#lovebrands series: La Duquessa Jewelry

la duquessa

Long time no #lovebrands series article, știu. Adevărul e că îmi doresc de foarte mult timp să scriu un articol despre La Duquessa. Am tot sperat la un interviu cu Oana, dar nu a fost să fie. Așa că am decis că acest început de martie este momentul perfect să vă povestesc câte ceva despre unul dintre brandurile mele favorite de bijuterii. Cu atât mai mult cu cât cea mai nouă colecție, MAMA LOVE, a fost creată special pentru a ne ajuta să ne exprimăm iubirea și recunoștința pentru mamele noastre.

Cum am descoperit La Duquessa?

Practic înainte de La Duquessa a fost Oana și visul ei de a crea bijuterii rafinate din aur. Pe Oana Cămărășan am cunoscut-o absolut întâmplător, în timpul activității mele la Sweetlime și mi-a plăcut de ea imediat. Stilul ei nu are cum să nu te impresioneze, nici rafinamentul ce o definește. Oana este genul de femeie pe care, recunosc, întotdeauna le-am invidiat puțin. Are acea frumusețe clasică și acea eleganță ce pare fără efort. Dacă aș fi vreodată minimalistă, aș vrea să fiu ca Oana. Și, trebuie să recunosc, de când am început să ne cunoaștem mai bine, am început să văd și eu cu alți ochi anumite culori și combinații. Probabil de la ea mi se trage, inconștient, nou dobândita pasiune pentru culori neutre.

Revenind la momentul în care am cunoscut-o. Să tot fie vreo… 5-6 ani de atunci? Atunci Oana doar visa la crearea brandului La Duquessa. A cochetat cu ideea mai bine de un an înainte să creeze primele bijuterii, dar chiar și în timp ce procrastina, se vedea că își dorește foarte mult ca acest proiect să ia viață. Apoi, primele bijuterii La Duquessa au apărut și pentru mine a fost dragoste la prima vedere.

la duquessa

Mica mea colecție La Duquessa

Da, dragoste la prima vedere pentru că fiecare dintre bijuteriile La Duquessa pare impregnată cu personalitatea Oanei. Sunt piese delicate, realizate cu atenție maximă din aur de 14K, decorate unele dintre ele cu diamante fine sau disponibile spre a fi personalizate. Și pentru că mi-au plăcut atât de mult, primele piese La Duquessa din colecția mea au fost un colier cu amazonit (pe care între timp mi l-a mătrășit Ava) și pandantivul India, un mic elefant cu un ochi din diamant. Incă îl ador.

Apoi, eu și Oana am început să colaborăm și nu am de ce să vă ascund acest lucru. Am văzut cum colecțiile ei au prins viață și am contribuit, cât am putut, la reprezentarea adecvată a acestora în mediul online. Bineînțeles că, fiind atât de aproape de sursă, nu m-am putut abține și am mai adăugat, încet, dar sigur, alte piese la colecția mea.

Mai întâi am vrut neapărat să am inelul Royal Daisy. L-am văzut live la Oana pe mână într-o zi când ieșiserăm la cafea și pur și simplu nu m-am putut abține. Era exact genul de inel statement pe care îl căutam. Pentru că acest inel nu poate fi purtat în nici un caz zi de zi. Este un inel mai mare, dar extrem de finuț, ce reprezintă (după cum îi spune și numele), o margaretă.

Apoi, mi-am dorit mult cerceii India. Exact ca și colierul, aceștia sunt o pereche superbă de cercei în formă de elefant decorați cu un diamant mic fiecare. Am zis că îi vreau pentru Ava, dar adevărul e că îi voiam eu neapărat, motiv pentru care am și ajuns să îi port :)))). Și pentru că aveam de-a dreptul nevoie de un inel nou pentru degetul mare, la începutul acestui an am adăugat inelul Chain of Hearts la mica mea colecție și de când a venit nici nu l-am mai dat jos. Este un inelul superb, format dintr-un șir de inimioare (evident), ce poate fi purtat fără probleme în fiecare zi. Îl ador.

la duquessa

Să vorbim despre MAMA LOVE

Bineînțeles că în colecțiile La Duquessa există mult mai multe piese pe care le ador și pe care aș vrea să le adaug propriei mele colecții. Nu are rost să vorbim acum despre toate pentru că ne-am lungi până mâine. În schimb, vreau să vă povestesc despre ultima colecție, MAMA LOVE, dedicată tuturor mamelor.

Preferatul meu din această colecție este colierul MAMA. Încă de când l-am văzut prima oară cochetez cu ideea de a-l achiziționa pentru că este pur și simplu prea fain. Îmi place fontul cu care e scris. Îmi place faptul că e la baza gâtului. Și sunt mamă, cum aș putea să nu îmi doresc un colier pe care scrie mama?

În plus, îmi place foarte mult și amuleta BABY. Nu doar pentru că are 4 diamante :D, ci mai ales pentru că poate fi gravată cu detaliile bebelușului. Adică eu aș putea face pentru Ava o astfel de amuletă și să scriu pe ea data la care s-a născut, ora, precum și greutatea ei și lungimea. Totuși, cred că aș prefera să o port pe mână, nu la gât. Ar trebui să negociez acest aspect cu Oana. Poate face o magie :D.

Some moments are pure gold

Așa spune motto-ul La Duquessa, că unele momente sunt aur curat și are perfectă dreptate. Unele momente sunt neprețuite. Ele merită bijuterii speciale pentru a le marca și bijuteriile La Duquessa sunt exact genul acesta de piese. Bineînțeles, nu trebuie să mă credeți pe cuvânt. Ajunge să aruncați o privire pe site și să comandați prima piesă. Doar aveți grijă pentru că creează dependență. :))).

Untold 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.