Cina ”Ma cherie” by A4 Events

Ma Cherie by A4 Events

Începutul lunii martie a fost un adevărat carusel de evenimente și momente deosebite, iar unul dintre cele care mi-au rămas în mod clar în inimă și m-au dat complet pe spate a fost cina ”Ma cherie” organizată de femeile extraordinare de la A4 Events. De la invitație, la modul în care am ajuns acolo, la cadrul în care a avut loc, la cina propriu-zisă, totul a fost mai frumos decât aș fi putut să îmi imaginez eu vreodată. De fapt, seara de 7 martie a fost, în esență, întruchiparea tuturor fanteziilor mele în ceea ce privește evenimentele. A fost ca cinele la care doar visam după ce le priveam pe Instagram, organizate de femei foarte cunoscute din România. Și pentru o seară, m-am simțit extrem de importantă, m-am simțit IT girl through and through.

Invitația

Când a sosit invitația pentru evenimentul ”Ma cherie” eram plecată la Hațeg. A fost nevoie de adevărate mașinațiuni pentru a putea intra în posesia coletului surpriză trimis de organizatori. De fapt, Flavius a fost cel care a reușit să îl recupereze de la vecini și care s-a bucurat de prăjitura de la Madame Magnifique ce însoțea plicul cu invitația propriu-zisă. După vreo 3 zile am revenit și eu de la Sălaș și am putut să văd exact despre ce era vorba. Doar că, surpriză, invitația era destul de criptică.

Ce am aflat totuși din ea? Că evenimentul urma să fie foarte restrâns. Dress code-ul era black, white and cherry. Iar punctul de întâlnire: Autocardo Timișoara. În plus, am descoperit și cine a făcut posibilă această seară: A4 Events, Autocardo, Autoglobus, Brasserie și Madame Magnifique. Adică unele dintre brandurile mele timișorene favorite care au ridicat mult ștacheta în materie de evenimente.

După cum era de așteptat, entuziasmul meu a atins cote maxime.

Ma Cherie by A4 Events

Vânătoarea de comori

Surprizele au fost lait motivul serii de 7 martie. Nici nu știu de ce mă așteptam la un simplu eveniment în cadrul reprezentanței Autocardo. Been there, done that, iar acesta nu este stilul A4 Events. Așa că spre marea noastră surpriză și delectare (evident că toată lumea ajunsese la locație în momentul în care am sosit eu :))), Andreea Vlădescu ne-a împărțit un nou rând de plicuri. Fiecare am primit indicații și am pornit la drum prin oraș la volanul unei mașini din cadrul reprezentaței.

Pentru că sunt obișnuită să conduc mașini cu cutie manuală, eu am primit un Opel Mokka, iar partenera mea de drum a fost nimeni alta decât La Duquessa în persoană, Oana Cămărășan. Să conduc Opelul prin oraș a fost extrem de fain. Recunosc, mi-a luat puțin să mă obișnuiesc cu mașina… vreo 15 minute în parcarea Autoglobus. Apoi, însă, a fost floare la ureche. E doar o primă impresie, știu, dar dacă ar fi să îmi cumpăr mașina strict pe baza ei, aș trece de la Mercedesul nostru la Opel Mokka fără să stau pe gânduri.

Am încercat să mergem cât de cât organizat, dar nu ne-a ieșit. Poate m-am lungit eu pentru că mi-a plăcut atât de mult mașina. Sau poate așa a fost să fie. Cert este că după un drum extrem de plăcut am ajuns la Casa ISHO Timișoara, destinația finală a serii, unde ne aștepta Alina.

Ma Cherie by A4 Events

Un cadru de poveste

Cum se cuvine unei seri pline de prime dăți, aceasta a fost prima mea vizită la Casa ISHO. În ciuda tentativelor de a mă culturaliza și de a vizita expozițiile celor de la Arte Encounters de aici, pur și simplu nu am ajuns. Așa că bucuria a fost cu atât mai mare când am descoperit că urma să luăm cina în mijlocul operelor Ioanei Nemeș prezentate în cadrul expoziției Rituals, keepers and storms.

Și nu orice fel de cină. În momentul în care am intrat în sală am descoperit o masă superb decorată, plină cu o sumedenie de flori și lumânări. Corcoduși roz completau perfect decorul. Muzica era în surdină. Practic, după cum spuneam la început, materializarea cinelor de poveste pe care le văzusem pe Instagram în ultimii ani. Iar eu luam parte la acest eveniment ca invitat special.

Îți spun cu mâna pe inimă că mi-a venit să plâng. Pentru că așa faci când visurile devin realitate.

Ma Cherie by A4 Events

Meniul perfect pentru o seară perfectă

Dovada faptului că femeile acestea magice de la A4 Events se gândesc la toate este șampania fără alcool pe care am băut-o în seara evenimentului. Pentru că un astfel de eveniment are nevoie de șampanie. Și ce poate fi mai fun decât să ai parte de toate bulele, dar nu și de efectele neplăcute de după? Nimic

Așa că am ciocnit un pahar de șampanie și am savurat felurile delicate ce ne-au fost servite rând pe rând. Am început cu un millefeuille aux fromages frais, pistache, cerises, adică un aperitiv din foi cu cremă proaspătă de brânză, fistic și cireșe. Delicios. A urmat un pate de foie, gelee de cerise și evident pain de chef. Acum, dacă nu ai mâncat niciodată pâine de la Madame Magnifique e imposibil să îți explic ce pierzi. Mai bine mergi, cumperi una (sortimentul nu este neapărat relevant, toate sunt foarte bune) și te convingi repede. Să găsești pate la fel de bun ca cel pregătit de Andreea Iovescu e imposibil, dar pâinea va eleva orice alegi să consumi cu ea. Revenind la al doilea fel, însă, cred că e clar că mi-a plăcut foarte mult.

Felul principal a fost pește. Acum, dacă ai mai fost pe aici pe blog știi că eu și peștele ne împăcăm doar la ocazii speciale. Ei bine, de această dată m-am împăcat foarte bine cu somonul servit cu quinoa tricolore crispy, salade d’asperge avec du cerises et romarin. Atât de bine încât am mâncat tot din farfurie și am transmis felicitări bucătarului.

Piesa de rezistență a serii a fost, pentru mine, desertul. Fiind un foarte mare fan dulce și un mai mare fan al deserturilor Madame Magnifique, evident că am devorat Paris brest pistache, o prăjitură cu cremă de fistic de o delicioșenie rară. Deci da, am mâncat foarte bine în seara Ma cherie by A4 Events.

Despre companie, numai de bine

După cum spuneam la început, evenimentul a fost unul foarte restrâns și exclusivist. Am petrecut seara cu alte 9 femei absolut geniale. Mi-au plăcut poveștile. Mi-a plăcut să descoperim expoziția Ioanei Nemeș împreună. Am râs o grămadă. Am discutat atât de multe subiecte și atât de diferite. Aș fi putut sta acolo până dimineață doar ascultându-le și învățând de la ele. Și întrebându-mă cum am avut atât de mult noroc încât să fiu parte din acest super power women squad.

Expoziția Ioanei Nemeș mi-a plăcut foarte mult. Acum nu mai este disponibilă, însă dacă ai vreodată ocazia să vezi lucrările ei, nu ezita să o faci. Sunt extrem de interesante și te pun pe gânduri. Preferații mei au fost cei doi pereți cu mesaj. A fost ceva legat de mesajele de pe pereți care a trezit lucruri în mine în care nu are rost să intrăm acum.

Ma Cherie by A4 Events

To be continued…

Orice basm are un final așa că și seara noastră Ma cherie a ajuns la sfârșit (mai repede decât mi-aș fi dorit). Am condus Opel Mokka înapoi la Autocardo și mi-am recuperat mașina. Am ajuns acasă complet vrăjită. Fetele erau aproape adormite, iar eu am putut să le dau pupici plini de încântare și entuziasm. A fost minunat și pentru asta nu pot decât să le mulțumesc din suflet tuturor celor ce au făcut seara posibilă. Sunteți minunați!

Untold 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.