Happy blog-day!

Abia acum am reuşit să mă adun pe acasă, deci nu vă miraţi :D.

Am vrut tare mult ca ziua blogului meu să fie una specială şi până la urmă a fost. Am vrut să fie specială şi pentru cititorii mei, dar poate a fost prea scurt timpul pentru concurs. Drept urmare, am dat unele premii şi am rămas cu unele premii. Aşa că m-am tot gândit ce să fac. Şi, după ce am întors problema pe toate părţile, am ajuns la următoarea concluzie:

1. Sabrina va primi tabloul pentru că mi-a plăcut mult sugestia ei şi pentru că iubeşte Sălaşul la fel de mult ca mine :D.

2. Adriana va primi brăţările. E puţin predestinat parcă… făcute de o Adriana pentru o Adriana 😀 (sper că am nimerit :)))

3. Cadourile care au rămas sunt în continuare disponibile. Deci oricine le doreşte, trebuie doar să vină cu o provocare pentru mine (realizabilă, repet) şi să menţioneze ce anume ar dori. 

Noul concurs este deschis până luni, 23 decembrie.

Iar acum, să vă amintesc ce puteţi câştiga:

brosa

papion

bratara alexandra

Şi, evident, Domnişoara Einstein de Philip Sington.

Acum este destul de târziu şi eu sunt destul de obosită, dar trebuie să vă spun că, privind în urmă, cred că în acea zi friguroasă de decembrie, când am hotărât să mă apuc de blog, am luat cea mai bună decizie. Şi atunci nu m-aş fi aşteptat sub nici o formă să am atâtea satisfacţii de pe urma scrisului, să cunosc atâţia oameni minunaţi sau să am ocazia să particip la atâtea campanii minunate.

Deci, blogul meu drag, la mulţi mulţi ani! Şi sper să rămâi parte din viaţa mea şi când eu o să fiu bătrână şi o să port ochelari ca fundul borcanelor.

6 thoughts on “Happy blog-day!

  1. Aliceee traveler says:

    Daca e pusa la bataie si o carte, eu visez la ea. Mi-a placut si tabloul insa am avut ceva treaba si nu am reusit sa te felicit in timp utile! 4 ani! wow! iti doresc la multi ani pentru a putea duce blogul mai departe mult mult timp cu povestiri la fel de frumoase!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.