Revolution looks – day 1

blogu lu andra

Ce îmi place maxim la festivaluri este libertatea de care te bucuri când vine vorba de ținute/freze/alea-alea. Evident că eu am luat asta ca pe o provocare și m-am gândit mult cu ce să mă îmbrac. Știam că o să fie răcoare pe seară și că trebuie să am grijă cu ce mă încalț pentru că vremea era cam urâtă în perioada aceea (dacă țineți minte).

Până la urmă am ales o ținută mai simplă, uni, cu pantaloni scurți de blugi, un tricou simplu, alb și o cămașă military, vintage, moștenire de familie, ca să spun așa :)). Am plecat acasă cu pălărie, pentru că mergea, însă acolo am descoperit colțul Dichiseria, unde m-am lăsat pe mâna fantezistă a experților. Rezultatul mi-a plăcut la nebunie și mi s-a părut că a adus un plus considerabil ținutei mele.

Tenișii i-am ales pentru că roz :))) și pentru că îi am de ceva timp, deci sunt expendable, ca să spun așa :D. Iar toate trancotele mi le-am purtat în ghiozdanul meu de vară :))). Nu am ce face, nu mă pot despărți de el și vă recomand ghiozdanele pentru această vară. Sunt foarte practice, sunt super drăguțe, dacă o să le dați o șansă, o să vă îndrăgostiți.

În ceea ce privește restul accesoriilor, sunt mai grunge zilele astea. Mâna mi-e plină de tot felul de brățări, însă asta ador să port vara (evident că am păstrat brățara de la festival :D). La gât încă am sticluța mea din vamă, cu pietricele, fără de care mă simt cumva goală. Iar în timpul festivalului am mai purtat și un fel de mic chocker, specific românesc. Mi-a plăcut această combinație, dar nu e ceva ce aș folosi în fiecare zi pentru că la un moment dat simțeam că mă sufoc puțin :))).

Să nu cumva să uităm de cercei. Îi ador. La un moment dat îi purtam tot la 2 zile. Îmi sunt foarte dragi pentru că i-am primit cadou de la Bianca, sunt făcuți de ea (Atelier de creație Biannchy, f.y.i.) și îmi plac atât de mult pentru că sunt unicat. Iar eu ador chestiile de genul ăsta! 😀

All in all, cam asta e. Sper sa va placa lookul meu :D.

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.