#33ismagic but magic may not mean what you think

#33ismagic

M-am tot gândit ce să scriu azi. Mă gândesc de luni de fapt. Tot încerc să mă conving să scriu o recenzie la Magia ordinii, care scrisă de Marie Kondo care mi-a fost destul de utilă, chiar dacă nu am pus în practică 100% ce zice ea acolo (găsești cartea aici dacă vrei să o comanzi ;)). Dar nu pot. Cumva… am nevoie de o pauză… am nevoie să îmi spun… oful?… nu știu dacă e un of, dar am nevoie să mă descarc. Da, cred că asta descrie cel mai bine ceea ce simt. Am nevoie să vă povestesc despre #33ismagic :D.

Ce e #33ismagic?

În momentul în care ziua mea a fost aproape, foarte aproape, am început să folosesc acest #. Nu îmi aparține 100%, dar aș putea pune stăpânire pe el dacă aș vrea. Ideea e că simțeam schimbarea în aer. Simțeam că viața îmi pregătește ceva deosebit, că anul acesta ce mi se așterne în față, am 33-lea an al meu de viață, va fi special. Nu știam cum, dar știam că lucrurile vor fi diferite. Bineînțeles, în capul meu #33ismagic însemna doar lucruri bune. Schimbarea pe care o vedeam eu… nush cum trebuia să fie… dar sigur nu avea să aibă nici un fel de efect negativ. Practic, în capul meu #33ismagic însemna că în anul ce urma aveam să devin un soi de zână a internetului.

Dream on, Andra!

Am tot auzit că dacă faci aceleași lucruri nu te poți aștepta la aceleași rezultate. Și așa e. Sunt 100% de acord. Pentru a schimba ceva în lume, trebuie să începi cu tine. Pentru a-ți schimba viața trebuie să începi cu ceea ce poți controla. Adică obiceiurile tale.

And that sucks!

Adică e nașpa rău, mami, în caz că citești! Pentru că nu știu cum ești tu, dar eu sunt o creatură a propriilor mele obiceiuri. Schimbarea o detest pentru că nu o pot controla. Schimbarea o detest pentru că nu am certitudinea că voi ateriza în picioare. Indiferent cine generează schimbarea, adică eu sau cineva din exterior, pentru mine rezultă o mare bătaie de cap.

Da, urăsc schimbarea!

Știu că altfel nu putem crește. Nu suntem copaci să evoluăm stând într-un singur loc, drepți în fața intemperiilor. Adică… până și pe ei îi afectează mediul exterior. Noi, bieți oameni slabi, ne putem baza pe prea puține chestii. Dar, cu puțin noroc, ne putem baza pe noi. Și asta e o chestie foarte importantă.

I am magic

Să știi că orice ar fi te vei ridica și vei merge mai departe nu e mare lucru și nu e așa simplu cum pare. Știu că va suna dur și răutăcios, dar nu toată lumea poate face acest lucru. Unii aleg the easy way out, despre care nu vom vorbi, alții se complac în situația în care sunt, devenind frustrați și vai și-amar, o simplă umbră a ceea ce puteau fi. Oamenii care poate că se vaietă, dar merg mai departe sunt o raritate, sunt magici. Pentru că oamenii aceia sunt puternici, iar viața are grijă să le arate că sunt mai puternici decât credeau ei. Ceea ce poate fi nașpa, dar asta e :D.

Mamă, Andra, ce e cu melodrama?

Ei bine, acum că ai întrebat :D, nu vreau să îți faci griji. Sunt doar eu, trecând prin viață și maturizându-mă pentru că nu am de ales :)))). Da, chiar și unicornii cresc câteodată, în ciuda încercărilor disperate și a vocii lor miorlăite :))).

Revenind la subtitlu. #33ismagic because I am. Adică da, am lipsurile mele, nu sunt ceva specie de Dumnezeu, dar sunt destul de bine. Deci orice ar aduce acest magic 33, sunt relativ pregătită :))). Bine, am nevoie de puțin timp pentru mine, deci în următoarele 2 săptămâni s-ar putea să fiu cam absentă, dar sunt sigură că ne vom reauzi cu bine în august. Dacă se întâmplă minunea și scriu mai repede, vei primi o notificare pe email dacă te-ai abonat la newsletter (încă o mai poți face dacă nu te-ai abonat deja). Bineînțeles, voi anunța evenimentul și pe pagina de Facebook Blogu lu Andra și pe Instagram @bloguluandra.

Până atunci, urați-mi relaxare plăcută și rămâneți aproape de mine în social media.

Untold 2018

P.S. Dacă vrei să citești ceva mai vesel și ai nevoie de inspirație pentru weekendul care vine, aruncă o privire peste articolul despre Roca Brună.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.