4 Comments

 1. Parerea mea o stii deja, mie mi-a placut mult, si nu cred ca are rost sa comparam Wonder Woman cu Captain Marvel, pentru ca pur si simplu sunt tipologii diferite. Una e amazoana semi-zeita, alta e soldat cu puteri energetice extraordinare. Nu inteleg obsesiile oamenilor de a compara astea doua personaje feminine :)) Jesus, nu putem sa ne bucuram ca avem 2 personaje puternice feminine puse upfront?

  Cat despre partile melodramatice… TE ROG, daca tot vrei sa facem comparatii, Doamne, cate asemenea momente cliseice nu are si Wonder Woman, unele chiar cringy? (si mie mi-a placut filmul ala chiar si asa) Chiar planuiam sa il revad tocmai pentru chestia asta, ca si filmul ala are drama lui feminina cu ea si sensibilitatile ei feminine.
  Ai fi vrut un erou mai puternic – mai puternic decat sa inconjoare nava Skrull si sa-i propulseze cu viteza luminii inapoi, si mai puternic decat sa impinga inapoi navele Kree, distrugandu-le in acelasi timp? :))))))))) Si asta cu bipolaritatea iar nu o inteleg. Cand a demonstrat ca e bipolara? De la inceput pana la sfarsit pastreaza aceeasi atitudine de “fac ce vreau eu”, cu zambetul ala superior in coltul gurii. Da, cand afla ca toata viata ei e o minciuna mi se pare normal ca have a breakdown un pic, nu? :))))

  A, ca actritele in sine sunt diferite si Brie Larson a facut niste comentarii nasoale si prea “in your face” e altceva. Dar sa nu incurcam borcanele.
  Si nush ce are lumea, again, cu umorul, mie mi s-a parut foarte on point si haios :))) Tipic Marvel humour!

  Mai am de recuperat la tine cu 2 comentarii la alte articole, dar la asta trebuia neaparat sa scriu, pentru ca chiar nu a fost un personaj atat de naspa precum se scrie. :)) Probabil ca puteau sa o faca altfel, dar totusi, imi place asa cum a iesit viziunea lor.

  • Anca, nu ma mai iubesti acum? :))) Nu stiu de ce au oamenii tendinta sa compare aceste 2 personaje, but it happens. Adevarul e ca mie mi-a placut LA NEBUNIE de Wonder Woman. Am scris asta si in articol. Si nu am zis ca as fi vrut un erou mai puternic, doar ca ea, Captain Marvel, ar trebui sa fie cea mai puternica din Universul Marvel. Si chiar au fost alte filme de la Marvel mult mai funny.
   In plus, clar toate declaratiile lui Brie Larson nu au ajutat, cel putin din punctul meu de vedere.

   • Normal ca inca te mai iubesc, Andra, dar trebuia sa rant-ui un pic :))) Cand te-ai referit la puternica de fapt voiai sa zici ”emblematica” ca si film? (cacofonie intentionata) La capitolul asta da, sunt de acord, nu e cel mai bun film al lor.

    • :))) Da. Adică mă așteptam la mult mai mult. Pentru că am tot auzit că după End Game Marvel trece intr-un nou stadiu cu Avengers si nush ce. Ca cica ei au cicluri de nush câți ani și nush câte filme. În fine. Cert e că voiam mai mult de la Captain Marvel… de la personaj și de la actriță și de la toți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.