Post November Notes – 1st edition

Încă nu îmi vine să cred că a trecut November Notes. A fost atât de multă muncă, au fost atâtea surprize, a fost beyond expectations. Numărul de participanți a fost clar mai mare decât ne așteptam. Sponsorii au fost mult mai generoși decât am sperat. Și pentru ca avem încredere în proiectul nostru, am anunțat și data pentru ediția a 2-a: 10 noiembrie 2017.

Astăzi, însă, este o zi pentru mulțumiri. Așa că în primul rând vreau să le mulțumesc tuturor celor care au crezut în proiectul nostru și au venit la conferință, au avut răbdare cu noi, ne-au încurajat și ne-au iertat micile scăpări :D.

November Notes in Social Media, BloggingTM 2.1

În al doilea rând, trebuie să le mulțumesc speakerilor. Cristian Manafu, Alexandra Giula, Amalia Gaiță, Toma Grozăvescu, Deea Petrica și Călin Toma au făcut o treabă absolut extraordinară, susținerea lor a însemnat enorm pentru noi și sperăm că evenimentul nostru a fost așa cum se așteptau să fie.

November Notes in Social Media, speakeri, BloggingTM 2.1

Și acum trebuie să le mulțumesc sponsorilor. Senneville ne-a ajutat cu cele mai delicioase gustărici, care au trecut mai ceva ca painea caldă (preferatele mele au fost niște mini sandwichuri cum eu nu am mai văzut), iar Siviero Maria a adus înghețata pe care eu am savurat-o la Webstock și doar visam să o văd servită la November Notes. Leonidas a venit în sprijinul nostru cu cele mai fine praline belgiene, ambalate atât de prețios încât nici nu îți venea să deschizi cutia. Cei de la Charme Lingerie au reușit și ei să ne depășească așteptările cu brelocurile personalizate – deși pare incredibil, datorită lor 100 de persoane se plimbă prin țara asta cu logoul BloggingTM 2.1 la chei. Mai mult, datorită celor de la Swiss Solutions, 100 de stickere personalizate cu logoul nostru împodobesc astăzi calculatoare, mașini, agende și alte locuri mai originale poate decât propriul meu laptop :D.

Este absolut necesar să le mulțumesc și celor de la Adaconi, ale căror produse de birotică și papetărie au fost esențiale în buna desfășurare a conferinței noastre. A fost o încântare să văd mapele roz împrăștiate prin sală și oamenii căutând curioși în ele.

Bineînțeles că o super surpriză a venit din partea celor de la Hotel Timișoara care, în colaborare cu Arsenal Park, au venit cu o super surpriză pentru participanți: 10 vouchere cadou pentru aqua parcul de lângă Orăștie ce au fost acordate norocoșilor câștigători ai tombolei pe care am organizat-o.

Mai trebuie să le mulțumesc și celor de la Violette Boutique pentru minunatele aranjamente florale ce au înfrumusețat evenimentul și pentru buchetele care au luminat fața speakerilor în momentul în care le-au primit. Și nu pot să uit de Cloudberries, fără de care site-ul nostru nu sunt sigură în ce stadiu era :)))).

De asemenea, mulțumiri speciale celor de la Zai Apres Cafe, care ne-au ajutat să ne relaxăm după eveniment într-o atmosferă intimă și au pregătit pentru noi coaste absolut delicioase (și eu spun asta în condițiile în care pentru mine costele sunt ok doar în ciorbă, dar la Zai am devorat tot ce era în farfurie :D). Și să nu uităm de Jardin, unde afterparty-ul a fost mai intim decât ne așteptam, dar super entertaining datorită prezenței lui Silviu Pașca.

Cu totul neașteptat a fost și sprijinul pe care l-am primit din partea partenerilor media. Drept urmare, mulțumesc Zelist Monitor pentru livewall-ul pe care ni l-ați dedicat. Mulțumesc și celor de la West City RadioDani Bardos, ne-am simțit minunat în studio și sperăm să ne mai chemi pe la voi :D. Evident, trebuie să le mulțumesc tuturor bloggerilor care ne-au susținut cu articolele lor, indiferent dacă au participat sau nu la conferință. Și să nu uit de Septimiu Bitea și Petru Cojocaru, fotografii care au participat la eveniment și au făcut poze extraordinare (pe care le veți putea găsi în curând pe pagina de facebook BloggingTM 2.1)

A fost o experiență minunată. A fost stresant la un moment dat, dar a meritat din plin. Și pentru că a ieșit extraordinar ne-am dat seama că proiectul acesta, BloggingTM 2.1, chiar are un viitor luminos.

Deci stați pe frecvență pentru că nici nu știți ce suprize vă așteaptă! 😀

November Notes in Social Media, speakeri, BloggingTM 2.1

P.S. Am uitat sa le multumesc fetelor care s-au implicat in proiect pentru ajutor. Ati fost absolut geniale si sunt sigura ca, impreuna, vom face lucruri minunate.

2 thoughts on “Post November Notes – 1st edition

  1. Pingback: Cum a fost la November Notes 2016. Un proiect BloggingTM 2.1 »Citadinul.ro

  2. Pingback: Cum am sarbatorit iubirea la Zai Apres Cafe - Blogu' lu' Andra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.