Vineri seara – makeup, joc si voie buna :)))

blogu lu andra

A devenit un fel de tradiție să mergem la o seara cu Andreea Voica în noiembrie. Și nu aveam cum să o ratăm nici toamna aceasta.

Însă lucrurile s-au aranjat perfect și înainte de eveniment am avut parte de răsfăț, ca să pot fi mai fancy decât fancy :))).

 Pe Bianca o știam deja de ceva timp și m-a mai machiat la un moment dat, deci am așteptat cu nerăbdare să văd ce o să iasă de data aceasta. Trebuie să recunosc că atunci când mi-a spus că vrea să mă machieze cu maro am fost puțin sceptică, însă rezultatul a fost unul excelent. Ma uitam în oglindă și nu îmi venea să cred că sunt eu :D. Deci, multumesc Bianca Rutoi Make-up.
Apoi am apelat la coafeza mea personală și foarte bună prietenă pentru o finisare a lookului :))). Și am abuzat puțin de oglinda ei pentru câteva poze. Mulțumesc, Diluș!
În ceea ce privește rochița, am mers pe mâna Mihaelei, deși nu credeam că o să se întâmple asta :))). Aceasta a fost rochia mea de domnișoară de onoare, dacă vă mai amintiți cumva :D.
La Trio a fost foarte cald și foarte mult fum, motiv pentru care nu am reușit să stau mai mult de ora 2. La un moment dat simțeam că mă ustură căile respiratorii și mă tot gândeam de ce nu mai dau ăștia legea aia cu interzicerea fumatului în spațiile publice?
Și aici o să termin cu subiectul nemulțumirilor pentru că astă seară nu e vorba despre asta 😀
Partea bună a fost că am apucat să petrec timp cu oameni dragi și să mă bucur de atmosfera de petrecere. Am dansat o grămadă, am fost mai ceva ca la sală și când am ajuns acasă nu mai puteam de picioare. Dar a meritat din plin pentru că atunci când am pus capul pe pernă, înainte să adorm, am simțit zâmbetul cum apărea pe fața mea. Puteam cere mai mult?

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.