Vreau să pleeeeec!!!

Nu îmi vine să cred că e 21 decembrie şi eu nu sunt la Sălaş. Nici măcar nu simt că vine Crăciunul. Cadourile ce mă mai ajută să intru o idee în atmosferă (şi cele cumpărate ca să le dau şi cele primite), dar în rest ar putea să fie orice sâmbătă oribilă de decembrie în care a mai trebuit să merg şi la muncă.

Şi mai am atâââtea de făcut. Ca să nu mai spun că trebuie să merg acasă cu Normandia, să mai fac şi bagaje şi să mai merg şi la muncă luni. Măcar stau doar 6 ore… dacă asta poate fi numită consolare :P.

Aş putea să mă mobilizez pentru o grămadă de lucruri, dar NU VREAU! Pur şi simplu vreau să plec. Vreau să mă duc la Sălaş. Vreau să nu mai văd Timişoara până în 2014 :)).

Da, mă plâng. Pentru că am nevoie de o vacanţă. A trecut foaaaaarte mult de când nu am mai avut concediu şi am obosit. Nu îmi mai suport nici scaunu’, nici compu’, nici măcar pauzele (ceea ce e foarte grav :))))).  Am ajuns să număr zilele (mai am 2 până plec :D).

Vreau la Sălaş! Vreau cadouri! Vreau să colind şi să dorm. Da, cred că de fapt cel mai mult vreau să dorm :))). Deja sunt sleep deprived… la un anumit nivel :))). Revenind la ce vreau: vreau să mă răsfeţe mama Şerica şi mami. Vreau să mănânc prăjituri şi să stau la poveşti cu Alina. Vreau să mă întâlnesc cu prietenii ce nu i-am mai văzut de o grămadă de timp şi de care mi-e tare dor.

Vreau la Sălaş.

Voi ce vreţi astă-seară? 😀

One thought on “Vreau să pleeeeec!!!

  1. Pingback: Cadoul de Crăciun | Iubesc Viaţa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.