#zuparty

– The friendliest party on Earth –

blogu lu andra

Nu mi-a venit să cred când am intrat în Tarabostes. Având în vedere ce de întorsături ciudate luase seara, deja mă vedeam înapoi la Sălaș, dormitând pe canapea. Și când colo, ploaia s-a oprit, muzica era dată la maxim, iar Adi Mihăilă invita fetele să îi fie alături până la răsărit :))).

Dar am început prea din start :))). Povestea era cam așa: cum ne-am nimerit în weekendul prelungit în aceeași zonă, am decis, eu, Flavius și Adriana (a.k.a. Diluș), să mergem la Tarabostes. Mai ales în condițiile în care avea să fie Zu party, iar noi suntem mega fane ZU, nu aveam cum să o ratăm. Ca să nu mai spun că eu nu am fost niciodată până acum la Tarabostes, deci era cazul :D.

După cum era de așteptat, muzica a fost absolut genială. DJ Energy K știe ce face și o face bine. Eu nu am consumat nici un fel de alcool (doar un Redbull), dar eram pe tot sistemul. Insa partea cea mai bună nu a fost când ne bâțâiam pe lângă piscină. Cel mai fain a fost momentul în care am urcat acolo, la DJ. Niciodată nu am văzut vedete mai prietenoase. Făceau poze cu toată lumea. Adi Mihăilă ne-a invitat  să rămânem cu ei. Nu aveau absolut nici un stres. Eu m-am apucat să îmi fac selfieuri pe acolo :))). Am dansat până nu am mai putut de picioare.

Mi-a plăcut la nebunie să văd lumea așa de sus. Însă în timp ce stăteam acolo singurul meu gând era cum de unii oameni aleg să rămână jos, când ar putea să își schimbe perspectiva. Noi nu am avut cine știe ce pile. Nu cunoșteam pe cineva care să ne ”bage” la DJ. Am mers pur și simplu și am rămas acolo. Oricine putea să facă asta. Dar au venit extrem de puțini și au rămas și mai puțini. Presupun că până la urmă fiecare își alege singur drumul.

Dar am divagat și nu aveam de ce azi :)))). Ideea este că dacă vine ZU party în orașul vostru nu trebuie să o ratați :D. Iar eu am avut parte de un weekend genial. Mulțumesc, D.! Mulțumesc, Flavius!

Forza ZU!

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

One thought on “#zuparty

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.