Urbio Private Suites: lux și opulență la Cluj

urbio private suites rooftop pool

Anul acesta, când am început să planificăm excursia la Cluj a fost prima oară când a trebuit să ne căutăm cazare. În mod obișnuit noi stăteam la Marta și la Adrian, dar motivul pentru care am mers la Cluj a fost tocmai nunta Martei. Deci casa lor clar urma să fie plină de rude și noi oricum aveam nevoie de 2 nopți de cazare pentru că nu mai e la fel de simplu să călătorești atunci când ești însărcinată. Drept urmare, am început să ne uităm pe booking.com (evident) și am dat peste Urbio Private Suites.

Totul la Urbio Private Suites ne-a plăcut la prima vedere suficient de mult cât să facem rezervarea și să plătim în avans camera. Partea bună, însă, a venit la sosirea la Cluj când am descoperit că Urbio se ridica 100% la nivelul așteptărilor noastre. Și pentru că a fost așa o cazare mișto, la un preț mai mult decât accesibil (am plătit 150 lei/noapte), am zis că trebuie să vă povestesc și vouă. Poate vă ajută pentru următoarea călătorie la Cluj :D.

rooftop pool with a view in cluj

Locația

Voi începe cu locația pentru că mi s-a părut unul dintre marile plusuri ale Urbio Private Suites. Practic întreaga unitate de cazare este, în esență, un bloc destul de nou construit, cu apartamente de toate dimensiunile, localizat într-unul dintre cartierele periferice ale Clujului. Acest lucru poate sună rău, dar nu este deoarece:

  1. zona este foarte liniștită. Nu auzi gălăgie nici noaptea, nici ziua. Nu e trafic intens, nu nimic. Practic, e o oază de relaxare.
  2. este foarte aproape de centura Clujului. Nu trebuie să traversezi tot orașul dacă pui Urbio pe GPS, ceea ce e mare lucru. Nu trebuie nici să urci și să cobori Feleacul, ceea ce știu că pare imposibil, dar nu este.
  3. este la doar 15 minute de mers pe jos (5 de mers cu mașina) de Iulius Mall. Deci dacă ai cumpărături de făcut, vrei să mănânci ceva rapid sau nu ai chef să te plictisești în casă (deși e imposibil să te plicitsești la Urbio), dai rapid o fugă la mall și aia e. Mai mult, fiind atât de aproape de mall, este foarte aproape și de stația de autobuze. În perioada în care am fost noi avea loc și Electric Castle, iar autobuzele pentru festival se luau fix din fața Iulius Mall. Deci Urbio e o super locație pentru festivalieri.

În aceste condiții, să spui că Urbio Private Suites nu este localizat absolut perfect ar fi o minciună cât casa. Și mai am un argument: locația are parcare privată care cred că e păzită (camere sigur erau). Deci mașina ta este în perfectă siguranță aici. Ceea ce nu, nu m-au plătit să spun, dar dacă îmi mai oferă câteva zile de cazare gratuită în urma acestui articol, nu voi spune nu :)))).

instantanee de la urbio private suites

Apartamentul nostru

Deși credeam că închiriem o cameră, am primit practic un studio. Apartamentul nostru dispunea de un hol mare și spațios, o baie superbă și dormitorul propriu-zis dominat de un pat gigantic ce avea vreo 6 perne, dintre care 4 branduite cu logo-ul Urbio, plus balconul. Mi-a plăcut la nebunie acest studio. Era genul de locație din care pur și simplu nu aș mai fi plecat. Am și făcut un room tour în cadrul vlogului de călătorie de la Cluj, deci nu are rost să mă lungesc acum cu o grămadă de detalii pe care le puteți vedea efectiv aici (la minutul 6:33 încep să vorbesc despre Urbio, în caz că nu aveți răbdare să vedeți tot vlogul :D):

Piscina

Și acum să vă povestesc despre adevăratul motiv pentru care am ales Urbio Private Suites: piscina :))))). Dacă v-ați uitat la tot vlogul, ați văzut-o deja. E un rooftop pool de toată frumusețea. E încălzită, deci poate fi folosită pe tot parcursul anului (presupun). Nu e foarte adâncă, dar e perfectă pentru relaxare și mai mult ca perfectă pentru poze :))). Poate fi folosită atât de persoanele cazate la Urbio, cât și de persoanele din exterior, însă toată lumea trebuie să plătească. Din păcate, intrarea la piscină nu este inclusă în prețul camerei și da, poate pare puțin costisitoare cu cei 80 de lei/zi ai ei, dar merită fiecare leuț.

Noi am ajuns sâmbătă în jur de ora 16 la Urbio și eram leșinați. Flavius chiar a zis să lăsăm piscina și să ne punem să dormim. După un mic debate (gen, când o să mai facem noi baie pe acoperiș la Cluj? :)))) am decis să mergem totuși la piscină și, dacă chiar e, să dormim acolo sau după. Fiind în vigoare în continuare restricții legate de Covid am anunțat că vrem să mergem la piscină și am primit acordul din partea gazdelor noastre.

urbio private suites rooftop pool

Până la urmă am ajuns să petrecem vreo 3 ore și ceva (aproape 4) acolo, revenind în apartament complet odihniți și relaxați. Bine, mie îmi era și o foame de lup, dar aceasta, dragii mei, este altă poveste :)))). În timpul petrecut la piscină ne-am bucurat de:

  1. apa caldă pentru că piscina este, cum am spus, încălzită, iar pe acoperiș acest aspect face diferența. Când ești la 4 etaje în aer simți vântul ceva mai puternic decât la nivelul solului.
  2. o super priveliște. Am avut o panoramă 360 de toată frumusețea. Dealuri, case, blocuri și tot Clujul ce se întindea la picioarele noastre.
  3. zona de relaxare ce include șezlonguri, fotolii, mese și două baldachine superbe, iar în prezent, din ce am văzut la ei pe Instagram, un bar.

În aceste condiții explicați-mi cum nu e Urbio Private Suites cea mai cool locație ever? În mod cert a fost una dintre cele mai faine în care am stat noi. Și având în vedere cât de mult am călătorit (după cum demonstrează și secțiunea dedicată de pe blog :D) cred că asta spune ceva.

viața la piscina urbio private suites

Mai vrem

În concluzie, mai vrem la Urbio. Mai ales la prețurile pe care le-am plătit în vara aceasta :)))), dar și dacă decid să le mai crească. Dacă includ intrarea la piscină în prețul camerei, de ce nu? Și dacă nu o includ probabil tot de ce nu. Sau știți voi altă locație mai cool în Cluj ce merită văzută? Dar care să ofere măcar aceleași condiții, să ne înțelegem :D. Pentru că da, posibilitatea să luăm micul dejun la Urbio ar fi fost un bonus, dar nu era o condiție pentru cazare. Am mâncat foarte bine la Eggcetera și ne-a costat doar 15 lei Uber până acolo :)))).

Acestea fiind spuse, vă recomand cu toată căldura Urbio Private Suites. Nu uitați să îmi dați de veste dacă decideți să încercați această cazare sau dacă sunteți din Cluj și ajungeți la ei la piscină. Iar dacă ați fost deja la Urbio, povestiți-mi cum vi s-a părut.

Untold 2018

2 thoughts on “Urbio Private Suites: lux și opulență la Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.