3 idei de ținute de primăvară cu pantaloni scurți

Poate că afară e frig și super frig, decembrie reloaded, dar eu visez la zile calde și pantaloni scurți. Visez la ținute lejere și ice latte. Și poate nu aș fi făcut asta dacă cei de la Bolf nu m-ar fi provocat să găsesc inspirație în magazinul lor online pentru sezonul cald. Acum, însă, am scuza perfectă și evident că am făcut un research serios pe pinterest pentru că nicăieri nu e inspirația ca acolo.

Ideile de pe pinterest m-au încântat maxim. De la ținute super lejere la ținute super fancy, de la ținute de festival la ținute pentru mame on the go, de toate pentru toate. Și pentru că era nevoie de puțină ordine în tot acest haos, am creat 3 categorii care să te ajute în căutările tale de inspirație. Dacă tot ai ajuns aici, măcar să poți folosi ușor și eficient informația :D.

Mom on the go

Am zis că cel mai indicat ar fi să încep cu statutul meu actual. Pot eu să mă visez oricât de mega fashionistă, când ești mamă confortul vine înainte de toate. Cu toate acestea, comod nu înseamnă doar pantaloni sport. Deși înseamnă și asta de multe ori :))), iar pe Bolf găsiți perechi de genul (favoriții mei fiind aceștia).

În general, comod pentru mine înseamnă, în primul rând blugi și cred că acest lucru este valabil indiferent că ești sau nu mamă. Denimul este cel mai lejer și la îndemână material. Pantalonii din denim sunt super nepretențioși și se găsesc în toate formele și culorile. Da, poate că nu suntem tocmai obișnuite să îi purtăm primăvara, însă în combinația potrivită mie mi se pare că merg perfect.

bolf

Pantaloni scurți, but make it fancy

Dacă vreți ceva mai mult decât mom on the go pentru că 1. nu sunteți mom on the go sau 2. nu sunteți adepte ale stilului sport, am soluția perfectă. Pantalonii scurți nu au fost creați pentru a fi purtați doar în ținute comode (cel puțin eu mă îndoiesc de acest lucru). Nici măcar blugii nu cred că au fost creați doar pentru asta. Și chiar dacă așa a stat treaba, femeile sunt inventive și când vor mai mult nu se tem să își exprime punctul de vedere. Așa că dacă vreți o ținută elevată primăvara aceasta, combinați pantalonii scurți cu o cămașă și lucrurile vor sta foarte, foarte diferit.

pantaloni scurti bolf

Bineînțeles, este important să alegeți tipul potrivit de pantaloni scurți și cămașa potrivită. După cum se poate vedea în pozele de mai sus, mie îmi place mult ideea de blugi mai puțin finisați (cum sunt aceștia) și cămașă oversized. Mi se pare o combinație foarte interesantă de texturi și de forme care avantajează pe toată lumea. Mai ales atunci când completezi ținuta cu accesoriile potrivite.

Trend alert: denim on denim

Este foarte puțin probabil să nu fiți observat acest trend: denim on denim. E peste tot în această perioadă, însă adevărul este că e un stil destul de atemporal. Denim on denim va arăta întotdeauna bine indiferent că îl porți într-un cadru mai classy (și automat cu tocuri) sau în ținute de festival. Eu le prefer pe cele din urmă pentru că tocurile nu au fost niciodată prietenele mele, iar de când sunt mamă nu le mai port deloc. Cel puțin nu genul de tocuri sexy la care oamenii se gândesc atunci când spun tocuri.

În schimb, ținutele de festival le ador. Mi se pare că atunci când mergi la festival poți da frâu liber imaginației sau poți fi minimal cool și nu are cine ce să îți spună. Iar denim on denim merge de minune la festival cu o pereche cool de bocanci și accesorii pe măsură, evident.

denim on denim pantaloni scurti

Cam aceasta ar fi inspirația mea pentru această primăvară. Sunt curioasă voi ce plănuiți să purtați de îndată ce vremea ne va lăsa să experimentăm și cu ținute mai lejere. Până atunci însă, mulțumesc, Bolf pentru provocare. A fost o plăcere să scriu acest advertorial.

Untold 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.