The Hobbit: The Desolation of Smaug

Având în vedere că primul The Hobbit mi-a plăcut mai mult decât Lord of the Rings, clar nu puteam să ratez continuare. Şi să fim serioşi, dacă există filme pe care merită să le vezi la cinema, păi Hobittul e clar unul dintre ele. Şi nu pentru că e 3D. Chiar nu avea atâtea scene care să fie WOW! doar pentru că erau 3D. Dar filmele se văd altfel la cinema.

Să revenim la subiect :))).

Nu cred că e foarte greu să vă imaginaţi cam ce se întâmplă în film. Acţiunea debutează cu ei fiind urmăriţi de orci şi cam asta se întâmplă pe tot parcursul filmului. Doar că, la un moment dat, ajung într-o pădure şi acolo sunt prinşi de elfii pădurii (aici apare Legolas <3). Evadează şi aici are loc cea mai funny scenă de luptă ever! şi ajung în ceva oraş de pe lac, de unde pleacă la munte. Que in the dragon!

Drăguţă descriere pentru un film de aproape 2 ore, nu? :)))) Problema e că nici nu vreau să vă stric toate surprizele :D.

Să vă spun însă ce mi-a plăcut? În primul rând că sunt o grămadă de tipi drăguţi în film :))). În al doilea rând, evadarea lor de la elfii pădurii. Cred că a ajuns clar în topul scenelor mele preferate. Mi-a plăcut maxim de Smaug. Vocea lui este cea a actorului Benedict Cumberbatch, whom I absolutely love :D. Şi efectele sunt foarte foarte tari.

Nu are rost să mai spun că Legolas este superb, doar e Orlando Bloom :D.

Singurul care m-a enervat e Thorin Oakenshield. Nu am nici o treabă cu actorul, personajul mă disperă. Din păcate nu are cum să dispară pentru că e eroul… într-un fel :))).

All in all, filmul e foarte tare. Nici nu mi-am dat seama când au trecut cele 2 ore jumate. Şi abia aştept să văd continuare. Deci nu mai staţi pe gânduri. E momentul să vă mobilizaţi, să vedeţi primul film dacă nu l-aţi văzut şi să vă duceţi la cinema cât mai repede :P.

Şi să nu uit. Aici găsiţi cel mai fain şi mai zen remix după melodia de la final :D.

One thought on “The Hobbit: The Desolation of Smaug

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.