Scrisoare deschisă către Moș Crăciun

Anul acesta m-am gândit să nu îți mai scriu scrisoare pe blog, Moșule, pentru că nu voiam să pun presiune pe tine. Și nici nu prea știam exact ce vreau. Dar spiridușii m-au întrebat și m-au întrebat și asta e, m-am apucat de scris. Se pare că asta mi-e dat să fac toată viața :))). Thank you, very much.

Acum, tu știi bine că lista este orientativă. Până la urmă, eu sunt un om ușor de mulțumit. Cadou să fie și eu sunt bine :)). Bine, cadou drăguț. Înțelegi tu despre ce vorbesc :))). Dar dacă vrei totuși să iei ceva din listă, nu mă supăr. Chiar mi-ar părea bine pentru că e lista mea, până la urmă. Și dacă ai putea să inventezi o aplicație pentru probleme ca a mea, de comunicare cu spiridușii, ar fi magic. Dacă nu, asta e. Spune-le să păstreze bonurile, pentru orice eventualitate :))).

Hai să începem!

  1. Colecția Harry Potter de la Pandora. Știu, sunt imposibilă. Iar Pandora? Ce să fac dacă este unul dintre lovebrandurile mele de suflet? Și ce să fac dacă scot colecții atât de frumoase încât trebuie să am cel puțin o piesă din ele? Iar anul acesta au scos cu Harry Potter. Și tu știi foarte bine, Moșule, cât de mult mi-a plăcut seria Harry Potter. Bine, nu îmi plac toate piesele din noua colecție… doar brățara fixă cu The Snitch, The Hogwarts Express, Hermione și castelul, în exact această ordine :))). Sunt nerezonabilă? 😀
  2. Pijamale fancy. Acesta a fost răspunsul meu ori de câte ori Flavius m-a întrebat ce îmi doresc de Crăciun :))). De unde această nou descoperită pasiune? Habar nu am :))). Pur și simplu m-am săturat de pijamalele mele. Sunt așa de boooooring. Și singurele fancy pe care le am, de la Artisans d’Amour mai exact, le păstrez ca bătrânii pentru zile bune. Adică în general pentru concedii :))). Deci am nevoie de o schimbare, Moșule. Mai ales că fac #ANDRAS365STYLE și dacă voi avea o zi de stat acasă în pijamale, pur și simplu nu am cum să îmi fac poze. Îți dai seama în ce situație am ajuns? :))))
  3. Pulovere pufoase. Da, again :))). Cred că și anul trecut am vrut pulovere pufoase. Sunt puțin obsedată de ele. Și probabil un stilist mi-ar spune că pentru tipul tău de corp nu este recomandat să porți pulovere pufoase și oversized. Pentru a obține silueta tip clepsidră pe care TOAAAATE femeile o doresc trebuie să îți evidențiezi taaaalia, adică cea mai mică parte a corpului tăăăău… de ce nu înțeleeegi? Bine, am trecut peste :)))). Ideea este că ador puloverele pufoase și dacă aș primi doar pulovere pufoase de Crăciun nu pot spune că m-ar deranja :))).
  4. Cărți. Evident că îmi doresc cărți. Am o listă întreagă de cărți pe care mi le doresc. Este pe blog de foaaaarte mult timp (aici), dar dacă nu ai chef să te uiți peste toată lista, am 5 highlights din ea :D. Astfel, aș vrea Pacienta tăcută pentru că am tot citit despre ea și mi se pare genul meu de carte. Prima carte (măcar) din seria Witcher pentru că am văzut trailerul la serial și cred că trebuie să citesc și cartea, doar din cum părea trailerul. Sper că nu e alt Game of Thrones, de necitit pentru mine. Gânduri de pe o planetă nervoasă pentru că Matt Haig și nu cred că trebuie să mai dezvolt subiectul 😀. Mirror, mirror, biografia lui Cara Delevigne pentru că îmi place maxim de ea. Șiiiii…. Femei care aleargă cu lupii pentru că feminism și vreau să văd dacă sunt și eu o femeie sălbatică :D.
  5. Gentuțe drăguțe. Asta e așa, pentru evenimente, alea alea. Știi și tu cum e viața de blogger, Moșule :D.
  6. Accesorii fancy. Și aici poți să înțelegi orice fel de cercei, brățări, lanțuri, chestii wow care să facă orice ținută mult mai faină.

Cam asta ar fi ce îmi doresc eu, Moșule. Poate tu știi mai bine. Poate știu mai bine spiridușii. Asta nu mai pot decide eu, pot doar să mă bucur de orice decizi să îmi aduci. Și să sper că am fost suficient de cuminte încât să le merit :D.

Aaa… și să se uite lumea la vlogmas îmi mai doresc :D. Dacă m-ai putea ajuta cu niște subscriberi, pe bune că nu m-aș supăra :)))).

Eu îți doresc toate cele bune și să ai un zbor plăcut. Știu că te așteaptă o perioadă grea, dar vreau să îți mulțumesc pentru ideea de săptămâna trecută. În 2020 sigur o voi pune în practică :D.

Untold 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.