Visând la Orient cu Avon Far Away Splendoria (P)

far away splendoria

Deși călătoriile mele nu m-au purtat niciodată în acea parte a lumii, întotdeauna am fost fascinată de Orient. Cultura atât de diferită de a noastră, istoria marilor imperii, mâncarea absolut delicioasă, dar mai ales arhitectura, nu au cum să nu te atragă. Mai ales atunci când ești un om mult prea curios pentru binele tău (cum sunt eu). Totuși, încă suntem într-un moment al vieții noastre în care călătoriile ne sunt limitate, dar nimeni nu ne poate împiedica să visăm și, prin intermediul ultimei campanii marca Avon și Buzzstore, am adus puțin din opulența Orientului la noi acasă cu noul Avon Far Away Splendoria.

Andra și gama Far Away

Da, încă îmi place să vorbesc despre mine la persoana a III-a :))). Ideea este că deși mi-a plăcut Far Away-ul original, nu am urmărit gama aceasta de la Avon pentru că sunt pur și simplu prea multe parfumuri în portofoliul lor de încercat :))). Cu toate acestea, Far Away Splendoria mi-a atras atenția încă de la început și nu doar pentru că 9 din 10 femei l-au ales în defavoarea unui parfum de lux ce costa peste 1200 lei. Adică Avon chiar a făcut experimentul acesta blind în Marea Britanie (și apoi în România la lansarea parfumului) și dintre cei peste 200 de participanți majoritatea covârșitoare au ales Splendoria.

De ce?

Ei bine, probabil la fel ca mine, au fost fascinați de buchetul oriental al acestui parfum. Gardeniile se împletesc perfect cu notele de prună neagră și portocală, iar acordurile de Oud alb și vanilie cremoasă completează aroma opulentă a acestui parfum unic, creat exclusiv pentru Avon.

3 motive să încerci Far Away Splendoria

Dacă aroma nu te-a convins (și nici sticluța care arată atât de frumos, aproape ca o bijuterie), iată alte 3 motive să îl încerci chiar azi:

  • persistența aromei – contrar tuturor așteptărilor mele, acest parfum rezistă. Eu l-am aplicat pentru prima oară absolut random pe mână, doar ca să văd cum se simte pe pielea mea. Ei bine, câteva ore bune mai târziu încă îi simțeam aroma luxuriantă
  • prețul – deși este atât de rezistent și arată atât de bine ca și ambalaj, Far Away Splendoria este la un preț extrem de accesibil. Cât de accesibil? Doar 79 de lei pentru o sticluță de apă de parfum de 50 ml.
  • vibe-ul – da, ai citit bine. Îți recomand să încerci Far Away Splendoria pentru senzația pe care o vei avea atunci când îl vei purta pe piele. Pentru mine o combinație minunată de senzualitate și îndrăzneală, de relaxare și vis. O descriere cel puțin ciudată pentru un parfum, știu, dar așa îl simt eu.

far away splendoria

1001 de nopți

Scopul acestui articol nu este să te conving că acest parfum trebuie să fie în colecția ta. În momentul în care îl vei încerca prima oară îți vei da seama de acest lucru singură. Scopul acestui articol este să te îndemn să visezi. Nu putem controla tot ceea ce ne înconjoară (din păcate). De multe ori trebuie să acceptăm lucrurile așa cum sunt și să facem compromisuri. Însă nimic din toate acestea nu ne poate împiedica să visăm. Și cum mirosul este unul dintre cele mai puternice stimulente (pentru amintiri, dar și pentru fantezii), un parfum bine ales te poate purta departe.

Nu știu când voi ajunge să vizitez Istanbulul sau Cappadocia sau Petra sau Israelul sau oricare dintre destinațiile orientale la care visez. Poate se va întâmpla în curând. Poate nu se va întâmpla niciodată. Ceea ce știu sigur este că ori de câte ori port Far Away Splendoria mă transform în Șeherezada și aș putea să spun și eu povești pentru 1001 de nopți. Pentru că aceasta este puterea și fascinația unui parfum adevărat. Iar pentru mine, aceasta este magia din sticluța Far Away Splendoria.

Untold 2018

*Acest articol este parte a campaniei de testare Buzzstore x Avon și se bazează pe propria mea experiență cu noul parfum Avon Far Away Splendoria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.