#Lovebrands Series: Madame Magnifique

madame magnifique

Îmi amintesc prima mea întâlnire cu Madame Magnifique, cândva pe finalul lui 2022, la un eveniment foarte fain organizat la Brasserie în Giroc. Pot să spun cu mâna pe inimă că a fost dragoste la prima degustare. De fapt, am fost atât de impresionată de desertul pe care l-am încercat atunci încât, dacă mi-ar fi spus cineva că Madame urmează să cucerească Timișoara, nu aș fi fost surprinsă deloc.

De ce ador acest brand?

În primul rând datorită calității produselor. Madame Magnifique are o gamă extrem de variată de produse, de la tot felul de deserturi ce par scoase din fanteziile dulci ale unicornilor (având în vedere cât sunt de colorate), la produse de patiserie, sandwichuri și produse de panificație. Eu am încercat din fiecare categorie mai multe sortimente și nu pot spune acum un produs care să mă fi dezamăgit. Da, unele îmi plac mai mult decât altele (evident), însă toate mi s-au părut foarte bune. De aceea am ales Madame pentru baby shower și tot de aceea am ales produsele lor și pentru botezul Kirei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ???? Andra Costa ???? (@bloguluandra)

Care sunt, totuși, favoritele mele? Păi dacă ar fi să numesc produsele pe care, din punctul meu de vedere, este absolut obligatoriu să le încerci, lista ar arăta cam așa:

  • rolul sau croissantul cu căpșuni atunci când ai chef de ceva fresh
  • rolul sau croissantul cu fistic atunci când ai chef de ceva fin, delicat și aromat
  • kouign amann pomme atunci când vrei ceva dulce, extrem de aromat, dar fără cremă (treaba asta e un fel de roll plin, mai însiropat și cu mere caramelizate deasupra și a fost favoritul meu absolut toată iarna)
  • choux… am mai multe favorite… deci choux când vrei un dulce absolut delicios pe care nu vei dori să îl împarți cu nimeni
  • biscuiții cu unt atunci când ai chef să ronțăi și tu ceva acolo… mic… doar jumătate de kilogram… sau unul întreg :)))
  • pâine… atunci când ți-e foame… sau te plictisești… sau vrei să vezi ce gust ar trebui să aibă pâinea de fapt 😀 cu plăcere
  • pistache gemme atunci când vrei o bijuterie de prăjitură nu altceva 😀

Cât de des le mănânc? Dacă ar fi să fac o medie… aș spune săptămânal. Și da, asta înseamnă că am săptămâni în care consum mai mult de 1 produs :)))), dar nu îmi pare rău. Pentru că merit și eu câte un mic răsfăț din când în când :)))).

Madame Magnifique

Madame Magnifique în Timișoara

Prima locație Madame Magnifique a fost chiar aici în Giroc, deschisă în 2022. Așa m-am bucurat de ea. Și așa m-am speriat anul acesta în ianuarie când am găsit rafturile goale. Pentru că, din păcate, în Giroc nu mai există o locație de sine stătătoare, însă produsele au rămas în continuare disponibile la Brasserie. Am răsuflat ușurată la această veste. Chiar dacă m-a întristat, am înțeles de ce a fost nevoie de aceste schimbări și nu m-au surprins deloc.

Adevărul este că din 2022 Madame Magnifique a explodat în Timișoara. Produsele lor se găsesc în foarte multe dintre cafenelele de specialitate din oraș: Nori, Doppio, AM/PM, Guau, fiind doar câteva exemple. În plus, în 2023 Madame Magnifique a deschis nu mai puțin de 3 locații proprii în Timișoara.

Madame Magnifique

Prima, Madame Campeador, s-a deschis la o zi după ce am născut-o pe Kira. Aceea a fost petrecerea pe care am ratat-o din motive perfect obiective. Ceva îmi și spunea că o voi rata pentru că încă de la primirea invitației am menționat că vin dacă nu nasc cumva :))). Și așa a fost. Totuși, nu am rezistat tentației și am vizitat locația ulterior împreună cu Flavius. Mi-a plăcut designul minimalist și super clean, marca Madame Magnifique. Mi-a plăcut servirea (nu știu unde găsesc femeile astea așa de faine care servesc la Madame). Oamenii din zona Torontalului sunt norocoși să aibă un Madame așa aproape de ei.

A doua locație, Madame Porumbescu, s-a deschis cândva prin toamnă și este, recunosc, locația mea favorită. Este mai spațioasă decât Madame Campeador și are un geam gigantic ce dă direct la stradă și unde poți sta să lucrezi, să citești, să te uiți la lume sau să visezi pur și simplu în timp ce savurezi produsele delicioase Madame Magnifique și o cafea bună.

Inaugurarea celei de-a treia locații, Madame Dumbrăvița, a avut loc în decembrie și a venit cu The Great Babka Debacle. Aceasta este cea mai mare dintre locațiile Madame Magnifique. Este situată în Dumbrăvița și vreau doar să te asigur că nu ai trăit până nu ai gustat babka Madame. Este trei feluri de vis pur și simplu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ???? Andra Costa ???? (@bloguluandra)


Și chiar când credeam că oamenii s-au liniștit și ne putem întoarce la treburile noastre, a venit surpriza lui 2024: Madame Fructus. Practic deschiderea acestei locații pe 14 februarie a fost impulsul de care aveam nevoie pentru a scrie acest articol pe care mă gândesc să îl scriu de anul trecut. Această locație este în zona Gheorghe Lazăr, lângă Fructus Plaza. Este spațioasă, minimalistă și cu un design superb. Are toate produsele Madame frumos expuse și disponibile, iar evenimentul de deschidere mi-a plăcut la nebunie.

Andreea Vlădescu se ocupă de partea de comunicare pentru ei și mi se pare că face așa o echipă faină cu doamnele de la Madame Magnifique. Ce faină? O echipă perfectă! Fiecare dintre evenimentele lor e superb organizat. Fiecare este minuțios pus la punct. Și nu știu cum reușesc de fiecare dată să vină cu o idee nouă, să aibă dress code și toată lumea să îl respecte. În plus, materialele pe care le creează sunt 3 feluri de vis și ele, exact ca și produsele.

Madame Magnifique

To be continued…

Acestea fiind spuse, este clar pentru mine că povestea Madame Magnifique este abia la început și mă bucur tare mult să fac parte din ea. Dacă ți-am trezit curiozitatea, îi poți urmări în social media, dar cel mai bine este să îi cauți direct în oraș. Sunt sigură că va fi și la tine, ca și la mine, dragoste la prima degustare.

Untold 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.