Alte povesti de tras cu arcul

blogu lu andra

Dacă v-ați săturat de poveștile mele de tras cu arcul îmi pare rău, dar mai am :)))).

A trecut mai bine de o lună de când am început să merg la tras cu arcul și încă îmi place la nebunie. Oricât aș fi de obosită, oricât aș fi de ocupată, nu ratez nici o programare, de 2 ori pe săptămână, în fiecare săptămână :D. Și de fiecare dată vin acasă super relaxată și cu același entuziasm debordant (despre durerile de mâini nu vorbim azi :)))). Iar partea cu adevărat tare este că am reușit să îi molipsesc și pe alții cu noua mea pasiune.

Joi am trecut la o evoluție mai serioasă. Alex a ajuns la concluzia că este momentul să încerc și alte distanțe, nu doar 7 metri. Aveam emoții, dar m-am mobilizat (ce puteam face?). Am acceptat câteva critici constructive din partea șefului lui Alex și am încercat să fiu cât mai eficientă.

Dacă de la 10 metri mi-a ieșit destul de bine, de la 13, 15 și 18 a fost mai dificil. Totuși, se pare că am o urmă de instinct în mine pentru că am reușit să trag și câteva săgeți foarte bune :D. Și am fost atât de entuziasmată de rezultat încât mi-am comandat primul meu set de săgeți, cu pene roz, evident. Sper să am mai multă grijă de ele decât am de ale lui Alex :))) (am mai distrus două joi :D).

blogu lu andra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

În 10 ani de blogging am învățat 10 lecții prețioase care sigur te vor inspira.
Descoperă-le în primul meu ebook!
Descarcă gratuit ebook-ul
"Pierdută în blogosferă"