Alice through the looking glass

Primul film al seriei mi-a placut la nebunie, deci nu aveam cum sa ratez continuarea. Totusi, nu am avut ocazia sa il vad in format Imax, insa noul Cinema City chiar are niste sali extraordinare pe care vi le recomand din suflet. Imaginea este mult mai buna, sunetul este mult mai bun, pana si scaunele sunt mai faine. Si cum am o super reducere pana la anu in aprilie, o sa mai merg :)))).

Sa revenim la Alice: in al doilea film al seriei eroina noastra se intoarce in Underland pentru a-l salva pe palarier. Acesta este pe moarte, iar Alice este singura care il poate readuce la… normal… ca sa spun asa :))). Insa pentru aceasta trebuie sa se lupte cu timpul, sa invete din trecut si sa salveze vietile ce pareau de mult pierdute. Toate in timp ce Regina Rosie isi reia lupta pentru putere.

V-am bagat in ceata? Probabil! :)))

Ideea este ca filmul este foarte tare, iar intoarcerea intr-o lume imaginata de Tim Burton este intotdeauna minunata. Veti descoperi locuri minunate, dincolo de imaginatie, o minunatie, ce mai. Si cum oricat as incerca nu am cum sa pictez in culori suficient de vii imaginea pe care vreau sa vi-o transmit, ar trebui sa aruncati o privire peste trailer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.