My Geisha pop up corner la Shopping City Timișoara

my geisha blogu lu andra

My Geisha este un brand care nu are nevoie de cine știe ce prezentare pentru că îl cunoaște toată lumea. Sunt sigură că ai încercat cel puțin unul dintre parfumurile lor (sau l-ai făcut cadou) pentru că miros divin și arată excepțional. Sakura este parfumul meu preferat My Geisha și, de-a lungul timpului, am făcut mai multe cadouri de la ei, deci pot spune că sunt mare fan. Așa că în momentul în care am primit invitația pentru deschiderea noului Pop up Corner My Geisha din Shopping City Timișoara am acceptat plină de entuziasm și știind deja care va fi the touch of gold pe care urma să îl port.

Invitația

Invitația oficială și fizică la eveniment (ador că oamenii și brandurile încă fac treaba asta) a venit într-o după masă târzie. O cutie neagră, extrem de elegantă care mirosea nedesfăcută senzațional, ascundea în ea un trandafir puternic parfumat (pe care l-am păstrat), o mică mostră de parfum și 3 ciocolățele. Kira a încercat la început să pună stăpânire pe cutie, apoi s-a mulțumit cu trandafirul. Ava și-a însușit ciocolata în timp ce eu citeam cu mare interes detaliile evenimentului. Apoi ne-am primit porția de dulce (Ava e un stăpân bun și caritabil) și am pus țara la cale despre cum vom participa la eveniment și cu ce ne vom îmbrăca.

my geisha blogu lu andra

Marea deschidere

Evenimentul de deschidere a avut loc într-o sâmbătă și a fost peste așteptările mele (care erau oricum foarte mari având în vedere că vorbeam despre My Geisha). Zona din apropierea Pop Up Cornerului s-a transformat într-un adevărat lounge bar unde lumea povestea, se bucura de muzică, de atmosferă și de o băutură răcoroasă. Muzica era atât de faină încât eu mă simțeam ca la un adevărat SPONTAN, chiar dacă era ora 6 după-masa și eram în Shopping City :))).

La eveniment au fost invitați o grămadă de oameni, majoritatea persoane pe care le cunoșteam, deci am avut cu cine socializa din plin și m-am bucurat tare că pot face acest lucru cu persoane adulte și fără să vorbim despre copii. Nu mă înțelege greșit, ador să vorbesc despre fetele mele, dar uneori, îmi place să mă întorc la origini și să am discuții adulte despre chestii de adulți. Cum ar fi cine a întârziat la eveniment, cine ce poartă și unde este locul cel mai bun pentru o poză faină de pus pe profilul de Insta :)))). Treburi serioase, după cum îți poți da seama :P.

my geisha blogu lu andra

Pe lângă povești, însă, am făcut și ceva shopping pentru că în ziua deschiderii aveau 25% reducere la toate produsele și ofereau cadouri clienților. Așa că am dat o raită prin pop-up corner, am povestit cu fetele care vindeau despre produsele de skincare marcă proprie pe care încă nu le încercasem și am ales ceva ce chiar aveam nevoie. De data aceasta nu am achiziționat nici un parfum, deși mă gândesc serios să îi fac unul cadou lui Flavius cât de curând :D.

La un moment dat a venit și invitata serii, Alina Ceușan, care a vorbit foarte frumos despre brand și a tăiat panglica. Apoi o mulțime de oameni au dat năvală pentru a cumpăra și ei câte ceva. Coada a fost de cel puțin 100 de persoane care, sincer vă spun, cred că au așteptat mai bine de o oră să intre și să cumpere. Trecând peste obsesia cozii la români, cred că asta spune multe și despre aprecierea de care brandul My Geisha se bucură.

my geisha blogu lu andra

Ținuta

Pe la ora 7 deja nu mai puteam de picioare. Dress code-ul evenimentului a fost A touch of gold, iar eu am ales să port o rochie absolut superbă de la KoMoDa Design, neagră și plină de stele aurii. La fel de bine puteam să fiu poster child pentru My Geisha îmbrăcată așa pentru că eram total din peisaj. Rochia, superbă, superbă și super comodă. Problema au fost cizmele. Superbe și ele, lungi până la genunchi și cu toc. Genul de încălțăminte pe care nu o mai prea port pentru că nu prea am unde. Uniforma mea zilnică este mai degrabă sport și mai întotdeauna pătată, iar la ea port adidași în cel mai bun caz, șlapi când sunt în întârziere sau mă termină Ava psihic.

În aceste condiții, faptul că am rezistat mai bine de două ore pe tocuri și cu zâmbetul pe buze a fost o performanță demnă de olimpiadă, nu altceva. Dar cum aș fi putut să nu rezist când, lăsând modestia la o parte, arătam absolut superb?

My Geisha Haul

Deci, la ora 7 am plecat acasă, dar nu oricum, ci încărcată cu pachete și pachețele. Pe lângă plasa pe care o aveam cu produsele cumpărate, am primit 2 cadouri de la fetele de la casă și un super goodie bag din partea organizatorilor (pentru care nu pot decât să le mulțumesc din suflet). Ele au așteptat toate cuminți aproape o săptămână până am avut timp să le deschid pe îndelete și să filmez clipul aferent pe care te invit să îl vizionezi în continuare:

To be continued…

Acestea fiind spuse, povestea merge mai departe. Deja am desfăcut și am folosit crema de noapte și e superbă. Am distribuit în câte o poșetuță esențială mostrele de parfum. Și aștept cu interes să văd ce mai pregătește My Geisha pentru clienții fideli pentru că Flavius chiar are nevoie de un parfum nou pentru date-urile noastre rare :D. Dacă ești în aceeași situație, te sfătuiesc să le faci o vizită. În Shopping City Timișoara vei descoperi un spațiu care te invită să visezi la destinații exotice și relaxare: My Geisha Pop Up Corner.

Untold 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.