Loki

Loki tv series

Întrerupem programul obișnuit pentru un mic moment dedicat industriei de entertainment, mai precis serialelor. Împreună cu Flavius am văzut Loki vara aceasta, iar dacă nu vă povestesc în curând despre el voi uita cu desăvârșire tot ce am de zis și ocazia de a vă recomanda un serial care ne-a plăcut foarte mult :D.

Povestea

Acțiunea din serialul Loki este un spin off din Avengers End Game. Dacă sunteți fani Marvel sigur vă amintiți cum în ultimul film din serie Răzbunătorii se întorc în timp la bătălia pentru New York pentru a recupera de acolo una dintre pietrele infinitului. În nebunia creată de toată situația Loki de atunci reușește să dispară cu Tesseractul undeva în neant, never to be seen again, cel puțin în filmul respectiv.

Pentru cei ce se întrebau ce anume s-a întâmplat cu acel Loki mai ales după ce (SPOILER ALERT) Loki din Universul Marvel original moare, răspunsul a venit în 2021 sub forma unui serial TV cu 6 episoade. Practic, aici aflăm că Loki, după evadarea sa spectaculoasă din New York, ajunge într-un fel de univers paralel numit TVA (pe care, alt SPOILER ALERT, fanii Marvel de pe internet l-au identificat ca fiind situat în The Quantum Realm. Da, în dulcele stil Marvel, nimic nu se pierde, totul este interconectat.) Aici el ar trebui să fie distrus pentru a proteja ”The Sacred Time Line” (linia temporală sacră de la care nu trebuie să existe deviații pentru a fi evitat un război al universurilor paralele :D). Lucrul acesta nu se întâmplă deoarece unul dintre agenții TVA consideră că Loki poate ajuta la prinderea unuia dintre cei mai periculoși infractori din istoria agenției (ca să zic așa).

Bineînțeles că Loki fiind Loki lucrurile degenerează și nu vă spun mai multe pentru că vreau să vă uitați totuși la serial, nu să vi-l povestesc tot. Cert este că după 6 episoade sezonul 1 se încheie în coadă de pește și abia aștept să văd ce va aduce sezonul 2 care sigur va veni având în vedere cât de bine a fost primit serialul de către fani. Are nota 8,4 pe IMDB, ceea ce spune tot.

Loki comments by Andra

Buuun, acum să trecem la partea mea favorită: comentariile :D. Voi încerca să le fac fără spoilere, iar dacă e cazul de așa ceva, anunț în prealabil :D.

Principalul motiv pentru care am vrut să văd Loki este pasiunea mea pentru acest personaj, pasiune ce se datorează în totalitate modului în care Tom Hiddleston îl joacă. În momentul în care au început să construiască Universul Marvel, cei ce au ales echipa de actori cred că au avut parte de ceva inspirație divină pentru că fiecare actor este ales perfect pentru eroul pe care îl joacă. Deci nu aș fi văzut alt Loki mai bun decât Tom Hiddleston. Are umor, are o năstrușnicie proprie, are carismă cât cuprinde, îl urăști și îl iubești în același timp. E perfect, ce mai și își păstrează aceste caracteristici și în serial. Mai mult, aici reușește să treacă la următorul nivel, să evolueze ca și personaj, dar și să te surprindă când te aștepți mai puțin.

În serial mai joacă și Owen Wilson (aka Mobius), analistul despre care vă spuneam mai sus, care este exact opusul lui Loki. De unde Loki este hyper și irascibil și all over the place, Mobius e calm, liniștit, de încredere. Mi-a plăcut mult de ei împreună.

Bineînțeles că era momentul ca Loki să își găsească și un interes sentimental. Prea era el liber ca pasărea cerului și nelegat de nimeni. Așa a apărut Sylvie (jucată de o tipă nouă, pe care nu o știam de nicăieri) despre care nu vă spun prea multe pentru că nu vreau să vă dau spoilere, însă trebuie să menționez că e super bad ass și puțin nebună :D.

În rest, filmul are tot ce îi trebuie pentru a te ține lipit de ecran: acțiune explozivă, finaluri în coadă de pește, răsturnări de situație, actori super faini și replici foarte funny. Chiar mi-a părut rău că sezonul 1 a fost așa de scurt și aștept cu nerăbdare sezonul 2 pentru că Loki are foarte mult potențial.

Nota mea pentru Loki este 10.

Dacă sunteți fani Marvel și ați văzut deja filmul, sunt curioasă cum vi s-a părut. Dacă nu l-ați văzut încă, eu zic să îi dați o șansă. Poate veți deveni fani Marvel datorită lui :D.

Untold 2018

P.S. Deși nu mai actualizez categoria așa des cum ar trebui, dacă aveți nevoie de inspirație în materie de filme și seriale, aruncați o privire aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.