Complex Flonta: impresii și păreri

Flonta

Nu pot să îmi dau seama de ce mi-a luat atât de mult să scriu acest articol. Adică frecventez Complexul Flonta de o grămadă de timp. Am fost aici vara și în sezonul mai rece. Aici am sărbătorit cununia civilă, câteva banchete de la mami de la școală, zile de naștere și o zi călduroasă de vară la piscină. Ca să nu mai spun despre prânzuri și cine în familie. Deci de ce nu m-am organizat niciodată să scriu despre local pe blog este o adevărată enigmă.

Din fericire, chiar dacă mașina pornește mai greu, tot pornește. Așa că azi am decis să îți spun de ce trebuie să profiți de vara indiană și să dai o fugă până la Flonta. Pe zi sau seara, aici vei avea parte de relaxare în mijlocul naturii, mâncare delicioasă și super băuturi.

Locația

Complexul Flonta este situat în Giroc, în mijlocul naturii, într-un spațiu atent organizat și super bine întreținut. Întreg complexul, ce cuprinde mai multe săli de evenimente, un restaurant, o terasă, o piscină exterioară și un foișor superb, este izolat de lumea exterioară prin perdele verzi și un gard alb de toată frumusețea. Pentru a ajunge la fiecare dintre zonele complexului sunt amenajate alei, iar mașinile au spațiu suficient în parcările spațioase.

Flonta

Atmosfera

După cum spuneam, aici relaxarea este cuvântul de bază. Nimic nu este mai frumos decât să stai pe terasă și să te bucuri de vântul răcoros ce leagănă sălciile. Dacă relaxarea nu este chiar ceea ce cauți, pe perioada verii poți petrece timpul la piscină, unde muzica bună merge perfect cu priveliștea și cocktailurile. Iar dacă atmosfera se încinge, te arunci în piscina răcoroasă și viața devine mai frumoasă, iar grijile cotidiene mult mai puțin semnificative.

Ești pasionat de fotografie sau de social media? La Complex Flonta poți face niște super poze. Există o mulțime de locuri instagramabile, inclusiv unele special amenajate pentru că evenimentele festive sunt la ordinea zilei aici. Dacă preferi imaginile cu natura, atunci ai noroc pentru că pe lacul de la Flonta plutesc grațioase lebede și rățuște toată vara.  Sunt super friendly și vin la mal, deci nu va fi deloc greu să surprinzi câteva cadre minunate chiar și cu telefonul.

Servire și produse

Nu știu alți oameni, dar noi ori de câte ori am fost la Flonta am avut parte de super tratament din partea personalului. Oamenii sunt super simpatici. Zâmbesc tot timpul. Sunt super săritori. Îți oferă lămuriri fără nici o problemă. Salută atunci când vii și atunci când pleci. Poate pare ciudat că spun acest lucru, dar știu și localuri unde acest lucru nu se întâmplă :))))).

Acum să trecem la partea mea favorită: mâncarea și băuturile. Sincer, nu îmi amintesc să fi mâncat ceva la Flonta care să nu îmi placă. În general, mâncarea lor este foarte bună. Favoritele mele din ultimul timp fiind trei produse: un fel principal, un desert și un cocktail.

Felul principal de care m-am îndrăgostit este un orez cu pui făcut în stil asiatic. Este cel mai bun orez pe care l-am mâncat vreodată. Nu știu exact cum se numește în meniu pentru că am consumat acest fel de mâncare de pe un platou, la ziua unei prietene, însă mi-a plăcut la nebunie. Orezul era al dente, puiul super bine făcut, sosul dulce, dar condimentat. Practic avea toate ingredientele pe care eu le caut la un fel de mâncare. Mi-a plăcut la nebunie!

Flonta

Desertul este un lava cake. Eu ador lava cake-ul însă, din păcate, nu toată lumea știe să îl facă așa cum trebuie. La Flonta nu e cazul. Lava cake-ul se servește cu tradiționala înghețată și ceva gen sirop de fructe. E foarte bun și numai când mă gândesc la el mă apucă pofta și mă lasă concentrarea :D.

Ultimul, dar nu cel din urmă este Frozen Strawberry Daiquiri. Nu știu ce simți tu în legătură cu cocktailurile, dar mie îmi plac la nebunie și îmi place, când am ocazia, să încerc cocktailuri noi. Prima oară am băut acest cocktail la piscină și mi-a plăcut foarte mult. Nu era nici prea tare, dar nici slab. Avea acel je ne sais quoi de căpșuni și bună dispoziție :))). Mi-a plăcut maxim. Deci în momentul în care am revenit la Flonta pentru ziua de naștere a unei prietene, a fost clar ce voiam: Frozen Strawberry Daiquiri. Surpriza a fost că pe terasă rețeta era puțin diferită de cea de la piscină. Practic am primit un fel de smoothie alcolizat în cel mai frumos pahar de cocktail pe care l-am văzut vreodată. A fost delicios. Pur și simplu PREA BUN. Deci dacă mergeți vi-l recomand din suflet pentru că este magic.

Flonta

Trecând peste topul preferințelor mele personale, Flonta este, în primul rând un local dedicat evenimentelor. După cum spuneam, aici am sărbătorit cununia civilă și a fost perfect. Dacă nu ar fi fost toate neamurile noastre la Hațeg, aici mi-ar fi plăcut foarte mult să ne sărbătorim și nunta. De ce? Pentru că pachetele lor pentru evenimente sunt foarte ofertante și se adaptează la nevoile și preferințele tuturor, de la produse super fancy la produse tradiționale pe care orice bunică le poate face la ea în bucătărie. Da, poate pare că nu e cine știe ce chestie, dar ultimul lucru pe care îl vrei atunci când organizezi un eveniment este ca oamenii să plece acasă flămânzi. Și asta știu din proprie experiență pentru că am pățit să plec acasă leșinată de foame de la un majorat. It was not pretty!

Concluzii

Revenind la Complexul Flonta, cam asta am avut de povestit. Articolul nu este sponsorizat în nici un fel și se bazează exclusiv pe experiențele mele în această locație. Și având în vedere că în timp ce tu citești aceste rânduri, eu sunt la piscină… în septembrie… cred că asta spune tot. Nu crezi că sunt la piscină? Aruncă un ochi pe stories pe la ora 20, când apuc să postez pozele :))).

Untold 2018

2 thoughts on “Complex Flonta: impresii și păreri

  1. Radovan Ecaterina says:

    Am participat la un eveniment in data de 11. 06.2022 in aceasta locatie. Ca si peisaj foarte frumos. Servirea foarte, foarte proasta. Mâncarea înjumătățita, snitele fripte taiate in2. Platourile pe jumatate. La masa de 8 persoane platouri aduse ca de 4 persoane, furt pe față. Plata a fost facuta conform comenzi de 8 persoane. In contract era stipulat 4 chelneri sau plătit 5. Nașpa nu recomand nimanui să-și organizeze evenimente acolo. Hotie pe față. Hoții la băuturi ce sa mai vorbim hoți.

    • Andra Costa says:

      Bună ziua! Îmi pare rău să aud că ați avut parte de o experiență neplăcută în cadrul complexului Flonta. Articolul meu este unul personal, bazat pe experiența mea cu această locație în anul 2020. De atunci am mai frecventat restaurantul, însă nu am avut niciodată o experiență negativă aici motiv pentru care am lăsat articolul în continuare pe blog. Sper că feedbackul dumneavoastră va fi util în caz că personalul complexului revine la acest articol. Vă mai aștept pe blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.