Webstock 2016

– Only the most awesome conference ever! –

blogu lu andra

Pentru participarea la acest eveniment trebuie să îi mulțumesc în primul rând Teodorei. Dacă nu era ea, probabil nu aș fi aflat în timp util despre eveniment și aș fi ratat o grămadă de lecții extrem de importante.

Conferința a început cu o secțiune de My story pe care am ratat-o pentru că am vizitat Palatulul Parlamentului. Mi-a părut rău, dar am încercat pe cât posibil să profit de restul zilei. A doua secțiune, denumită New Trends, a adus cu sine o super prezentare a celui mai nou serviciu oferit de Vodafone. Astfel, Ravinder Takkar, președintele companiei pe România, ne-a vorbit în premieră despre 4GTV+, sericiul care amenință serios supremația televiziunii, mai ales în condițiile în care partenerii lor sunt cei de la Netflix.

După un prânz absolut delicios, asigurat de cei de la Marriott, în timpul căruia nu mă mai săturam să mă uit în jur și să absorb toată energia oamenilor de acolo. Eram atât de uimită, simțeam adrenalina la maxim, simțeam entuziasmul sălii, iar faptul că mă aflam în probabil cel mai luxos hotel în care am fost eu vreodată a conferit întregii zile un aer atât de fantastic, atât de neverosimil cumva, încât chiar și acum trebuie să stau puțin și să îmi amintesc de faptul că totul a fost adevărat.

Poate sună puțin a basm ce am spus înainte și eu par puțin Cenușăreasa, dar trebuie să înțelegeți că am ajuns să trăiesc unele chestii, datorită blogului, la care nu m-aș fi gândit vreodată.

Și așa ajungem la cea de-a doua parte a conferinței, prezentările făcute în paralel. Mi-a părut extrem de rău că nu am putut participa la toate cele 6 paneluri, însă nu am nici un dubiu că am făcut cele mai bune alegeri.

Am mers la How to grow your blog pentru că vreau ceva mai mult de la blogul meu… de fapt mult mai mult… și chiar aveam de la cine să învăț pentru că aici au vorbit Vali PetcuRadu Dumitru și Luiza Daneliuc (ea m-a cam băgat în ceață cu toți termenii de contabilitate, dar până și asta m-a învățat ceva :))). Cât despre al doilea panel, am ales Online communication trends în primul rând pentru Dana Rogoz, în al doilea rând pentru Adi Hădean (a cărui carte am și cumpărat-o), dar și pentru ceilalți vorbitori. Adică cine nu ar vrea să îi asculte pe Lucian Mândruță, Vlad Petreanu și George  Buhnici?

Despre ceea ce am învățat propriu-zis o să vă spun în curând pentru că acum trebuie să mă întorc la mulțumiri. Nimic din toate câte vi le-am povestit nu ar fi fost posibil fără ajutorul sponsorilor: Evensys  și Vodafone în colaborare cu Bitdefender (care au o nouă aplicație super tare – check out Drumul Cetăților), HPCoca-Cola (am reușit aici să degust noul Cola lime și este genial!), McDonald’sRaiffeisen BankLG,  Staropramen și Siviero Maria. Abia aștept să ne revedem anul viitor!

blogu lu andra

blogu lu andra

One thought on “Webstock 2016

  1. Pingback: Digital Marketing Forum 2017 - Blogu' lu' Andra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.