Untold 2019

Untold 2019

Untold este evenimentul pe care pur și simplu nu pot să îl ratez. Încă de la prima ediție m-am îndrăgostit iremediabil de atmosfera de festival. Din momentul în care vezi poarta mare a Untold, parcă treci într-o altă lume unde magia și distracția sunt la ele acasă, iar atmosfera este mai faină, an de an. Așa că la Untold 2019, cea de-a 5-a ediție, declarată aniversară, clar nu aveam cum să lipsim (pentru că între timp l-am convertit și pe Flavius).

The vibe

An după an, Untold pare tot mai mare și mai wow. Partenerii pregătesc activări dintre cele mai drăguțe și reușesc să te surprindă de fiecare dată. Anul acesta a existat ceva pentru fiecare festivalier, indiferent de vârstă și preferințe. De la chestii super high tech, ce te transportau cumva în viitor, la nostalgii pentru toți cei ce au rămas cu gândul la anii 90. Bineînțeles că existau 1000 de colțuri pentru fanii (fete!!!) Instagram, iar pentru copii (și nu numai) era raiul pe pământ.

Puțin mai detaliat, vreau să vă spun activările mele favorite: topoganul Chupa Chups este primul, evident. Întotdeauna mi-am dorit să mă dau pe topogan din ala mare și gomflabil și acum chiar am avut șansa să fac acest lucruuuu. A fost genial. Când voi avea copii, îmi instalez așa ceva în casă :))). Apoi mi-au mai plăcut mult toate bazinele cu bile. Am reușit să mă ”bălăcesc” în cel de la Asirom pentru că altundeva nu aș fi avut loc :))). Vana cu bile a celor de la BT a fost tare, dar nu am reușit să îmi fac poză în ea. În prima zi eram pur și simplu în dubii – pentru că vana era reciclată de la Electric și am văzut o grămadă de poze în ea – după care nu am mai avut loc :))). Și da, mi-am învățat lecția:

Nu lăsa pe mâine poza ce o poți face azi :))))

Din păcate, în fiecare zi am ratat spuma party. Și au existat câteva chestii pe care le-am mai văzut și în anii trecuți – Lillet!!!- iar anul acesta nu s-au schimbat absolut deloc. Asta a fost puțin turn off pentru că am pretenția ca pe măsură ce festivalul crește, iar prețul biletelor la fel, implicarea partenerilor să crească și ea. Is that so bad?

Untold 2019

Revenind la ce mi-a plăcut, BT a mai avut un corner super fain fix pe deal la Polivalentă, unde te puteai da pe leagăne și admira peisajul festivalului, iar cei de la Samsung au mers un pas mai departe și au organizat momente de meet&greet cu diverși influenceri. De exemplu Graure, which I love, a venit și a personalizat sneakersi pe toată perioada festivalului. Ar fi fost frumos să știu asta dinainte pentru că puteam să îmi aduc și eu papuci personalizabili, dar chiar dacă am ratat ocazia, tot mi s-a părut o inițiativă foarte tare.

Oare ce a mai fost? A… cum să uit de treasure hunt? Cei de la Autonom au anunțat cu surle și trâmbițe un treasure hunt la care abia am așteptat să particip. Ador ideea asta de treasure hunt, dar este prima dată când particip efectiv la unul atât de bine organizat. Pentru asta au folosit Questo, un app special destinat genului acesta de activități și vreme de jumătate de oră am alergat prin perimetrul festivalului, căutând indicii și încercând să răspundem la întrebări. A fost awesome! Să faci un treasure hunt la Untold este cea mai cool chestie ever. Și pentru că ne-am implicat atât de tare, ne-am și clasificat pe locul III. Ce am câștigat? Doar transport la și de la festival cu șoferul nostru personal :D. No big deal :)).

Untold 2019

Cam asta ar fi ce m-a impresionat pe mine. Bineînțeles că au fost o grămadă de fashion corners, dar toate erau cam la fel și acesta este motivul pentru care majoritatea fetelor arătau identic. Eu detest chestia asta, deci nu am stat la cozile lor infernale.

Armata română a avut amenajat un spațiu anul acesta ceea ce a fost WOW pentru că nu credeam că o instituție a statului se va implica astfel într-un festival. Au venit cu mașini de război, taburi, humvee-uri și chestii de genul, plus tot felul de activități, iar pentru copii care au ajuns să se urce în aceste mașini a fost o adevărată nebunie. De fapt, dacă stau bine să mă gândesc, o mare parte din parteneri au vut activități destinate copiilor. Consiliul Local Cluj a făcut în zona lor inclusiv teatru de păpuși. A existat un perete de cățărare pentru cei mici și câte și mai câte. Se pare că după 5 ani au înțeles cine este, de fapt, publicul țintă pentru activările din timpul zilei. Finally!

Untold 2019

The music

Cam asta ar fi de notat cu privire la atmosfera Untold 2019 din zona de activități. La capitolul muzică pot spune că sonorizarea a fost mult, mult mai bună decât în ceilalți ani. Cred că o pot compara fără probleme cu cea din primul an de festival, când muzica s-a auzit cel mai bine pe Cluj Arena.

Anul acesta am stat mai mult în tribune și dacă în anii trecuți sunetul nu era chiar ce trebuie, acum a fost absolut genial. Eram diametral opus față de scenă și simțeam bassul mai ceva decât propriile bătăi de inimă. Fără să exagerez vă spun că vibra scaunul cu mine, atât de puternic era. Mai mult, totul se auzea super clar. Puteai să cânți la unison cu melodiile. Doar Busta Rhymes a avut probleme în ceea ce privește claritatea sunetului, dar cred că ele proveneau de la prea multe țigări.

Untold 2019

Pe partea de artiști, show-ul lui Robbie Williams chiar a fost suprem. Omul știe ce face și nu se joacă. Vreme de o oră și ceva am râs, am plâns, am fost uimită și am cântat împreună cu el. După cum ne-a avertizat încă de la început, our ass was his și a făcut ce a avut chef cu noi. Chiar am regretat că nu am mers să îl văd atunci când a avut concert în București, dar nu mă așteptam să îmi placă așa de mult.

Pe partea de DJ, favoriții noștri au fost, ca în fiecare an, Dimitri Vegas și Like Mike. Oamenii pun o muzică absolut genială și nu au cum să nu îți placă. Fac atmosferă, reușesc să facă un rezumat muzical al anului ce a trecut, integrează muzică autohtonă. Se vede că fiecare set al lor este super studiat. Adică anul acesta au pus două melodii românești, Dragostea din tei (evident) și Așa sunt zilele mele :)))). GLUMESC! Nimeni nu a pus Așa sunt zilele mele, chiar dacă la intrarea în parc exista o mașină ce părea un altar dedicat lui Adrian Minune. A doua melodie românească a fost de fapt un mix: Culese din cartier – Robbot armăsar attack – Gojira vs. Liviu Vasilică. A fost absolut genial. Și dup-aia au pus Queen. Queen. După Bohemian Rhapsody am rămas în vibeul acela de Queen și mi-a plăcut să cânt We are the champions și Mamma alături de zeci de mii de oameni pe Cluj Arena.

În rest, ne-a plăcut Tujamo și Dany Avilla. Ne-a plăcut David Guetta, deși în cei 4 ani scurși de la primul festival s-a văzut că a cam trecut timpul peste el și a luat un stimulent prea mult pentru binele lui. Era spart omul, ce mai? Bastille au fost ok. La The Motans a fost nebunie pe Forest Stage. Mi-a plăcut faptul că încă au mai fost tributuri pentru Avicii. Omul a fost above and beyond. Și nu, nu am stat decât pentru începutul show-ului lui Armin pentru că he is not my king. Nici măcar vremea nu l-a vrut, altfel nu ar fi plouat în halul ăla :))).

Untold 2019

The looks

Nu mă mai lungesc foarte mult, dar trebuie să vă povestesc puțin despre ceea ce am purtat la festival. Din păcate, pentru Untold 2019 nu am avut nici timpul nici inspirația de la ultimele evenimente la care am participat și nici vremea nu m-a ajutat. Am mers pe ținute destul de comode, în care să nu mă congelez :))). Iar duminică am dat-o pe un stil mai fancy-ish și am purtat kimonoul de la Paul Micșa. Chiar m-am simțit foarte bine în stilul meu mai grandma pentru că nu mai am vârsta la care nu știam că am și organe interne, nu doar piele de arătat :D.

Cam asta ar fi. Flavius vrea să încercăm Electric Castle în 2020, eu Untold VIP :))). Dar cine știe ce se mai întâmplă până atunci, nu? Un an este lung, chiar dacă trece repede și cel mai bine este să trăim clipa. Carpe diem, baby!

Untold 2018

P.S. Mai am câteva poze pentru voi, evident :D. Visual is key 😛

Pentru cea de-a 5-a ediție cei de la Untold au revenit la materiale foarte cool pentru brățări and I just love mine. Nu o mai dau jos până la anu :)))
Walking through Wonderland
Mașina asta era capătul :)))
Modalitatea perfectă de a începe luna august

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.