Deși Fabrica de Bere Timișoreana organizează Ziua Porților deschise cam de 2 ori pe an de vreo câțiva ani încoace, aceasta a fost prima mea vizită. Probabil pentru că până acum nu am fost niciodată în Timișoara în weekendurile în care trebuia. Dar de data aceasta planetele s-au aliniat și a fost perfect pentru că era și Flavius în vizită, iar un prieten al unei prietene putea aranja cu programarea, deci cum să nu merg?
Vizita mi-a plăcut maxim.
Mi-a plăcut organizarea, mi-au plăcut cadourile, mi-a plăcut turul extrem de interactiv și mi-au plăcut ghizii. Am aflat o grămadă de chestii despre bere, mi s-au confirmat unele presupuneri și am avut ocazia să fac ceva cu totul deosebit într-o sâmbătă în care aș fi putut să merg la muncă.
Evident că nu am ținut minte tot ce mi-au povestit pe acolo, dar sigur nu o să uit niciodată gustul de malț caramel, gustul de must de malț sau mirosul de malț care plutea în toată clădirea. În plus, o să păstrez la loc de ciste sticla mea de bere personalizată (am ieșit prea cute în poza de pe ea) și halba de bere nesigilată. Diploma este deja pe perete :)))) (glumeam cu peretele, dar chiar am primit diplomă :D). Și experiența îmi doresc din suflet să o repet.
Deci dacă aveți ocazia, vizitați mergeți la un eveniment de genul (sigur aveți o fabrică de bere undeva în orașul vostru). Sau mergeți la orice vi se pare interesant, orice vă deschide orizontul. Nu vă îngropați în muncă și probleme. Bucurați-vă de neprevăzutul vieții.
Eu așa o să fac.
P.S. Dacă mai citește cineva blogul acesta, este rugat să îmi dea un semn. Nu de alta, dar mami crede că scriu pentru pereți :))))
Pingback: A fost dezvaluit secretul berarului: Timisoreana Nepasteurizata - Blogu' lu' Andra