Kristen Hair review

Era începutul lui octombrie când am primit un mail ce mi-a atras imediat atenția. Eram felicitată pentru blog și cum comunitatea ce citește acest blog este destul de tăcută (probabil ca să compenseze faptul că eu vorbesc mult), evident că mi-a venit să sar în sus de fericire la primirea feedbackului. Doar că mailul nu se oprea aici. El venea și cu propunerea de a testa o vitamină pentru păr. Ei bine, fiind blondă, am fost convinsă că e vorba despre ceva ulei pentru păr. Și chiar dacă nu mai auzisem despre brandul Kristen Hair, când vine vorba despre produse pentru păr… practic aș încerca orice pentru a mă asigura că părul meu este mai sănătos. Mai puțin să nu mă mai vopsesc și să îl las să respire :))). Dar asta nu contează. Să revenim la poveste :D.

Mica pastilă roz

Deci a venit propunerea și după un schimb de mailuri mi-am dat seama că produsul pe care trebuia să îl testez nu era nici un fel de ulei. Oamenii, când spuneau vitamine, înțelegeau vitamine, adică niște mici pastiluțe roz pe care trebuia să le iau dimineața și seara. Deja se îngroșa gluma. Pentru că eu nu cred în vitamine pe care le înghiți și după te bucuri de magie asupra părului. Am mai încercat să iau nu știu ce vitamine de la farmacie și a fost degeaba. Astfel, cu scepticismul crescut la maxim, i-am informat pe oameni că poate nu sunt cea mai bună opțiune. Poate ar trebui să încerce cu cineva care chiar crede în chestia asta.

Totuși, cei de la Kirsten Hair nu s-au dat bătuți pentru că credeau în produsul lor. Credeau în eficiența acestuia și m-au asigurat că nu am nici un fel de obligativitate față de ei. Îmi trimit cutia cu pastilele minune, eu le iau și după, dacă îmi plac, scriu despre ele. Dacă nu îmi plac, nici o problemă. Rămânem prieteni.

Se pare că pot să fiu și consecventă

În condițiile astea (și după ce am văzut vreo câteva recenzii video la ei pe site) am zis că nu pățesc nimic dacă încerc. În cel mai rău caz îmi cade părul mai repede decât ar putea să se întâmple doar de la stres :))). În cel mai bun, deveneam peste noapte o specie de Rapunzel și îmi făceam leagăn din propriul păr. Totuși, rămânea problema consecvenței. Pentru ca pastilele să aibă efect trebuia să le iau dimineața și seara, în fiecare zi, până la terminarea flaconului. Eu! Care uit după ce merg la frigider. Am zis că nu o să se întâmple asta niciodată…

…dar s-a întâmplat.

Contrar tuturor așteptărilor mele, în fiecare dimineață și în fiecare seară, cu o singură excepție, am luat micuța pastilă roz de la Kristen Hair. Nici mie nu mi-a venit să cred. Deși presupun că a contribuit și faptul că erau roz, că flaconul are un design foarte fain. Parcă mi-a fost mai mare dragul să îl plimb după mine :))).

Să trecem la treburi serioase

Totuși, motivul pentru care scriu acest articol nu este să mă mândresc cu performanțele mele organizatorice. Am decis să îl scriu pentru că, în ciuda așteptărilor mele, vitaminele Kristen Hair chiar au efect.

Nu, tot nu sunt vreo Cosânzează, dar am observat următoarele îmbunătățiri:

 1. Mai puține cuticule! Știu, parcă vorbeam despre păr. Nu am ce face dacă părul și unghiile au nevoie de vitamine similare. Ideea este că deja la o săptămână după ce am început să iau vitaminele ALL IN ONE HAIR (așa se numesc, deși nu am menționat acest aspect până acum :D) am început să nu îmi mai rod cuticulele pentru că nu mai era nevoie. Am mers la manichiură și Kitty era șocată de cât de bine arată. Nu mai erau toate numai pielițe. Nu mai aveam de ce să trag cu dinții. Chiar și acum arată mai bine ca niciodată. Deci dacă aș fi rămas doar cu atât după consumarea vitaminelor, m-aș fi declarat fericită. Dar mai am.
 2. Rădăcini crescute în mod accelerat. M-am vopsit de două ori cu vopsea și de 2 ori cu nuanțator în luna care a trecut. Să spun că am fost brutală cu părul meu este puțin. Nu întrebați ce a fost în capul meu pentru că nu are rost să intrăm în discuție. Cu toate acestea, după numai câteva zile de la fiecare vopsire, rădăcinile începeau să fie foarte vizibile, iar acest lucru nu se întâmpla niciodată înainte. Deci efectul vitaminelor ALL IN ONE HAIR asupra părului meu este tot mai evident. În plus, pare să pice mai puțin, dar acest aspect e dificil de urmărit pentru că părul meu a picat întotdeauna.
 3. Unghii mai puternice. Știu, again. Ce treabă are cu părul? Păi nu are, dar acestea sunt efectele pe care le-am observat și trebuie să vi le spun. Pentru că eu nu am avut NICIODATĂ unghii rezistente.

Următorul pas

Sincer, am comandat deja flaconul cu numărul 2 și l-am început, deci voi continua cura. Se pare că toate ingredientele naturale conținute de All in One Hair au un efect benefic pentru mine. Ca să nu mai spun că este recomandat să le iei vreme de minim 3 luni pentru cele mai bune rezultate. Așa că… nu prea am de ales :)))).

Acestea fiind spuse, trebuie să vă întreb: voi ați mai luat vitamine pentru păr? Poate ați mai încercat chiar și de la Kristen Hair. Sunt curioasă așa că aștept răspunsurile voastre în comentarii.

Untold 2018

P.S. Pentru mai multe recenzii și povești, subscribe now!

4 thoughts on “Kristen Hair review

 1. Alexandra Popescu says:

  Hey, știu că a trecut mult timp de la postarea blogului, dar ai putea să ne scrii un update, ai mai luat pastilele, și-a făcut efectele în continuare? Aștept cu nerăbdare răspunsul tău!

  • Andra Costa says:

   Bună, Alexandra! Scuze că îți răspund doar acum, dar am fost plecată și nu doar cu sorcova, cum sunt în mod normal :)))). Am folosit vreo 2 sau 3 luni pastilele. Au fost destul de eficiente, dar a venit Crăciunul și anul nou și habar nu am de ce nu mi-am mai comandat :))). Cred că ar trebui să fac acest lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.