Portile deschise la Timisoreana

Deși Fabrica de Bere Timișoreana organizează Ziua Porților deschise cam de 2 ori pe an de vreo câțiva ani încoace, aceasta a fost prima mea vizită. Probabil pentru că până acum nu am fost niciodată în Timișoara în weekendurile în care trebuia. Dar de data aceasta planetele s-au aliniat și a fost perfect pentru că era și Flavius în vizită, iar un prieten al unei prietene putea aranja cu programarea, deci cum să nu merg?

Vizita mi-a plăcut maxim.

Mi-a plăcut organizarea, mi-au plăcut cadourile, mi-a plăcut turul extrem de interactiv și mi-au plăcut ghizii. Am aflat o grămadă de chestii despre bere, mi s-au confirmat unele presupuneri și am avut ocazia să fac ceva cu totul deosebit într-o sâmbătă în care aș fi putut să merg la muncă.

Evident că nu am ținut minte tot ce mi-au povestit pe acolo, dar sigur nu o să uit niciodată gustul de malț caramel, gustul de must de malț sau mirosul de malț care plutea în toată clădirea. În plus, o să păstrez la loc de ciste sticla mea de bere personalizată (am ieșit prea cute în poza de pe ea) și halba de bere nesigilată. Diploma este deja pe perete :)))) (glumeam cu peretele, dar chiar am primit diplomă :D). Și experiența îmi doresc din suflet să o repet.

Deci dacă aveți ocazia, vizitați mergeți la un eveniment de genul (sigur aveți o fabrică de bere undeva în orașul vostru). Sau mergeți la orice vi se pare interesant, orice vă deschide orizontul. Nu vă îngropați în muncă și probleme. Bucurați-vă de neprevăzutul vieții.

Eu așa o să fac.

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

P.S. Dacă mai citește cineva blogul acesta, este rugat să îmi dea un semn. Nu de alta, dar mami crede că scriu pentru pereți :))))

One thought on “Portile deschise la Timisoreana

  1. Pingback: A fost dezvaluit secretul berarului: Timisoreana Nepasteurizata - Blogu' lu' Andra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.