2021: The PLAN

început de 2021

Pot spune că am început 2021 cu un boost de energie. Am avut parte de o super petrecere de Anul Nou, deși am fost doar 5 persoane. Am râs mult, am mâncat preparate super delicioase, am avut cocktailuri și shoturi, am dansat și ne-am jucat. Revelionul a fost peste așteptările mele (mulțumesc, Flaviu, pentru inițiativă), deci cum aș putea să nu am mari speranțe pentru acest an ce ni se deschide plin de oportunități?

Și dacă tot am căzut în butoiul cu good vibes, am zis să îmi fac și un plan de bătaie pentru 2021. Poate chiar mă țin de el și toate lucrurile la care visez se vor îndeplini. Nu doar pentru că le-am scris negru pe alb pe internet, ci pentru că voi munci mai abitir pentru ele.

Așa că hai să vă spun ce îmi doresc în 2021:

Mai mult blogging

În 2020 blogul meu s-a schimbat. În primul rând ca și design, mulțumită colegului meu Alin, de la SweetLime Agency. Apoi am început să mă concentrez pe ceea ce se vrea o mini nișă. Ianca i-a spus lifestyle și mi-a cam plăcut. Dar mă tem să cataloghez ce s-a întâmplat în 2020. Așa că în 2021 vreau să definitivez treaba asta cu nișa.

În continuare, călătoriile, evenimentele și oamenii vor rămâne punctul meu central de interes. Nu știu unde și cum voi călătorii, dar acesta este un topic la care nu vreau să renunț. Mai ales în condițiile în care, văzând subiectul în prim plan pe blog, mă străduiesc mai mult să călătoresc și să descopăr locuri noi și faine de vizitat. Sau locuri pe care îmi doream de ceva timp să le văd, dar nu am avut ocazia până acum. Ca să nu mai zic de toate locurile noi și super faine despre care aflăm abia acum. Pentru că în 2020 au apărut atât de multe locații de vis în România… OMG!

Bun. Dacă la capitolul călătorii nu duc lipsă de inspirație, în ceea ce privește evenimentele… am ceva emoții. Sunt multe lucruri de luat în considerare la acest capitol și nici unul nu depinde de mine :))). Dar eu am căzut în butoiul cu good vibes, după cum vă spunea. Deci sper că totul va fi bine și voi avea parte de evenimente faine și super glam la care să particip :D. Chiar dacă va trebui să o stresez pe Roxy de la Lightning Shop să îmi facă măști custom până la urmă :))).

Ultimul mare topic de pe blog este cel dedicat oamenilor, mai precis interviurilor. Curly Pixels îmi sunt datori de anul trecut, iar lista de oameni super cool cu care vreau să stau de vorbă în 2021 este destul de lungă și se lungeste pe măsură ce îmi dau seama cât de mult am amânat anumite interviuri :)))).

Suplimentar, probabil voi mai scrie despre filmele care mă impresionează în mod special. Dacă simt că nu este suficient highlightul de pe IG stories @bloguluandra, bineînțeles.

Cărțile au rămas pe Youtube… sau sper că au rămas pentru că momentan nu am mai postat nimic nici pe canalul Cărțile lu Andra, nici pe instagram @cartileluandra. Dar mă voi mobiliza pentru că procrastinarea nu are loc în planul de 2021. No way no how! Acesta este un an al acțiunii. Cel puțin așa îl văd eu :D.

În rest… habar nu am ce o să mai fac în 2021. Trebuie să mai las loc și pentru surprize, nu? Așa că ar fi cazul să vă înscrieți la newsletter pentru că anul acesta veți primi vești de la mine și pe email.

început de 2021 în Timișoara

Casa la următorul nivel

După cum probabil știți, în 2020 ne-am mutat la casa noastră. Am scris mult deja despre această schimbare și probabil voi mai scrie. 2020 ne-a permis să facem foarte multe pentru casa, dar încă mai sunt multe de făcut. După cum mi-a spus mai multă lume înainte să ne mutăm, munca la o casă nu se termină niciodată :))). Și chiar așa stă treaba.

Încă mai avem de mobilat. Avem planuri pentru acoperit terasa. Avem o grămadă de idei și de dorințe pentru amenajat curtea. Avem copaci de plantat și 2 pisici de păzit :))). Și ceva îmi spune că la final de 2021 voi spune exact același lucru: încă mai avem multe de făcut la casă.

Gata cu procrastinarea

Mamă, ce scurtă și la obiect am fost la subiectul casă. Dar anul acesta sigur mă voi mobiliza să fac un clip video special despre tot ceea ce a presupus amenajarea casei. Multă lume m-a întrebat chestii legate de acest subiect și nu se mai poate fără. Trebuie doar să mă sincronizez cu Flavius pentru că am nevoie să filmeze el câteva cadre :))))))). La mine treaba cu slow mo și detaliu nu merge de nici o culoare :D.

Revenind la procrastinare, vă spuneam mai sus că anul acest nu plănuiesc să mă mai lungesc și mi-am propus asta încă din ianuarie pentru că am acest obicei și nu îl mai suport. Am tendința foarte proastă să tot amân să fac lucruri până când nu mai trebuie făcute (de preferat), iar asta nu e bine deloc. Nu e bine pentru mine ca persoană. Nu e bine pentru blog. Nu e bine în general.

Oamenii care au tendința să tot amâne chestii cam rămân cu buza umflată. Îmi doresc acest lucru? Nu. Deci ce trebuie să fac? Evident, să mă mobilizez :))). Așa că în 2021 plănuiesc să mă țin de listele pe care le fac. Să nu îmi pun 10.000 de chestii pe zi astfel încât să nu fac nici unul. Să încerc să fiu mai organizată. Să nu mă mai opresc din treabă la mijloc pentru că m-am plictisit. Și să mă concentrez pe lucrurile care îmi aduc bucurie și beneficii. Pare simplu, nu? Din păcate nu este.

Procrastinarea este un păcat de care mulți dintre noi ne facem vinovați. Anul acesta eu vreau să scap de ea…

Multă dragoste

La momentul scrierii acestui articol, aceasta este ultima, dar nu cea din urmă dorință a mea este să mă bucur de dragostea ce mă înconjoară. Aici vorbim despre Flavius, despre ai mei, despre Cuba și despre Mojito, dar și de oamenii care transmit către mine numai gânduri bune și multă iubire de departe.

Cred că 2020 ne-a demonstrat tuturor cât de importantă este conexiunea umană. Să stăm departe de cei pe care îi iubim este cel mai oribil lucru ever și în 2020 l-am experimentat din plin. Așa că în 2021 îmi doresc să îmi exprim mai bine sentimentele pentru cei pe care îi iubesc. Vreau să le spun că îi iubesc. Vreau să fac mici gesturi de iubire. Vreau să îi umplu de cadouri și voie bună. Vreau, chiar dacă va fi de departe, să fiu aproape de ei. Și sunt rac, deci probabil voi reuși :))))).

Peretele galerie și planul pentru 2021

În concluzie…

… am așteptări mari de la 2021. Nu ar trebui. Carpe diem după 2020. Dar nu mă pot abține. Îmi doresc enorm de multe de la mine în anul acesta și ceva îmi spune că nu mă voi dezamăgi. Dacă nici eu nu sunt în stare să mă mulțumesc, cine să o facă? :)))

Deci, dragul meu 2021, nu te rog să fii bun, te rog să fiu bună. Nu te rog să fii generos, te rog să fiu generoasă. Nu te rog să fii ușor, te rog să fiu puternică. Da, totul e despre mine… dar e blogu lu Andra, nu a lu 2021, deci mă înțelegi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.