Ținutele săptămânii (1)

Bine, nu este chiar săptămâna 1. Pentru că deja am ajuns la aproape 30 de ținute publicate pe IG, dar acesta este primul articol în care vă și arăt, pe blog, ținutele. Voi vorbi foarte puțin despre ele și vreau să îmi cer de la bun început scuze pentru calitatea imaginii. Din păcate, cu toată tehnica de care dispun, nu mă ajută întotdeauna nici timpul, nici lumina :)). Deci va trebui cât de curând să îmi cumpăr și ceva blitz sau habar nu am. Dar până atunci, ne descurcăm cum putem.

În ceea ce privește ținutele, încă nu sunt sigură dacă vă interesează și brandurile propriu-zise sau de unde provin ele. Încă nu voi face aceste menționări, dar dacă vreți să știți astfel de detalii, aștept un comentariu și se rezolvă.

Acestea fiind spuse, iată ce am purtat în săptămâna ce tocmai s-a încheiat:

Luni: Cute & blury

Luni am purtat o fustă scurtă, bocanci și un palton super cute, crem, plus basca maro. Am mers pe culori neutre, chiar dacă poza nu arată asta foarte bine. A fost una dintre ținutele mele favorite și probabil o veți mai vedea în următorul an, cu sau fără haină peste :P.

Marți: Eu și poșeta greșită

Marți am mers pe blugi. Am vrut foarte mult să integrez jacheta personalizată de Flavius Kelemen într-o ținută de zi și cred că a arătat destul de bine. Aș mai purta-o și cu alte ocazii.

Ce nu mi-a plăcut foarte mult la această ținută au fost următoarele aspecte:

  • materialul din care era realizată bluza pus pe lângă jachetă. Parcă era prea groasă. Nu știu de ce, dar ceva nu îmi dădea bine deloc.
  • papucii, care clar erau din alt film
  • geanta, care era din filmul papucilor.

Deci ținuta asta sigur nu o veți mai vedea aici niciodată. Și nici pe mine în această combinație.

Miercuri: Româncuță pe scară :)))

https://www.lilyhair.com/collections/toppers

Miercuri am participat la un eveniment susținut de un brand 100% românesc și am vrut să mă îmbrac specific așa că mi-am purtat ia și o fustă neagră pe care o am de foarte mult timp. În picioare bocanci, care sunt mai curați decât arată în poză :))) și cam aia a fost. Îmi pare rău că nu am pozat geanta pentru că era super cute.

Joi: Orange fever la mall

Joi am avut un fel de orange fever. Habar nu am de ce toate puloverele mele sunt portocalii. De fapt știu, sunt luate de la second și astea erau culorile :)))). Cert este că am mers pe portocaliu cu accente de roz. Mi-a plăcut foarte mult această ținută și sigur o voi relua în perioada rece. Până la urmă am și eu un număr limitat de haine :))).

Vineri: Sporty and fun

Vineri am vrut să fiu super comodă și am mers pe o ținută sport & fluffy. Aveam prea multe culori pe mine clar, în momentul în care dădeam jos pufoaica, dar cum erau toate culori puternice, nu pot spune că m-au deranjat. Cât despre căciulă, o veți vedea destul de des pentru că vine iarna și este una dintre favoritele mele :D.

Sâmbătă: Un touch etnic

Sâmbătă am vrut să aduc ceva din ideea de port popular, însă într-o variantă mai adecvată vremii de afară. Eram la Sălaș și deja era super frig, așa că ia nu era o soluție. Bluza asta aduce a ie, însă este de pe la un second și este muuult mai groasă. Pentru cumpărături la Hațeg și Ludo cu Alina a fost perfectă.

Duminică: Double trouble

Flavius vine la pachet în ultima zi din săptămână pentru că am reușit să surprind poza asta super cute cu noi doi la mall, în timp ce colindam prin magazine :))). Amândoi eram destul de casual, încă nu am renunțat la adidași, iar eu am început să port o bluză de sezon. Trebuia să marchez vlogmasul cumva (dacă nu ați văzut primul episod, îl găsiți aici :D).

Cam astea ar fi ținutele săptămânii. Care este favorita ta? Ce ai schimba și ce ai păstra? Hai să discutăm în comentarii.

Untold 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.