Restaurantul Belvedere din Buziaș (review)

restaurant belvedere

Când mami mi-a spus că o vom duce pe mama Șerica la băi la Buziaș, nici prin gând nu mi-ar fi trecut că vom ajunge să ieșim la cină aici. Dar este frumos să iei masa în familie. Și dacă avionul nu a mai fost disponibil, restaurantul Belvedere este o alternativă mult mai bună. De ce? Aflați în continuare.

Locația

Restaurantul Belvedere este situat în inima orașului Buziaș, chiar lângă parc. Clădirea nu pare cine știe ce la prima vedere, fiind ceva mai retrasă, dar cochetă. Se poate ajunge foarte ușor aici cu mașina, chiar de pe șoseaua de centură. Există semne ce te îndrumă spre restaurant și locuri de parcare berechet.

Atmosfera

Din acest punct de vedere, pot spune că restaurantul Belvedere stă mai bine decât multe restaurante din Timișoara. Designul este foarte fain. Totul pare super cozy, cu un aer vintage minunat. Mi-au plăcut mult lămpile, mi-a plăcut pianul, mi-a plăcut ideea de șemineu și mi-a plăcut la nebunie lumina. Aș vrea ca mai multe localuri să aibă așa lumină faină. Să pot face poze drăguțe, nu să mă chinui cu cele mai negre poze de pe Terra. Și, sună stupid știu, dar mi-a plăcut la nebunie baia. Jur că aș vrea și eu așa chiuvetă acasă :))).

restaurant belvedere buzias

Servire și produse

Vă dați seama că am fost ușor sceptică în momentul în care am intrat pe ușă. Deja ne ejectaseră din avion pe motiv că bucătăria era închisă. Dar am avut noroc și restaurantul Belvedere încă era foarte deschis și disponibil.

Ne-am așezat la cea mai mare masă, am primit rapid meniurile și, după consultări și discuții, fiecare a ales ce i-a plăcut :))). Oferta era destul de variată, dar noi suntem mai tradiționaliști. Așa că ne-am limitat la 2 feluri de paste, un burger și o pizza. Mami nu a vrut nimic.

restaurant belvedere buzias

Vă dați seama că am gustat cam tot ce era pe masă, nu? Pizza nu a fost chiar pe gustul meu pentru că avea ou fiert pe ea. Dar aici nu pot da vina pe  bucătar, ci pe Alina. Ea a ales :))). Burgerul meu a fost destul de bun, doar o idee arsă chifla. Pentru mama Șerica am comandat clasicele paste carbonara, de care nu aș putea spune că au fost rele, dar aveau cam mult bacon, iar sosul putea fi o idee mai lichid. Cât despre Flavius, el a vrut paste cu ton, care au fost, pentru prima dată de când le mănânc eu, făcute cu rucolla în ele. Și nu că aș avea eu o problemă cu rucolla, pentru că îmi place, dar era atât de fleoșcăită și de uleioasă încât eu sigur aș fi ales-o.

Am sărit peste partea de servire. My bad. La acest capitol restaurantul Belvedere stătea foarte bine. Chelnerița era super prietenoasă si foarte operativa. Nimeni nu ne-a scos afara desi am petrecut cele 2 ore razand in hohote :))).

restaurant belvedere buzias

In aceste conditii, nota mea pentru restaurantul Belvedere din Buzias este 8.

Produsele cantaresc totusi mult la nota :D.

As reveni la Belvedere? Cam da. Atmosfera mi-a placut foarte mult. Si cred ca terasa, intr-o seara calda de vara, e un vis. Mai ales ca parcul este acolo, super aproape. Va dati seama ce senzatie ar fi un Cola cu gheata si lamaie, vara, la umbra copacilor batrani din parcul de la Buzias?

Dar sa nu mai visam la cai verzi pe pereti. Vara inca e departe.

Untold 2018

P.S. Mai am cateva poze pentru voi :D.

restaurant belvedere buzias
Mami la pian
restaurant belvedere buzias
Pastele lui Flavius
restaurant belvedere buzias
Burgerul meu

 

Gender RevealReveal BackdropBackdrop-reveal PartygenderPartygender-custom-backdrop revealreveal backdropbackdrop
Baia asta era prea faina si a trebuit sa intru in familia oamenilor ce isi fac poza aici 😀
restaurant belvedere buzias
Chiuveta minune

 

2 thoughts on “Restaurantul Belvedere din Buziaș (review)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.