De vorbă cu Ina Awesome – The Original Tombabe

tombabe

Am descoperit Tombabe în 2018. Atunci eram disperată să găsesc ceva de purtat pentru Gala Studenților de la Facultatea de Modă și Design Vestimentar și am dat peste brand pe Instagram. Mi-au plăcut imediat pozele lor și am zis că sigur găsesc ceva fain acolo. Așa că am trimis un mesaj pe Instagram, am primit un răspuns destul de prompt, iar cu o zi înainte de eveniment urcam pe o scară din Traian spre studioul Tombabe unde Ina m-a întâmpinat cu zâmbetul pe buze.

M-am uitat în jur și m-am îndrăgostit. Tombabe este un brand super colorat, exact ca mine, exact ca Ina. Am continuat să îl urmăresc. Am bălit la tricourile lor :)))). Pentru că eu am multe tricouri și am cochetat cu ideea de a-mi achiziționa unul atât de mult până nu au mai fost în stoc :))). Am mai achiziționat o cămașă super colorată pentru vară și am continuat să urmăresc brandul pentru că îmi plăcea maxim de Ina.

Ina Awesome, după cum se prezintă pe Instagram, este the original Tombabe. Încă de la început a fost imaginea brandului și ori de câte ori o vedeam nu puteam să nu mă întreb de unde are atât de multă inspirație? Pozele ei de pe Instagram sunt extraordinare, genul de conținut care te face să te îndrăgostești de un brand. Piesele pe care le descoperă sunt WOW și habar nu am cum reușește să le descopere.

tombabe

Lungă introducerea, nu? Acum mă regrupez și trec la subiect :D.

The brand

Tombabe este un brand foarte fain cu principii foarte clare. Piesele lor sunt antifit, unisex, always thrift.

Ce înseamnă antifit? Că ceea ce comercializează nu ține de mărimi, ci de modul în care o piesă se așează pe fiecare persoană. Da, este mai greu să porți un pulover XS când porți în mod normal mărimea L, dar este super posibil, comod și trendy să porți un pulover L atunci când porți mărimea XS în mod normal.

Ce înseamnă unisex? Că produsele Tombabe sunt perfecte și pentru femei și pentru bărbați. Multe dintre ele chiar sunt produse care, în original, erau destinate bărbaților. De ce? Vă va spune chiar Ina în curând :D.

Ce înseamnă thrift? Produse la mâna a doua. Bineînțeles, ele sunt în stare impecabilă, multe de calitate mai bună decât cele din magazin.

https://www.lilyhair.com/collections/magic-ponytail-hair-extensions

De ce această filozofie? Deoarece în forma actuală moda nu este deloc sustenabilă. Materialele folosite sunt de calitate din ce în ce mai proastă. Schimbările de trend sunt din ce în ce mai dese. Iar oamenii au din ce în ce mai puțin discernământ. Aleg piese doar pentru că ”se poartă” fără a analiza dacă acestea sunt potrivite sau nu pentru propria personalitate.

La Tombabe Ina încearcă să combată acest tip de gândire, chiar dacă acest lucru se poate dovedi bad for business. Da, ea este genul de femeie care îți va spune că nu ai nevoie de încă un pulover gri în condițiile în care deja ai cumpărat unul pentru că îi pasă de direcția în care merge planeta.

tombabe

The original Tombabe

Recunosc, nu i-am pus prea multe întrebări personale Inei pentru că nu acesta era scopul interviului nostru. Ceea ce îmi doream era să aflu cum a gândit acest brand, cum l-a creat și cum a reușit să își materializeze viziunea pentru modă.

Astfel, în noul studio Tombabe de pe strada Mărășești am fost întâmpinată de aceeași atmosferă caldă, colorată și primitoare. Ina era tot cu zâmbetul pe buze și dădea sfaturi câtorva fete ce se aflau atunci în studio.

Ador atmosfera din studioul Tombabe pentru că mi se pare extrem de relaxantă, iar acest lucru se datorează clar personalității Inei. Extrem de deschisă și de dornică să își împărtășească experiența, Ina a răspuns la toate întrebările mele plină de entuziasm. Mi-a mărturisit că își dorește nespus să educe publicul Timișorean când vine vorba de modă, dar mi-a vorbit și despre visurile ei. Dacă începeți un nou blog de street style în Timișoara, să o anunțați neapărat. Iar în final mi-a dezvăluit cu locuitorii cărui oraș se identifică din punct de vedere vestimentar.

Iată ce a avut de spus:

Tombabe for life!

A trecut ceva timp de la ultima mea achiziție de la Tombabe și cred că trebuie să remediez problema. Sau poate ar trebui să apelez direct la experiența ei de stilist și să rezolv problema. Cert este că Tombabe rămâne unul dintre brandurile mele favorite și mă bucur că am putut să vi-l prezint astăzi. În plus, vă dau un mic spoiler și vă spun că săptămâna viitoare vom discuta mai mult despre o persoană super talentată care are legătură directă cu Tombabe.

Oare puteți ghici despre cine este vorba? Aștept răspunsurile voastre în comentarii.

Untold 2018

P.S. Găsiți Tombabe pe Instagram și pe Facebook (da, au cel mai cool logo :D), dar și pe Ina o găsiți pe Instagram, dar și pe Facebook :D.De vor

8 thoughts on “De vorbă cu Ina Awesome – The Original Tombabe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.