Mogoșoaia

blogu lu andra

Tura aceasta de mers la București am avut norocul să vizitez pentru prima oară Palatul Mogoșoaia. Auzisem despre el, îmi doream să îl văd, dar nu s-a nimerit nici cum până la acest început de octombrie.

Palatul este raiul mireselor :))). Cum am mai mers acolo și sâmbăta, vreau să vă spun că avut văzut cel puțin 15 mirese pe parcursul a 2 ore cât am stat acolo. Dar este și mai mult decât atât. În timp ce ne plimbam prin împrejurimile palatului mă simțeam ca într-un campus universitar englezesc. Habar nu am de ce, dar mă vedeam ori la Hogswarts :))) ori la Cambridge. Grădinile de trandafiri sunt super faine, dar cel mai mult mi-a plăcut parcul. Dacă aș sta în zonă aș merge acolo zilnic. Dacă nu pentru altceva, măcar să citesc sau să stau pe malul lacului și să pictez. Aia da viață boemă…

Ziua a fost și mai frumoasă pentru că am fost aici cu persoane foarte dragi mie, pentru că a fost cam ultima zi caldă a anului :))) și pentru că am primit un cadooooou :D. Da, un nene foarte drăguț făcea oale de lut acolo și pentru că m-a văzut că mă holbez într-un ultim hal la munca lui, ba mai fac și poze ca disperata, a decis să îmi dea mie micuțul vas la care lucra. And it is lovely!

Nu cred că trebuie să vă mai spun că dacă ajungeți în zonă trebuie să vizitați Palatul Mogoșoaia. Nu vă va părea rău deloc. Și pentru trash the dress este bun :))). Sau orice tip de photo shoot. Acum vă las cu pozele ca să vă lămuriți.

Pupici!

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.