Pacific rim

M-am îndrăgostit de filmul acesta încă de la trailer şi vă pot  spune acum cu mâna pe inimă că mi-a plăcut enorm de mult. Povestea e destul de faină, dar efectele sunt geniale.

Să mă adun :))).

Dacă până acum extratereştrii ne invadau din spaţiu, de data asta vin printr-un fel de portal trans-dimensional din ocean. Ca să lupte cu ei, oamenii creează nişte roboţi uriaşi, Jager, pe care, la un moment dat îi consideră depăşiţi şi vor să îi scoată din uz. Dar aceştia se dovedesc a fi ultima linie de apărare în lupta împotriva invadatorilor, iar oamenii învaţă că se pot baza doar unii pe alţii şi pe propria voinţă pentru a supravieţui.

:))) cred că aceasta a fost cea mai stupidă descriere pe care am făcut-o vreodată unui film, dar nu prea mai contează. Ideea e că nu are cum să nu îţi placă un film în care se luptă nişte monştrii uriaşi cu nişte roboţi uriaşi :D. Care mai are şi sloganul Go big or go extinct! Asta ar trebui să vă spună tot :)).

Aveţi aici trailerul.

Vă asigur că sunt câteva detalii geniale (la un moment dat e o fază cu un metronom de rămâi… WOW :-O)

Şi te ţine cu sufletul la gură de la un capăt la altul, ca să nu mai zic de turnurile de situaţie la care eu una sigur nu mă aşteptam :D.

Deci nu mai staţi pe gânduri, mergeţi şi vedeţi-l repede :))).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

În 10 ani de blogging am învățat 10 lecții prețioase care sigur te vor inspira.
Descoperă-le în primul meu ebook!
Descarcă gratuit ebook-ul
"Pierdută în blogosferă"