Weekendul perfect!

blogu lu andra

Habar nu am cum s-au aliniat astrele, dar am avut parte de un weekend absolut genial! A fost exact așa cum a descris Adri la un moment dat ziua perfectă. Am început cu o vizită la salon, urmată de puțin shopping și câteva ore bune petrecute la Steaua Mureșului. Am râs, m-am bălăcit și am mâncat înghețată. Ce puteam cere mai mult decât apă limpede, cer senin și Tudor Chirilă? (încă mai am Exerciții de echilibru)

Și ca să fie totul perfect, la întoarcerea acasă am văzut nici mai mult nici mai puțin decât 5 curcubee. Erau atât de frumoase… și eu nu le puteam face poză pentru că nu aveam aparat :))). Deci m-am îmbătat de culoare. Cred că nu am fost niciodată mai atentă la drum decât sâmbătă după-masa. Totul mi se părea minunat și parcă aș fi vrut să îmi imprim pe retină toate imaginile pe care nu le mai puteam surprinde prin camera foto.

Sâmbătă seara am avut cel mai cute date ever :D. Dar despre asta nu o să vorbim acum.

Deci să trecem la duminică.

Duminică am zis că o să mor de cald. Până și la Sălaș aveam impresia că se strânge aerul în jurul meu și mă sufocă. Tot ce îmi doream era să ajung la baraj. Vedeam în fața ochilor mei toată apa care mă aștepta. Eram sigură că o să fie caldă. Nici dacă m-ar fi chemat nu aș fi simțit atât de tare nevoia de a ajunge la baraj.

Și evident că am mers, dar apa nu a fost deloc așa cum mă așteptam :)))). Era atât de rece… îngrozitor de rece :))). Mi-a luat o grămadă să mă hotărăsc să intru și mai mult până m-am învățat cu ea. Dar în momentul în care s-a întâmplat asta (max 15 min :)))), am fost ca broaștele. Parcă eram în rai… my own personal heaven :D.

Momentul plecării a fost trist. Singurul gând care mă anima era că ajunsă la Ghioroc aveam toate șansele să mai fac o tură de baie. De data asta nu m-am înșelat. Deși era 9 seara, apa era super caldă, super limpede și adâncă, as in exact cum îi place mie. Din fericire, am reușit să fac o baie bună până să plecăm, dar am rămas așa cu dor de lac. Mi-ar plăcea maxim să merg acolo un weekend, să lenevesc la soare pe șezlong, cu muzică bună, o carte pe măsură, apă cât cuprinde și ceva rece de băut.

I wish…

blogu lu andra

2 thoughts on “Weekendul perfect!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.