Scrisoare către Moș Crăciun (2020)

un selfie și deschiderea scrisorii către moș crăciun

Mă gândeam acum oare a câta scrisoare către Moș Crăciun e asta. Deja o scriu anual de vreo 2-3 ani și chiar mă gândeam să renunț la ea. Dar când lumea o cere insistent, ce pot face decât să mă conformez? Așa că here goes, scrisoarea mea către Moș Crăciun în pandemicul 2020.

Dragă Moșule,

Anul acesta am fost destul de cuminte, aș putea spune. Am purtat masca. Am încercat să mă feresc de oamenii care voiau să mă simtă aproape prin supermarketuri, mai ales la Lidl. Am stat acasă atât cât s-a putut de mult și am călătorit destul de puțin, doar atât cât să nu o iau razna. 

În aceste condiții, mă consider deplin îndreptățită la o listă mare de cereri și dorințe, dar dacă tu ai alte planuri, să știi că nu mă supăr. Atâta timp cât primesc multe cadouri, suntem bine :)))).

A, da, Moșule, voi face lista numeric, să fie mai simplu de urmărit pentru amândoi, ok?

  1. Pandora – da, ca întotdeauna. Pandora rămâne printre cadourile mele favorite și cum ar putea să nu o facă în condițiile în care este unul dintre lovebrandurile mele? Anul acesta mi-au atras atenția următoarele: pandantivul time clock al lui Harry Potter, charmul cu cele 3 deathly hollows pentru că e prea cool, the sorting hat a lui Harry Potter, charmul baby Yoda, acul de siguranță cu inimă, căsuța din Up și mai bine ne oprim aici pentru că altfel o iau razna :))).
  2. Produse de la Kiehls – și aici cred că e evident de ce, fiind și el lovebrand chiar dacă nu am scris un articol expres pe tema asta :))). Aș fi vrut calendarul advent, dar înțeleg că e pandemie și la tine, deci accept o cutiuță mai modestă, poate cu ceva scrub pentru corp sau mai vezi tu ce îți trece prin cap sau ce te sfătuiește Simona.
  3. Ciocolată de la Leonidas pentru că nu am mai mâncat de foarte mult timp, Moșule și cam am nevoie :D. Ca să nu mai spun că toată colecția lor de Crăciun arată într-un mare fel.
  4. Tricou de la Tombabe. L-aș prefera pe cel pe care scrie Mai pune și tu mâna pe-o carte, dar mă mulțumesc și cu oricare consideri tu că mi se potrivește mai bine :D.
  5. Ceva din colecția de Homewear de la Pur Clothing. Știu că e doar pe stories momentan, dar am auzit că apare în shop în curând și rochia aia de șemineu e vis, Moșule.
  6. Pijamale fancy pentru că încă nu am ceea ce trebuie în materie de pijamale fancy și Instagramul meu are nevoie de așa ceva. Poate de la Cotton Therapy pentru că au și o campanie socială foarte faină fetele pe site :D.
  7. Niște globuri personalizate de la Curly Pixels pentru că cine nu are nevoie de globuri personalizate?
  8. O cameră din aia mică să scot poze instant, poate chiar asta inspirată de Taylor Swift via emag :))))
  9. Cărți, evident. Am o listă lungă de cărți aici, dar dacă nu ai răbdare să citești toată lista, îți zic așa: Biblioteca de la miezul nopții, Testamentele,  Vicious și Prietena mea genială sunt doar câteva idei :D. Până la urmă alegi ce vrei tu.
  10. Bilete de avion oriunde pentru că VREAU SĂ PLEC!

Cam asta ar fi Moșule. Flavius s-ar putea să îți zică ceva de niște pulovere de la Zara, dar nu trebuie să îl asculți neapărat. Vorbește și el pentru că mă iubește. 

Cu drag,

Andra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.