Fantastic Beasts and where to find them

Astăzi mi-am dat seama că am avut privilegiul de a vedea acest film înainte de premiera mondială. A fost un sentiment minunat și vreau să le mulțumesc celor de la Cinema City pentru acest privilegiu.

Fantastic beasts and where to find them este un film minunat. Eu oricum eram super fană a lumii magice create de J.K. Rawling, deci nu aveam cum să ratez nimic ce are legătură cu Harry Potter. Din fericire, acest Great Gatsby looking wizzarding world nu m-a dezamăgit deloc. Mai mult, a fost o incursiune absolut fascinantă. Imaginile din sala Imax o să rămână cu mine pentru mult timp. Cred că de la Avatar încoace nu am mai văzut un film cu o grafică atât de reușită.

Filmul spune povestea lui Newt Scamander, un vrăjitor diferit de semenii săi datorită pasiunii pentru creaturile magice. Newt ajunge în America, însă aici încurcăturile se țin lanț. În încercarea de a salva animalele extraordinare din New York, Newt se împrietenește cu un om obișnuit, se îndrăgostește și dă peste una dintre cele mai periculoase creaturi existente în lumea magică. 

După cum am spus, efectele speciale sunt extraordinare. Mi-au plăcut la nebunie animalele. Nu sunt eu mare fană a lui Eddie Redmayne, dar în filmul acesta chiar mi-a plăcut. I-a oferit lui Newt Scamander o anumită doză de inedit, un aer puțin distrat, puțin nebun. Trebuie să recunosc, deși la început mi se părea cam ciudat, până la finalul filmului chiar prinsesem drag de el.

Fantastic beasts and where to find them este un film perfect pentru toată familia, ce vă va transporta într-o lume magică de care sigură vă veți aminti cu drag, dacă ați fost fani Harry Potter. Iar daca Harry Potter v-a lăsat rece, este momentul să mai dați o șansă magiei și sigur nu veți regreta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.