Diversificarea Kirei și YAYA Baby Food

yaya baby food

Stăteam să mă gândesc de ce diversificarea Avei mi s-a părut mai simplă: aveam mai mult control. E simplu să controlezi ce mănâncă doi adulți astfel încât să ofere un exemplu pozitiv unui bebeluș. E mult, mult mai complicat să gestionezi diversificarea atunci când una dintre părțile implicate e un toddler de 2 ani care face cam ce are chef și mănâncă doar ce vrea. Din fericire, pentru fiecare problemă există o soluție. Iar pentru problema diversificării Kirei am descoperit că produsele YAYA Baby Food sunt o soluție extrem de bună.

Kira și diversificarea naturală

Eu eram profund anti piureuri pentru bebeluși deoarece nu îmi place să le mănânc. Mă și vedeam amestecând țelină și pătrunjel și broccoli și cine știe ce alte bazaconii din care ar fi rezultat o chestie maro necomestibilă… pe care tot eu aș fi ajuns să o mănânc. Și cum acesta e undeva în top 5 coșmaruri ale mele, pentru Ava am ales diversificarea naturală. Adică am ales să îi dăm să mănânce puțin câte puțin din tot ceea ce mâncam și noi, după cum am povestit pe larg în acest articol. Și a fost super fain și super util chiar și pentru noi deoarece având constant în minte faptul că împărțim tot cu ea am început să mâncăm mult mai sănătos. Chiar și atunci când mâncam în oraș, nu doar acasă. Fast foodurile au devenit o raritate. Calitatea ronțănelelor s-a îmbunătățit considerabil. Singurul nostru viciu a rămas sucul pe care încă îl consumăm în cantități însemnate în ciuda încercărilor repetate de a face detox și a renunța la el.

Totuși, diversificarea naturală nu a mai fost la fel de simplă în cazul Kirei tocmai pentru că Ava e la o vârstă mai dificilă în care mănâncă doar ce are ea chef. Da, în continuare încercăm să îi oferim cele mai bune și mai sănătoase opțiuni, dar e imposibil să nu scape și în cucuruz din când în când. Și hai că micile scăpări sunt gestionabile. Marile obsesii de toddler sunt problema. De exemplu, are zile întregi în care vrea doar sandwich cald sau pâine prăjită. Goală. Sau lapte cu cereale. A… să nu mai vorbim de minunata perioadă dedicată porumbului. Sau despre faptul că bebe Kira preferă întotdeauna ceea ce mănâncă sora ei în detrimentul mâncărurilor pe care i le ofer eu.

yaya baby food

Diversificarea a devenit mai simplă cu YAYA Baby Food

Cred că e destul de evident de ce toate cele de mai sus au transformat diversificarea Kirei într-o situație mult mai complicată. Partea amuzantă, însă, este că nu eu am căutat alternative (nici nu aș fi avut când), ci ele au venit la mine sub forma unui mesaj pe instagram.

Când mi-a scris Ana de la YAYA că ar vrea să îmi aducă pentru fete câteva borcănele ca să le testez am zis că mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Totul se întâmpla în perioada în care mă întorsesem cu Kira din spital și eram amândouă super bulversate. Să fac mâncare era departe pe lista mea de chestii de făcut pentru că mă chinuiam să readuc copila pe linia de plutire, să îmi revin și să mă reconectez cu Ava. Înainte să spun da am aruncat o privire pe site-ul lor să văd despe ce e vorba. Am văzut pireuri și am zis super. Mai ales că eram setată din spital că trebuie să îi dau mâncare urgent pentru că e mult prea mare ca să nu fie deja diversificată (ea având 6 luni jumate practic).

Ana a fost mega simpatică. Mi-a adus o plasă plină de bunătăți, inclusiv câteve borcănele pentru Ava (pe care a ajuns tot bebe să le mănânce :))) și ceva prăjiturici. A mai venit și până la noi acasă împreună cu Emma, efort pentru care nu am cuvinte să îi mulțumesc suficient. Și sinceră să fiu mi-a schimbat complet părerea despre pireuri cu produsele ei.

yaya baby food

Ce îmi place la YAYA?

Aș spune tot, dar asta nu te va ajuta să îți faci o idee, așa că hai să fiu mai specifică și să fac o listă :)))

  1. Faptul că ingredientele folosite sunt naturale și curate.
  2. Faptul că produsele lor sunt foarte bune la gust (știu din sursă sigură, le-am încercat și eu :)))
  3. Faptul că au o varietate bună de produse și pentru diferite categorii de vârstă, nu doar piureuri. Noi chiar i-am dar Kirei și quinoa cu legume și bulgur cu legume și amandoua au fost deja un succes.
  4. Faptul că alegând produsele lor pot să îi ofer Kirei să încerce ingrediente și combinații pe care în mod normal nu le-ar consuma la noi acasă (de exemplu piure de cartof dulce cu dovlecel).
  5. Faptul că produsele lor mă inspiră până și pe mine să experimentez în bucătărie.
  6. Faptul că sunt o afacere locală creată cu pasiune și iubire de o mamă pentru copilul ei (practic).
  7. Faptul că sunt responsabili social și dau înapoi.

yaya baby food

De ce ar trebui să încerci și tu YAYA Baby Food pentru copilul tău?

Din toate motivele de mai sus, dar și pentru că este o alternativă sănătoasă și super gustoasă la orice altceva găsești în supermarket. Și pentru că e ok să nu ai chef să gătești în fiecare zi. E ok să vrei o pauză. E ok să nu faci tu cu mâna ta 4576757656964 feluri de piureuri pe care ajunge să nu le mănânce nimeni (ceea ce ajunge să te frustreze și mai tare). Toate acestea nu te fac o mamă rea (sau un tată rău, dacă e să fim politically correct) . Există soluții și alternative pentru toate problemele. Trebuie doar să fii deschisă spre ele.

Având în vedere că între timp am și comandat produse de la YAYA, nu m-am bucurat doar de cele pe care mi le-a adus Ana, cred că pot spune că susțin acest brand 100%. New #lovebrand unlocked.

Acestea fiind spuse, dacă ești în această etapă a vieții copilului tău, YAYA Baby Food este just what the doctor ordered.

Untold 2018

P.S. Aș fi pus poze artisitice cu borcănelele dacă cineva nu le-ar fi mâncat pe toate înainte să am timp să le pozez. Asta e. Măcar a fost un client 100% mulțumit :))).

yaya baby food

2 thoughts on “Diversificarea Kirei și YAYA Baby Food

  1. matrimonialeok says:

    Produsele YAYA Baby Food s-au dovedit a fi o solutie excelenta pentru diversificarea naturala. Am incercat mai multe sortimente de la morcov si cartofi dulci la zucchini si pastarnac si toate au fost pe placul ambelor fetite. Iar pentru mine a fost o bucurie sa stiu ca sunt facute din ingrediente naturale si proaspete, fara conservanti sau adaosuri nepermise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.