Visiting Lady Bio

blogu lu andra

Astăzi este momentul să vorbim din nou despre frumusețe. Dar nu o să abordăm ultimele trenduri vestimentare, ci o să vorbim despre cele mai noi și mai sănătoase produse pe care le pot folosi femeile.

Și pentru că acest subiect nu trebuie tratat cu ușurință, împreună cu Teodora și cu Roxana am zis că a venit momentul să mergem direct la specialiști. Astfel,am decis să le facem o vizită celor de la Lady Bio, care au fost extrem de drăguți și ne-au primit cu brațele deschise.

Ce este Lady Bio?

Un magazin cochet din Timișoara, învăluit în mireasma uleiurilor indiene, unde totul este certificat bio. Încă de la intrare m-a surprins plăcut căldura cu care am fost întâmpinate și entuziasmul cu care doamna Daniela a început să ne vorbească despre produsele sale. Așa am aflat că există forumuri internaționale care acordă certificate bio inclusiv produselor cosmetice, că multe produse care se presupune că sunt bio de fapt nu au nici o treabă, iar motivul pentru care ar trebui să alegem aceste produse este foarte simplu: ele sunt mai sănătoase pentru noi, pentru familia noastră și pentru mediu. Da, da, așa cum ați auzit: produsele de la Lady Bio nu conțin nici un fel de derivați din petrol, nici alte chimicale, iar modul de producție este cel mai ecofriendly posibil.

Sunteți sceptice? Vă înțeleg. Și eu am fost. Apoi, doamna Daniela a început să îmi vorbească despre uleiurile lor cosmetice, despre care aveam dubii serioase pentru că eu am încercat să folosesc ulei de cocos și pe față, dar rezultatele au fost destul de dezastruoase (acum îl folosesc ddoar pentru păr și știu că îmi face bine pentru că este un ulei gras). Se pare însă că există uleiuri diferite pentru tipuri de ten diferite, iar în prezentă testez cu succes un ulei de lotus roz, care este recomandat tenului gras și mixt.

blogu lu andra

Deși Teodora a fost mai fascinată de vopselele cu henna, eu am stat cel mai mult în zona de makeup. Știți că sunt mega fan și chiar eram curioasă cum pot să fie atât de colorate niște produse care nu conțin chimicale. Se pare că secretul constă în mineralele utilizate în prepararea lor. Și având în vedere că ele sunt mult mai sănătoase, să știți că nu mi s-au părut mai scumpe decât produse similare vândute în orice alt magazin din țară. De fapt, față de multe dintre ele sunt mult, mult mai ieftine, iar culorile sunt mult mai intense. Mi-au plăcut la nebunie și sper să ajung în curând să achiziționez câte ceva. Măcar rimelul albastru, dacă nu se poate să îmi iau mai multe luna asta :)))).

Trebuie să vă spun că mi-a plăcut atât de mult magazinul acesta, încât nu mă mai vedeam plecată. Totuși, a trebuit să întreb și ceva ce îmi stătea pe inimă. De ce nu vindeau nici un produs românesc? Răspunsul a fost extrem de dezamăgitor pentru mine și nu din vina celor de la Lady Bio. Pur și simplu mi-am reamintit că trăiesc în România, că la noi statul nu susține afaceri de genul acesta cum fac, de exemplu, italienii. De ce spun asta? Pentru că în magazin se găsea o gamă de produse pentru păr, Biofficina Toscana, creată de 2 fete din regiunea italiană omonimă și care au reușit, în doar 5 ani, să cucerească piața europeană cu produsele lor realizate din extracte obținute din resturi vegetale. Adică din sâmburii și cojile de struguri, de exemplu, au extras antioxidanți și i-au adăugat în produsele lor și așa mai departe.

Aș putea să vă mai spun despre parfumuri, despre detergenți, despre produsele pentru bebeluși, despre cremele de față și multe alte produse, însă vreau să vă las să mai descoperiți si voi câte ceva. Mai ales că în curând o să aducă în stoc și parfum solid. Nu mi-a venit să cred când am văzut mostra.

Cum sunt sigură că nu este ultima oară când o să vorbim despre Lady Bio, vreau doar să vă mai spun că această vizită poartă marca Blogging TM 2.1 și că în curând ne veți putea găsi și pe Facebook.

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

2 thoughts on “Visiting Lady Bio

  1. Pingback: Monday frenzy | Blogu' lu' Andra

  2. Pingback: VISITING LADY BIO | BloggingTM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.