Vara în Timişoara

Mi-a fost groază de vara aceasta.

În mod normal, începutul lui iulie (în cel mai rău caz) însemna o mutare definitivă, de fapt până în septembrie (octombrie după ce am început faculta), la Sălaş.

Anul acesta, pentru prima oară în viaţa vieţii mele, a trebuit să stau vara în Timişoara. Needless to say ca este înfiorător. Şi putea fi muuuuult mai rău, dar merg în fiecare weekend la Sălaş. Probabil dacă nu aş merge deloc sau aş merge doar la 2 săptămâni, aş lua-o razna.

Şi staţi, că vremea s-a potrivit cu şederea mea aici şi a fost deosebit de capricioasă şi de rece. Oare ce m-aş fi făcut dacă erau 40 de grade?

Dar nimic din toate acestea nu mai contează. Până la urmă nu am stat singură mai deloc (lucru de care îmi era destul de groază), ca să nu mai zic că Alina a venit la mine de 2 ori deja, ceea ce e destul de aproape de ideea de vacanţă :)) şi am mai făcut şi câteva călătorii de scurtă durată :P.

So, all in all, jumătate din vară a trecut, iar eu vineri plec în concediu. Yep!

Acum mă apuc de făcut bagaje, deci fingers crossed să nu uit nimic pe aici :)).

2 thoughts on “Vara în Timişoara

  1. Vienela says:

    :))) Te invidiez asa, cu drag, Andruta! Te plimbi mult, vezi multe locuri frumoase si stii sa te bucuri de fiecare clipa, sa o iei asa cum vine. Avem o vara destul de buna, neasteptat de racoroasa in anumite zile. :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.