#lovebrands series: Parfois

Parfois

A trecut ceva timp, dar a venit momentul pentru un nou articol din #lovebrands series. Cum mi-a venit această idee genială? Nu e ca și cum am un plan sau ceva, până la urmă :))). Viața se întâmplă și eu am revelații. Ce s-a întâmplat? Mi s-a stricat portmoneul și a trebuit să îl schimb. Bine, nu era extremă treaba, dar nici nu mi-am mai bătut capul să îl repar pentru că, sincer, nu îmi mai plăcea de el :)). Așa că m-am dus unde merg de ceva ani încoace să îmi achiziționez portmoneu: Parfois.

Cum am descoperit Parfois?

Sincer… nu mai știu :)))). Cred că primul meu produs de la ei a fost tot un portmoneu. Deja sunt la al 3-lea… deci orice e posibil :)))). Ideea este că, fără să îmi dau seama, Parfois a devenit unul dintre brandurile mele favorite. Nu la modul mamă, ce iubesc și ce ador Parfois și ce mă gândesc la el în fiecare zi (cum se întâmplă cu Coca Cola :)))), ci la modul… am nevoie de portmoneu? Trebuie să merg la Parfois să îmi cumpăr. Adică au ajuns să fie prima mea opțiune când vine vorba despre anumite produse într-o manieră extrem de naturală.

Parfois

De ce îmi place?

Cum s-a întâmplat acest lucru? Ei bine, responsabilă este calitatea. Produsele lor mi se par foarte faine din punctul acesta de vedere. Gențile sunt rezistente și portmoneele la fel. Modelele sunt foarte diverse și este destul de simplu să găsești ceva care să îți placă indiferent de stilul pe care îl abordezi zilnic. În plus, sunt realizate pe colecții, deci fiecare piesă are elemente specifice sezonului în care te afli, ceea ce mie mi se pare extrem de tare. Nu ai cum să porți aceeași geantă și iarna și vara. Dacă schimbăm hainele în funcție de sezon, ca și formă, textură, grosime, alea alea, de ce nu am schimba și gențile?

Buuun, deci îmi place calitatea. Ce îmi mai place la Parfois? Reducerile, evident! :)))) Pentru că Parfois nu este un brand tocmai ieftin, deci fiecare achiziție de la ei trebuie să fie făcută cu cap. Așa că aștept perioada de reduceri când produsele sunt la un preț destul de accesibil și încerc să nu fiu hoarder. Încerc…

Cum arată colecția mea Parfois?

De la primul portmoneu am evoluat la multe chestii cumpărate de la Parfois pentru că îmi iese foarte bine faza în care sunt hoarder :))). După cum spuneam, în materie de portmonee sunt deja la al 3-lea. Asta e bine pentru că perioada de când am început să le achiziționez de la ei este de aproximativ 3 ani. Nu știu cât te țin pe tine portmoneele, dar mie un portmoneu pe an mi se pare destul de ok.

În afară de portmonee, mai am 2 poșete mari de la Parfois, pe care le ador absolut. Sunt MI-NU-NA-TE! Una este super de vară cu printul ei în dungi și accesoriile de inspirație marinărească. Cealaltă mi-a plăcut mult și Alina mi-a făcut-o cadou. Ea a făcut parte dintr-o colecție de primăvară și e decorată cu o pălărie de paie, dar mie mi se pare mai potrivită pentru toamnă. Cred că printul e de vină, cadrilat, în culori mai închise. Adică până și rozul e, de fapt, fucsia :)))).

Piesa de rezistență de la Parfois cred că este totuși pălăria de paie. Este cea mai mare dintre pălăriile mele. Mi-a plăcut la nebunie, iar Flavius nu s-a putut abține și mi-a cumpărat-o. Este super eficientă pentru că e ușoară, dar îți dă super multă umbră pentru că e gigantică. Din păcate nu este potrivită pentru oraș, dar pentru mare, soare și cocktailuri pe plajă (sau în curte anul acesta :() merge numai bine.

Cea mai mică piesă de la Parfois din colecția mea este un portcard. Habar nu am dacă așa se numește treaba, dar e o chestie mică în care îmi țin cardurile și mi se pare cea mai eficientă chestie ever pentru că încape în absolut toate gențile mele, oricât de mici ar fi ele. Îl am deja de vreo… 2 ani… și nu aș putea să mai trăiesc fără el :))).

În concluzie…

… poate ți se pare că nu am cine știe ce colecție, deci ce lovebrand e ăsta? Ei bine, atunci când brandul X este primul la care apelezi în momentul în care ai nevoie de un anumit produs, vorbim despre un lovebrand, iar Parfois se încadrează perfect în această categorie.

Articolul de față nu este sponsorizat în nici un fel de către Parfois, nici nu a fost scris pentru a vă convinge să cumpărați de la ei. Pur și simplu mi-a făcut plăcere să vorbesc despre un brand drag mie. Sper că și tu ai citit articolul cu plăcere și că te-a ajutat să realizezi că și tu ai lovebranduri. Doar așa vei putea răspunde, în comentarii, la întrebarea: care sunt lovebrandurile tale?

Untold 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.