Fairy Max Power mi-a schimbat părerea despre Fairy

Fairy max power buzzstore blogu lu andra

Unul dintre avantajele campaniilor Buzzstore este că ai parte de tot felul de surprize. Poți să descoperi produse noi pe care să ajungi să le adori sau poți să redescoperi produse de care nu erai tocmai încântat. Așa s-a întâmplat și în cazul meu cu noul Fairy Max Power.

De ce nu eram prietenă cu Fairy?

Cum orice poveste începe cu începutul, cred că e cazul să vă spun de ce nu eram tocmai prietenă cu Fairy ca să înțelegeți cât de mult s-au schimbat lucrurile. Ei bine, problema mea cu Fairy era formula. Orice făceam detergentul acesta de vase îmi usca teribil de tare mâinile. Și credeți-mă, am încercat varianta balsam, am încercat varianta pure. Degeba. Dacă spălam mai multe vase mâinile mele deveneau super uscate și trebuia să folosesc urgent cremă hidratantă altfel nu era treaba ok.

În aceste condiții probabil vă întrebați de ce, pentru numele lui Dumnezeu, m-am înscris la o campanie de testare Fairy? Clar încrederea mea în brand era 0. Sincer, pentru că nu sunt singura care spală vasele la noi în casă. Și cum avem tot mai multe vase avem nevoie de tot mai mult detergent. În cadrul campaniei urma să primesc 3 sticle mari de detergent de vase. Matematica a fost simplă și pragmatismul a atins cote maxime.

fairy max power

Surprize, surprize cu Fairy Max Power

Ceea ce nu m-am așteptat nici un moment a fost să îmi placă atât de mult Fairy Max Power și să ajung să scriu despre el pe blog. Mai ales că nu era obligatoriu în cadrul campaniei, deci credeți-mă că nu m-aș fi deranjat dacă nu eram chiar impresionată.

Ce mi-a plăcut atât de mult? Clar sistemul de dozare.

Fairy Max Power are o sticlă unică al cărui capac nu știu cum e făcut, dar în momentul în care strângi de sticlă curge exact cantitatea de detergent pe care o dorești. Nu mai pui presiune, nu mai curge nimic. Nu are un capac propriu-zis, dar nici nu se scurge nimic din recipient. Și credeți-mă că știu asta sigur pentru că le țin de o săptămână cu capul în jos în bucătărie complet desigilate.

Pe lângă această super practică inovație, cred că au făcut ceva modificări și la formulă deoarece nu mai resimt același disconfort la nivelul pielii atunci când îl folosesc. Cât despre eficiență, vorbim aici despre Fairy. Eficiența nu a fost niciodată problema acestui produs, indiferent cât de caldă sau de rece a fost apa pe care am folosit-o pentru a spăla vasele.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ? Andra Costa ? (@bloguluandra)

Ești pregătit pentru revoluția vaselor curate?

Pentru că eu în mod clar și cert sunt. Deja mă săturasem de recipientele clasice ale detergentilor de vase. Mă săturasem să pun apă la final pentru a folosi tot produsul. Mă săturasem până peste cap să agit sticlele și să nu mai iasă nimic. Deci da, sunt perfect pregătită pentru revoluție și mă bucur să pot povesti despre noul Fairy Max Power cu voi.

Totuși, nu vă îndemn să mă credeți pe cuvânt, ci vă îndemn să încercați produsul. În cel mai rău caz, nu vă place. În cel mai bun, welcome to the revolution.

Untold 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.