#lovebrands series: Noah

Noah

Știți câți ani am visat la un ceas de la Noah? Pentru că eu știu exact. De prin martie 2017, când am descoperit brandul la The Woman. Și de atunci mi-am dorit din toooot sufletul un astfel de ceas realizat în România. Doar că nu intra nici cum în bugetul meu. Era pur și simplu mult prea costisitor. Doar că atunci când îți dorești ceva foarte tare, Universul chiar lucrează pentru tine. Și chiar dacă eu nu am insistat extrem de mult (cred) cu subiectul, Flavius a știut mai bine :D.

Pentru Andra Maria Costa a venit Moșul!

Așa scrie pe cutia mea de la Noah. De ce? Pentru că l-am primit anul trecut de Crăciun și m-am îndrăgostit. Nu aveam nici cea mai vagă idee ce urma să primesc de la Flavius. El așa face. Este super secretos și mă lasă să mă întreb până în ultimul moment. Ceea ce este drăguț, dar este și super chinuitor. Pentru că eu sunt o curioasă de felul meu :D. Așa că în momentul în care coletul a venit, într-un final, vă dați seama că am fost îngrozitor de entuziasmată.

Cutia nu era foarte mare și avea și un logo straniu pe ea. În mometul respectiv nu eram familiarizată cu logo-ul celor de la Noah și mă întrebam ce e cu semnul acesta ce aducea cu radioactivitatea. Apoi am descoperit cutia de lemn, iar după ceasul propriu-zis. Am țipat, am chiuit, am năvălit practic pe Flavius. Am fost în culmea fericirii și gata.

Cum m-a convins Noah?

Din momentul în care mi-am primit ceasul am început să îl port în continuu. În curând va avea aproape un an de când l-am primit și cred că l-am purtat cel puțin 80% din timpul care a trecut din acel moment. Îmi place la nebunie și nu m-a dezamăgit sub nici o formă. Lemnul și-a păstrat strălucirea. Mecanismul funcționează absolut perfect, iar cureaua de piele încă arată foarte bine. Și aceasta a fost una dintre grijile vieții mele. Nu de alta, dar am mai avut ceasuri ce aveau (teoretic) curea din piele și după câteva luni de purtare aceasta a început să se deșire și să năpârlească. Ei bine, în cazul curelei de la Noah acest lucru nu s-a întâmplat și sunt destul de sigură că dacă se întâmplă ceva îmi vor rezolva problema.

În rest, îmi place la nebunie designul ceasului meu. Culoarea exterioară ușor mai închisă este cadrul perfect pentru interior. Îmi place faptul că arată și ziua. Am devenit chiar ușor dependentă de această trăsătură pentru că niciodată nu știu în ce zi suntem. Și știu că va suna SUPER SUPERFICIAL, dar îmi place că este branduit. Îmi oferă o satisfacție maximă să văd logo-ul și numele brandului pe cadranul ceasului meu. Și nu pentru că îmi conferă cine știe ce statut (deși cunoscătorii îl recunosc :))), ci mai ales datorită faptului că este un brand românesc și vreau ca toată lumea să știe acest lucru.

Te gândești să achiziționezi un Noah? Nu mai sta pe gânduri!

Aș vrea să vă spun că acest articol este sponsorizat de Noah, însă nu este cazul. Pur și simplu ador brandul și a venit momentul să reiau seria #lovebrands. Cum ajung în curând la un an de când mă bucur de ceasul meu, consider că mi-am făcut o părere destul de obiectivă și, sincer, nu regret că îl am. Noah este un brand de suflet, cel puțin pentru mine și consider că fiecare produs pe care îl realizează reflectă grija lor pentru produse și pentru viitorul client. În plus, fiind din lemn ceasurile lor sunt 100% personalizabile. Pe al meu Flavius a gravat un mesaj cute pe care îl port în fiecare zi cu mine. Deci îmi iubesc ceasul și mai tare :D.

Dacă nu știați că am un #lovebrands series, puteți descoperi celelalte articole aici. Dacă aveți deja un Noah, sunt curioasă cum vi se pare acest brand. Iar dacă aveți un alt #lovebrand în materie de ceasuri, hai să facem schimb de experiență. Povestiți-mi despre al vostru și eu vă dau orice detaliu mai vreți despre al meu.

Noah

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.