Ținutele săptămânii (4)

Bine ați revenit la noul program săptămânal :))). Nu are rost să vă zăpăcesc cu ceea ce am purtat în vacanță pentru că la Sălaș nu am fost deloc și niciodată fancy. Cum aș fi putut să fiu când tot ce am făcut a fost să ne mutăm dintr-un pat în altul și să mergem în vizită la oameni super apropiați care ne-ar fi primit și în pijamale? :)))) Sau, mai fancy, să facem diverse treburi care implică muncă fizică, deci nu îmi puteam lua rochia de gală pe mine. Dar toate astea au trecut și am revenit la Timișoara și am revenit la fancy. Sau cel puțin fancier :D. Așa că hai să vedem ce am purtat în prima săptămână de întoarcere la realitate:

Luni

Luni a fost frig și eram hotărâtă să îmi port haina de blană (artificială) vintage. Aceasta a fost, de fapt haina mamei mele, în tinerețea ei, însă s-a păstrat atât de bine și este atât de mare încât am început să o port eu, de iarna trecută (as in 2019), după vreo… 15-20 de ani? În zona asta :D.

Astfel luni am luat-o frumos pe mine, dacă tot am adus-o de la Sălaș, iar pe sub ea am purtat doar ceva pulover și o fustă pentru că haina este super fluffy. Ciorapi negri + bocanci stil military și ochelari de soare și aia a fost :D.

Marți

Marți a fost ziua în care s-a creat o discrepanță între creierul meu și vremea de afară pentru că am plecat din casă în adidași :)))). Da, înainte să întrebați, mi-a fost frig. În ciuda șosetelor crăciunistice destul de groase, mi-a fost frig și nu a fost frumos.

În rest, ținuta a fost de inspirație office. Adică blugi, cămașă albă și un pulover din cașmir peste. Combinația nu a fost foarte reușită pentru cămașă pentru că, dintr-un motiv sau altul, s-au luat o căruță de pâțe pe ea și la finalul zilei arătea de parcă m-aș fi tăvălit prin noroi :))). Vă dați seama că am pus-o direct la spălat.

https://www.hairbro.es/collections/sistemas-capilares-a-medida

Miercuri

Trebuie să recunosc, dintre toate ținutele săptămânii cea de miercuri mi-a plăcut cel mai puțin. Blugii nu aveau nici o treabă cu ce purtam în rest. Habar nu am cum am putut să ies așa din casă.

Moving on!

Joi

Probabil am simțit nevoia să recuperez sau oare a fost faptul că mergeam la teatru? Cert este că joi am apelat la bătrânul meu prieten pinterest pentru inspirație și m-am îmbrăcat cam așa.

Nu m-a prea convins fularul, dar era prea frig să plec fără și am zis că asta e. În rest, mi-a plăcut maxim această ținută :D.

Vineri

Tot inspirându-mă de pe Pinterest, vineri am combinat ceva elegant cu ceva mai sport și a ieșit ceva ce mi-a plăcut maxim. Poșeta, care nu se vede, mergea perfect cu ținuta închisă, deci am luat-o. Și aceasta este clar o ținută pe care o voi purta fără nici un fel de reținere și la primăvară. Doar papucii îi voi schimba și cred că trebuie să încep să mă gândesc la o pereche de Oxford shoes pentru că așa ceva nu există în garderoba mea.

Duminică

Da, am sărit cu devârșire peste sâmbătă pentru că sâmbătă a fost cleaning day și am purtat overallul meu tip minion :D. Nothing fancy there. Duminic, în schimb, am ieșit ca să îmi las amprenta asupra orașului :)). Era frig, deci m-am baricadat cu niște cizme mici și îmblănite, blugi și pufosul de la C&A care cred că este cea mai bună achiziție a sezonului (mulțumesc, Alina :))). Nu am uitat nici de căciulă, deși nu mă mai prea satisfac căciulile mele toamna aceasta. Și pentru că aveam nevoie de geantă și o extra pată de culoare (în afara părului meu :D) am luat micuța aceasta de la Coca Coca. Bine, nu este chiar de la Coca Cola. Am luat-o dintr-un outlet din oraș, dar îmi place la nebunie și mă bucur că o pot purta și iarna, nu doar vara.

Cam asta ar fi. Am decis să nu mă mai stresez atât de tare cu ținutele săptămânii. Este clar că vor fi zile în care nu voi fi fancy și nu are rost să fac poze atunci (cum a fost sâmbătă). Dar mă voi ține de partea aceasta de fashion tot anul, iar dacă aveți sfaturi și observații pertinente, le aștept în comentarii.

Untold 2018

2 thoughts on “Ținutele săptămânii (4)

  • Andra Costa says:

   Bună, Georgiana! Mulțumesc frumos pentru comentariu. Din păcate momentan a trebuit să pun pe pauză această secțiune, însă comentarii ca și acesta mă încurajează să continui să explorez domeniul fashion.
   În ceea ce privește articolele mele vestimentare, depinde la ce anume te referi. Multe dintre piesele ce le port sunt găsite de Flavius în magazine second hand. Restul sunt din magazine main stream. Dacă te interesează ceva anume, îți pot oferi mai multe detalii fără nici o problemă.
   Pupici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.