3 motive să încerci noul Swiffer

swiffer buzzstore mom life

Da, știu, cam multe advertoriale bazate pe produsele din campaniile Buzzstore în ultima vreme, dar nu am ce face dacă am încercat tot felul de produse și mi-au plăcut :D. Ca să nu mai spunem că am nevoie (mai nou) de puțină presiune ca să scriu și să nu îmi ies din mână. Deci, here we go again, azi vin cu o nouă recenzie pe blog. De data aceasta este vorba despre un produs de curățenie: faimosul (cred) Swiffer.

Ce este Swiffer?

Pentru cei care nu știu încă acest detaliu, la fel ca mine cu câteva săptămâni în urmă, Swiffer e un nou model de mop. Doar că acesta nu este un mop tocmai obișnuit. Forma sa este una dreptunghiulară, capul este pivotant și pentru a-l folosi trebuie să utilizezi lavete care se montează de fiecare dată pe Swifferul propriu-zis.

Da, pare complicat. De ce ți-ai bate capul cu așa ceva când poți lua un mop obișnuit și poți freca podelele cu el până te plictisești? Am 3 răspunsuri la această întrebare care coincid cu cele 3 motive despre care vorbeam în titlul articolului.

swiffer buzzstore mom life advertorial

1. Mai igienic

Dacă vă gândiți puțin, mopurile obișnuite nu sunt cele mai igienice chestii de pe lume. Oricât ai încerca să le speli, ele ajung să arate rău de tot și, până la urmă, tot trebuie să le schimbi. Swiffer, în schimb, este dotat cu lavete (umede sau uscate) foarte ușor de folosit și pe care sigur nu le vei păstra mai mult decât ar fi cazul. Pe cele umede pentru că se usucă și nu mai sunt eficiente, iar pe cele uscate pentru că se murdăresc și nu poți să te liniștești spunându-ți că le cureți în apă pentru că nu mai sunt eficiente.

2. Mai ușor de folosit

Faptul că Swiffer este super plat și are capul pivotant îl face super ușor de folosit în cele mai surprizătoare locuri. Noi, de exemplu, avem un pat din paleți pe sub care este destul de complicat să faci curățenie. Cu Swiffer, în schimb, am reușit să adunăm praful simplu și super ușor. A intrat perfect printre paleți și a curățat super bine spațiul. În plus, din ce am văzut pe Insta (nu am încercat încă, recunosc), poți folosi Swiffer inclusiv pentru spălatul geamurilor. Cam cât de cool e asta?

3. Mai eco friendly

Da, partea asta de eco friendly e problematică la toate produsele și avem tendința să o ignorăm. Și da, poate că la prima vedere Swiffer cu lavetele sale nu este mai eco friendly decât un mop obișnuit, dar luați în considerare următoarele: oricât de mult l-ați curăța, tot schimbați mopul de cel puțin 3 ori pe an. Și asta am spus-o cu indulgență. Iar capetele de mop realizate din tot felul de micro fibre nu sunt de nici o culoare prietenoase cu mediul atunci când ajung la groapa de gunoi. În plus, majoritatea sunt realizate tot din fibre sintetice, fără nici un fel de grijă pentru mediul înconjurător.

Nu mă înțelegeți greșit. Nici Swiffer nu este 100% eco friendly, însă este un produs la început de drum și acest început este destul de promițător. Mai exact, lavetele uscate sunt realizate 100% din fibre sintetice reciclate provenind 79% de la consumatori obișnuiți (as in noi, oamenii) și 21% din surse industriale. Lavetele umede sunt realizate 36% din fibre naturale, un procent inițial decent.

Mai mult, toate ambalajele Swiffer sunt 100% reciclabile. Aici vorbim atât despre ambalajul produsului propriu-zis, cât și despre cutiile în care sunt comercializate rezervele și despre cutia dusterului. All in all, cred că Swiffer chiar e ceva mai mult eco friendly decât alte opțiuni de pe piață.

swiffer buzzstore mom life

Să nu uităm de duster

Nu, nu mașina, ci ustensila de șters praful de la Swiffer. Arată cam ca orice Duster aprox, dar e mult mai faină. Este ușor de montat. Are un design ce îi permite să acceseze ușor zonele mai strâmte. Și, cel mai important, nu ridică praful, ci îl strânge în interiorul său. Da, arată horror după ce îl termini de folosit, dar e mega eficient și asta contează până la urmă.

În cazul dusterului, partea activă (habar nu am cum altfel să o numesc :))) este realizată din 33% fibre sintetice reciclate (foarte decent), iar suportul propriu-zis este dintr-un plastic destul de rezistent. Cât despre ambalaj, am zis și mai sus, este din carton reciclabil.

Concluzii

În concluzie, nu vă voi spune cât mișto face Flavius de mine pentru că folosesc în continu Swiffer de când l-am primit :))). Ca să rezumăm treaba vreau doar să menționez că nu am stat în viața mea așa mult cu un mop în mână. Adică avem deja și un inside joke: I don’t cook, I don’t clean, I just Swiffer!

Deci da, plănuiesc să achiziționez rezerve pentru Swiffer mult după finalizarea campaniei Buzzstore și vă recomand și vouă să îl încercați. Ceva îmi spune că nu veți regreta.

Untold 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.