Marțea culturală

blogu lu andra

Nu știu ce se întâmplă zilele astea la Timișoara, dar îmi place!

Deși era o căldură îngrozitoare, am pornit spre Parcul Rozelor pentru a vedea cum stă treaba cu festivalul de dans desfășurat zilele acestea în oraș. Din păcate, a fost un adevărat fiasco. O adunare de copii, mai mult sau mai puțin talentați și o prezentatoare cam aeriană, pieduți parcă pe ditamai scena din Parcul Rozelor, au încercat să impresioneze cei 20 de oameni adunați acolo. Dar cum ar fi putut să fie mai multă lume în condițiile în care spectacolul a început în plină caniculă, la ora 6, iar norii au început rapid să se adune. Cum ne temeam de furtună (care nu a mai venit), am zis că plecăm după ce am terminat cu pozele pentru Living la vida pinka.

Însă ploaia nu a mai venit și cum nu aveam nici una cine știe ce program, Adriana m-a dus în Centru să-mi arate autobuzul. Habar nu aveam despre ce vorbește, dar m-a făcut super curioasă, iar când am ajuns în Centru am dat peste un super spectacol de acrobație pe sârmă.

Am stat cu sufletul la gură cât timp cei 2 acrobați de la Funambus s-au plimbat de colo-colo pe sârmă, deasupra unui autobuz, în mijlocul Timișoarei. Erau o grămadă de oameni care făceau poze, aveam și muzică, dar habar nu aveam despre ce era vorba acolo. Ulterior am descoperit reprezentația a fost dată de actorii companiei franceze Undercloud, în cadrul FEST 2015 (Festivalul European al Spectacolului). Aceștia vor mai sta încă 2 zile în orașul nostru, împreună cu autobuzul lor, deci dacă doriți să vedeți ceva inedit, treceți zilele acestea prin Piața Victoriei. Sigur nu o să vă pară rău.

Pt detalii privind festivalul, click here.

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.