#lovebrands series: Pandora

pandora

După cum probabil știți, dacă citiți blogul de ceva timp, #lovebrands series este my baby. Aici am ocazia să scriu despre acele branduri pe care pur și simplu le ador. Am început seria în martie și am gândit-o ca o treabă lunară, valabilă până vă povestesc despre toate lovebrandurile mele preferate. Astfel, luna aprilie este dedicată accesoriilor și vreau să vă povestesc despre Pandora :D.

Cum am ajuns la Pandora?

A trebuit să aștept… 29 de ani până să primesc prima mea brățară Pandora. Oamenii din România nici nu auziseră de Pandora când am început eu să fiu obsedată de acest brand. Și pentru asta tot pe Linda dau vina. Pentru că de la ei vine Pandora, adică din Danemarca :))). Problema a fost că, încă de la început, m-au atras foarte tare charmurile. Mi se par extrem de faine și de personale. Pandora îți oferă posibilitatea (foarte costisitoare) să îți porți povestea la mână și nu numai.

Revenind la întrebarea de mai sus, adevărul este că am avut un moment de emancipare supremă. În capul meu era doar: Fac ce vreau cu viața mea! Și am vrut să marchez asta cumva, iar Pandora a fost primul lucru ce mi-a venit în minte. Nu îmi permiteam o brățară, dar aveau ei un inel sub formă de coroană de care eram obsedată. Mi se părea așa royal și în momentul acela am știut că este modul perfect de a marca noua mea libertate spirituală. Am mers, l-am cumpărat fără pic de regret, deși nu a fost tocmai ieftin, l-am pus pe deget și nu l-am mai dat jos. Îl am deja de vreo… pfff… 6 ani? mai mult?… și nu mă pot despărți de el.

Cere și ți se va da

Există o teorie care spune că dacă ne dorim suficient de mult un lucru, acesta va ajunge să fie al nostru. Mie îmi place această teorie pentru că mi se pare plină de speranță. Și pentru mine s-a adeverit în 2016, de Crăciun, când Flavius, care mă iubește foarte tare, mi-a făcut cadoul la care mă așteptam cel mai puțin, dar pe care mi-l doream cel mai mult: prima mea brățară Pandora. Am fost în culmea fericirii. Nu avea charmuri pe ea, era un blank slate. Putea să fie orice aș fi vrut eu. Și, în timp, a devenit. Pentru că, în prezent, brățara aceea arată că îmi place să călătoresc, mă îndeamnă să îmi urmez visurile, vorbește despre pasiunea mea pentru roz, prințese, ciocolată caldă și despre iubire.

Istoria și semnificația charmurilor mele

Culmea, majoritatea charmurilor mele sunt cumpărate de altcineva. Primul l-am primit de la Corina de ziua mea în 2017, un fel de piatră albă ce a marcat începutul aventurii. A urmat o orhidee roz pe care am primit-o de la Dana și de la Alina de Crăciun în 2017. Apoi Flavius m-a cadorisit cu un lacăt sub formă de inimioară și o cheiță pentru Valentines Day 2018. Avionul gras mi l-am cumpărat singură pentru că reprezintă cel mai bine dorința mea de a vedea lumea. Adriana mi-a dăruit prințesa tot în 2018, pentru că am un aer regal ce nu poate fi negat :))). Iar Alina mi-a mai îmbogățit colecția cu o busolă și o cană de ciocolată caldă. Cât despre unicornul Bruno, ultima achiziție, tot singură mi l-am luat pentru că ADOR unicornii și nu putea lipsi de la mâna mea.

Dar stați, că mai am. V-am spus că Flavius mă iubește foarte mult nu? Așa că în vara lui 2018, fix înainte de nuntă, când nimeni nu se mai gândea la ziua mea, a avut grijă să îmi dăruiască o a doua brățară de la Pandora. Ea face parte din colecția de festival a lui 2018 și are 3 charmuri super drăguțe: un ciucure roz, un ardei iute și roata mare de festival.

Ei bine, brățara aceasta a avut parte de cele mai dificile zile din partea mea. Am schimbat-o de două ori – din punctul acesta de vedere cei de la Pandora sunt super faini. Orice problemă ai cu produsele lor ți le schimbă sau ți le repară fără nici un comentariu.

Despre prețuri și diversitate

Aș fi o ipocrită să spun că Pandora este super accesibilă, perfectă pentru oricine. Nu este așa. Nu este super accesibilă. Dacă ar fi, aș avea brățări până la cot, pline de charmuri :))). Dar nici super inaccesibilă. Adică unele charmuri foarte cute sunt chiar ok ca și preț. Până la urmă, putem spune că Pandora este un brand mai scump, dar cu produse de calitate. Customer care-ul lor este excelent, după cum vă spuneam mai sus, iar diversitatea de modele este extraordinară.

Îmi place la nebunie că vin cu idei noi în fiecare sezon și nu numai. Colecțiile sunt atent gândite, produsele foarte fain finisate. Nu știu cum era înainte să îi urmăresc eu, dar acum mi se pare că vin cu idei noi tot timpul. Nici nu mă uit bine pe pagina lor și mai au ceva. Iar ceea ce mi se pare un marketing foarte tare este că realizează charmuri în ediții destul de limitate. Dacă este o chestie ce se întâmplă doar în România, vă rog să mă corectați, dar eu știu sigur că am văzut anumite piese care mi-au plăcut și care nu mai erau disponibile deloc. Alina chiar și-a dorit mult o lăbuță de cățel și a mai găsit-o doar când a fost plecată în Germania.

Scrie-ți singur povestea

Bineînțeles că Pandora îți oferă posibilitatea să cumperi o brățară foarte faină cu charmuri cu tot, ready to wear. Dacă ești genul acela de om, super, dar mie mi se pare mult mai fain să îți spui singur povestea. Poți să îți porți la mână toate visele și aspirațiile. Poți renunța la lucruri ce nu te mai caracterizează și poți adăuga noi file de poveste. Pandora, pentru mine, este precum blogul acesta, un jurnal. Și voi continua să adaug la ea și să o port până la adânci bătrânețe.

Voi ce fel de accesorii folosiți? Care este lovebrandul vostru în materie de bijuterii? Sunt curioasă ce fel de cititori am. TeamPandora ca mine sau alte echipe? :))) Aștept comentariile voastre.

Untold 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.