Pe fast forward

blogu lu andra

Când l-am auzit astăzi pe Alex că îmi spune Andra, mai încet… era să leșin.

De când mă știu mi se tot spune că sunt prea grăbită. Vorbesc prea repede și prea tare. Mănânc prea repede și prea tare. Scriu prea repede. Citesc prea repede. Uneori chiar și merg prea repede. Sunt întotdeauna prima care se ridică de la masă, prima care termină sucul și, în general, prima care se ridică și pleacă pe nepusă masă de la chefuri :))). Prin magazine trec precum vijelia. Prin casă mă deplasez cu viteză maximă (și mă ciocnesc de uși/pereți/mobilă). Nici nu cred că are rost să aduc în discuție modul în care conduc, nu? :))) Iar Flavius deja știe că sunt o mică furtună și mă lasă cu răbufnirile mele.

Nu știu de ce mă așteptam ca la trasul cu arcul să fiu mai liniștită. Și când l-am mai auzit și pe Alex astăzi deja nu am mai putut. I-am spus direct că eu așa mă relaxez, repede 😀 și a început să râdă de mine.

Adevărul este că prefer viteza. Există doar câteva momente în care îmi place calmul: când stau și ascult ploaia vara, când mă pun să dorm și este liniște perfectă și atunci când sunt în apă și fac pluta. În rest… totul să fie cu viteza luminii, atent gândit și planificat. Iar săgețile, trase repede și haotic pentru că tot nimeresc ele undeva. Thank God for TM Archery 😀

2 thoughts on “Pe fast forward

  1. Hapi says:

    Hiperactiva, hiperstenica, vitezomana, ferma 🙂 Si eu, dar ma tratez, ma autoeduc, am descoperit ca ma oboseste sa traiesc asa. Inca nu am descoperit cum sa mananc incet. Unde tragi cu arcul?

    • Andra says:

      Stiu, Hapi! Uneori ma ajunge si pe mine oboseala, cum ar fi azi, dar incerc si eu sa fac lucrurile bine… Cu arcul trag la o sala pe care am descoperit-o recent and I love it!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

În 10 ani de blogging am învățat 10 lecții prețioase care sigur te vor inspira.
Descoperă-le în primul meu ebook!
Descarcă gratuit ebook-ul
"Pierdută în blogosferă"