Top 11 filme 2019 pe care abia aștept să le văd

filme 2019

Știu că 2019 este abia la început, dar vă dați seama că am deja o listă de filme pe care vreau NEAPĂRAT să le văd. Adică mă gândesc la ele 1 an de zile, poate chiar mai mult. Nu aș avea cum să nu fiu nerăbdătoare. Și sunt sigură că cel puțin primul este și pe lista voastră.

Here goes! Top 11 filme 2019 pe care vreau să le văd (până în iulie :)))):

1. Game of Thrones

Ultimul episod din cea mai epică serie ever made nu are cum să nu fie și în gândul vostru de ceva timp. Eu nici nu îmi dau seama cum a ajuns să îmi placă atât de mult. Premiza e groaznică și mor ATÂT DE MULȚI OAMENI în filmul ăsta. Iar eu sunt happy end girl pentru eternitate. Dar cum necum, GoT este top of the list… chiar dacă nu e film, ci serial :))). Și vreau să ridice mâna toată lumea care așteaptă luna aprilie cu sufletul la gură.

Acum, ce mi-aș dori eu să se întâmple? Jon să rămână cu Daeneris și să aibă cei mai frumoși gemeni???? whaaaat???? care să moștenească regatul. Cercei să crape! Sansa să rămână Lady of Winterfell și să îi găsească un bărbat de Doamne ajută. Aria să plece în lume și să fie asasin. Și de restul nu îmi pasă :))).

Ce presimt că se va întâmpla, mai ales după magicul teaser? Probabil Cercei va rămâne pe tron și va trăi fericită cu regele de gheață, iar restul personajelor vor muri. Oribil!

Voi ce speculați?

2. Captain Marvel

Mai trebuie să vă spun DE CE? Sincer acum. Vorbim despre Marvel. Aștept cu nerăbdare TOATE filmele lor (da, după cum puteți observa, în acest articol am luat-o ușor pe lângă cărare și am descoperit CAPS LOCK. Nu vă speriați, trece). Dar dacă este nevoie totuși de 1 motiv acela ar fi că sunt sigură că ei îi trimite Fury ultimul mesaj la finalul lui Infinity War și că ea va fi cea care îi va salva cam pe toți :D. Abia aștept să o cunosc!

https://www.youtube.com/watch?v=Mbn69anLB3o

3. Avengers: Endgame

Evident! Cum aș putea să nu vreau să văd cum reînvie jumătate din eroii pământului? Ca să nu mai spun că există speculații cum că o mare parte din personaje dispar FOREVER!!!! Deci treaba este gravă și decisivă și până în aprilie (fatidicul aprilie!!!) nu știu ce o să fac cu viața mea.

4. The Secret Life of Pets 2

Trecem puțin în zona de animație pentru acest film și numai după trailer mi-am dat seama că vom avea parte de o continuare cel puțin la fel de funny ca și originalul. Primul film mi-a plăcut LA NEBUNIE și aștept cu nerăbdare să văd prin ce aventuri mai trece Max în 2019.

5. Us

Strange as it may seem, acesta este un film de groază. Și probabil vă întrebați DE CE? aș pune eu un film de groază pe lista de filme 2019 pe care vreau să le văd. Ei bine, am reînceput să mă uit la fantasmagorica emisiune 3lăr pe youtube, am văzut acolo trailerul, m-am speriat bine, mi-a plăcut ce m-a speriat bine :))) și a ajuns pe listă. Aruncați și voi o privire peste trailer și vorbim după :D.

6. Godzilla: King of the Monsters

În Imax vreau să îl văd! Pentru că Godzilla. Pentru că lupte cu monștrii și multe explozii. Este nevoie de mai multe detalii? Sincer acum…

7. Dumbo

Când eram mică îmi plăcea maxim de el. Acum, când îl fac film, cum aș putea să nu vreau să îl văd. Deși ceva îmi spune că va fi trist. Numai din cum arată trailerul îmi dau seama de asta. Prea are el ochii ăia mai mari decât urechile zburătoare. But a girl can dream că la final Dumbo se va ține de trompă cu mama lui.

8. Shazam

Filmul acesta a ajuns pe listă deoarece în tinerețile mele studențești eram o super mare fană a serialului Chuck. Nu știu cum exact s-a întâmplat acest lucru pentru că Zachary Levi nu este chiar genul de bărbat care mi se pare mie sexy. Dar este funny și Shazam se anunță la fel de amuzant.

9. Pokemon Detective Pikachu

Back to Pokemon. Ryan Reynolds este vocea lui Pikachu, așa că vorbim despre combinația perfectă. Și cam aici se termină motivația mea :))). Bine, bine, mi-a plăcut și trailerul, nu pot să mă plâng :D. Pikachu e mult prea cute.

10. Dark Phoenix

Deși nu mai sunt de foarte mult timp o fană a seriei X-Men, chiar îmi doresc să văd Dark Phoenix. Poate și datorită faptului că o are în rolul principal pe Sophie Turner, a.k.a. Sansa Stark și v-ați dat deja seama că sunt un foarte mare fan GoT. Cert este că sunt și curioasă cum reiau o poveste spusă deja. Pentru că în seria originală X-Men, ei deja se confruntaseră cu Jean Grey ca și Dark Phoenix.

 

11. Men in Black International

Exclusiv pentru Chris Hemsworth. De la Thor încoace aș putea să văd și cel mai prost film cu Chris Hemsworth creat vreodată. E pur și simplu prea dreamy :)).

6 thoughts on “Top 11 filme 2019 pe care abia aștept să le văd

    • Andra Costa says:

      Daaaaa. Si pentru mine la fel. Bine, mie mainly imi place cum arata. E… so dreamy :-< <3 Dar si ca actor e foarte fain. Si imi place ca nu se ia foarte tare in serios. Adica mi se pare ca rolurile astea in care e putin mai picat din luna chiar i se potrivesc 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.