Experiența Cinema City VIP

Cu toată nebunia pandemiei nu am fost sigură că voi putea să am parte de experiența Cinema City VIP în Iulius Town. Din fericire, planetele s-au aliniat. Cinematografele s-au închis și s-au redeschis, iar sâmbătă, în întârziere, evident, am ajuns la Cinema City pentru a vedea AVA în noua sală VIP.

Recepția

Nu pot numi altfel zona de intrare în sălile Cinema City VIP (pentru că sunt 3 de fapt). Este un fel de mini restaurant, de fapt, unde în vremurile bune, nepandemice, se servea, de fapt, mâncare în stilul bufet suedez. Cel puțin așa mi-a spus o fată pe Insta când a văzut că am fost la cinema :)))).

Acum, din motive lesne de înțeles, nu se servesc decât nachos, popcorn, sucuri de mai multe feluri, cafea și ceva șampanie sau vin. Doar că din ele poți să iei câââââte vrei. Și nu doar la început, ci pe întreg parcursul proiecției. Ceea ce mi se pare genial.

Noi ne-am dotat cu nachos, popcorn și sucuri, după care am pornit spre sala 3 unde rula filmul nostru.

vip la cinema city

Cele mai cool fotolii ever

Sala 3 este de dimensiune medie, ceea ce o face mult mai intimă, deci perfectă. Fiind în plină pandemie m-am simțit de parcă aș fi fost singură la film, atât de mult spațiu aveam în jur :)))). Dar chiar dacă situația ar fi stat altfel, tot ar fi fost super comfy pentru că în sălile Cinema City VIP sunt cele mai cool fotolii ever. Da, exact cum am spus și mai sus. În viața vieții mele nu am avut parte de așa tratație. Spătarul se lasă pe spate, ai suport pentru picioare pe care poți să îl ridici la 90 de grade. E mai mult un mini pat decât un fotoliu, iar dacă filmul nu te ține suficient de busy, ai toate șansele să tragi un pui de somn sănătos și confortabil :))).

În plus, fotoliile sunt dotate cu măsuțe pe care poți pune mâncarea, deci adio stat cu popcornul și cu nachosul în brațe. Și hai că până mănânci e cum e, dar când le termini, în sălile obișnuite pur și simplu lași recipientele jos. Eu cel puțin așa făceam și știu mulți oameni care procedează la fel. Doar că atunci când ai attention spamul unui hamster (sau ești Andra :D) șansele să calci, la propriu, în străchini cresc exponențial pe măsură ce filmul se desfășoară. Și da, vorbesc din experiență pentru că am pățit-o de o grămadă de ori :)))).

Deci sala VIP îți rezolvă efectiv toate problemele și posibilele doleanțe pentru a te bucura de o experiență cinematografică de neuitat.

Filmul

După cum spuneam, noi am văzut Ava. Filmul părea promițător și până la un anumit punct chiar a fost. Genul Hollywood action, o combinație între Salt și John Wick, dar cu mai puțină logică. Practic Ava era o tipă (jucată de Jessica Chastain) care fusese dependentă de droguri, după care a intrat în armată și de acolo în ceva organizație secretă de asasini (vă sună cunoscut?). Evident că era cea mai bună dintre ei (se putea altfel?), deci nu făcea exact ceea ce i se spunea pentru că atunci când ești the best îți faci singur regulile. Și după un job care iese dubios se întoarce în orașul natal pentru a se confrunta cu trecutul care o chinuie. 

Aici lucrurile o iau razna, cu foști iubiți, family drama și nu mai zic nimic pentru că nu vreau să vă dau spoilere. Ca și cast și idee, filmul avea potențial, dar finalul nu a avut nici o logică. Nici pentru mine, nici pentru Flavius… cred că nici pentru Alina :))). Dar cine sunt eu să mă întreb ce a vrut să spună autorul? :)))) Poate ați văzut și înțeles voi și mă lămuriți.

Deci, merită experiența Cinema City VIP?

În mod clar, da! Trecând peste film, pe care noi l-am ales, nu ni l-au băgat ei pe gât, experiența este una extraordinară. Și merită chiar și matematic vorbind. Am calculat noi:

Biletul la film pentru un adult este 22 de lei.

Nachos + suc sau popcorn + suc sunt undeva la 20 și ceva de lei.

Biletul la VIP este 52 de lei (maxim 61) și poți mânca oricât popcorn vrei. Poți bea oricât suc vrei. Poți consuma cafea și alcoolice.

Deci cum nu este mai rentabil să mergi la VIP? Mai ales că primești sos cu nemiluita la nachos :)))).

Și un sfat din partea casei 😀

Acum că ați înțeles matematica și că, probabil, nu voi mai avea loc la film de voi :P, să vă dau și un sfat. Atunci când alegeți locurile, optați pentru cele din margine. Mai ales dacă sunteți genul mai… la locul lui… care nu vrea să deranjeze lumea din jur cu refillul. Dacă nu aveți nici o treabă, cum era un nene de lângă Flavius care a mers de două ori la bar în timpul filmului :)))) (zici că sunt mama Șerica acuma), atunci puteți sta oriunde.

Cert este că abia aștept să văd un alt film. Știu că ar trebui să fiu mai stresată. Știu că e pandemie. Dar știu și că viața merge mai departe, iar oamenii de la Cinema City au reguli destul de stricte și păstrează normele de siguranță. Ca să nu mai spun că noi trebuie să mai și trăim. Nu ne putem ascunde doar în casă…

Deci aveți grijă de voi. Respectați regulile. Și încercați să vă bucurați totuși de viață.

Mulțumesc, Cinema City pentru invitație. Mă bucur mult de tot că ați adus experiența VIP în Timișoara!

Untold 2018

P.S. Aici găsiți programul la zi al tuturor filmelor ce rulează la Cinema City.  Iar aici găsiți alte sugestii de filme, dacă sunteți în pană de inspirație :P.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.