Timișoara Fashion Week – editia a 2-a (II)

fashion

Am început a 2-a seară a Timișoara Fashion Week cu 3 convingeri:

  1. Voi mai vedea o colecție semnată Cătălin Botezatu
  2. Voi vedea o colecție semnată Luna Morgaciova
  3. I look damn hot!

Și chiar dacă a trebuit să aștept puțin până ni s-a dat voie să intrăm în sală, am fost mai stoică decât călugării budiști.

Colecțiile

Spectacolul a fost deschis tot de către Cătălin Botezatu, care a prezentat colecția Vigo. Aceasta era exclusiv masculină și a avut câteva costume care mi-au plăcut foarte mult. Dar și mai mult mi-a plăcut felul în care a fost aranjată scena: într-un colț, în spate, era pusă o masă, două scaune, două pahare de șampanie, totul foarte italian, la fel ca muzica. Iar modelele defilau extrem de lejer, unii cu trabucuri în mână, se așezau la masă, ciocneau câte un pahar, păreau niște prieteni buni care se revăd după o perioadă lungă de timp.

A urmat Luna Morgaciova, cu al sau Inappropriate Juju. Aceeași colecție am văzut-o și la Sibiu, dar nu mă plâng. Pentru că ținutele sunt exact la fel de geniale cum mi le aminteam. Vreau și eu o piesă semnată de Luna. Măcar niște cercei, dacă nu o rochie. Deși rochiile sunt above and beyond, am văzut-o de aproape pe a Estelei și nu am cuvinte :D. Adică… se vede că sunt cu totul altceva față de ceea ce există pe piață. Și doar datorită printului unic, marca Luna Morgaciova!

fashion
Piesa mea preferata de la Luna Morgaciova. Ceva din rochia asta ma face sa ma gandesc la raci si la mine :))))

Din colecția seen it before, m-am reîntâlnit cu creațiile Ioanei Călin, adică minunatele ei rochii de mireasă, dar și cu cele ale Andreei Micle, cu aerul lor avangardist, revizuite după Gala MDVTM.

Surpriza serii, pentru toată lumea, a fost colecția semnată Gloris Galan. A fost o adevărată delectare să văd fetițe și băieței defilând pe scenă. Erau dezinvolți, veseli, sufletul petrecerii, ce mai. Iar la final, au venit cu baloane cu heliu, o explozie de veselie și culoare, întâmpinând-o pe Gloris cu aplauze și zâmbetul pe buze. Și nu mică mi-a fost mirarea când am văzut că Gloris nu este vreo mămică, ci o fetiță de vreo 7 ani… pe acolo? Coleția ei a fost cea mai drăguță și mai fun ever!

fashion

Am mai avut parte de 2 colecții de rochii de mireasă, ceva mai extravagant de la Aida Lorena și ceva mai clasic de la Casa Marcu. Rochiile de seară au fost la ele acasă, iar preferatele mele au fost o rochie albastră de la Essalian și o rochie verde de la Kapa Center. Tudor Tailor a arătat ce fel de costume se pot face la comandă. Tookzik a adus transparențele pe tărâmul culorilor nude, iar Mineli a prezentat colecția toamnă iarnă care a avut ca piesă de rezistență, pentru mine, o pereche de botine perfecte pentru bicicliști. Și nu o spun în sensul peiorativ. Erau din ceva material verde fosforescent, ce se vedea din avion. Deci clar perfecte pentru bicicliști.

fashion

Oricât aș analiza pozele, cred că piesa mea absolut preferată a serii a fost o haină de blană de la Carolina Design. Era ceva mai sport și probabil de-asta mi-a plăcut. Aducea cu un bomber varsity blănos, dar avea și un preț pe măsură. Știu asta pentru că le-am scris expres să îi întreb cât costă :))). Și a fost singura piesă pentru care am făcut asta.

fashion

Trebuie să închei trecea în revistă a celei de-a doua zile de Timișoara Fashion Week 2 cu o colecție foarte așteptată, semnată Emily Burghelea. Și cum s-ar putea să fie printre voi și persoane care habar nu au despre cine vorbesc, o să menționez că Emily a fost concurentă în două sezoane Bravo ai stil și a câștigat inima multor adolescenți. Acum, își încearcă norocul în design și prima ei colecție m-a intrigat, recunosc. Era o idee prea infantilă pentru mine, cu inspirația ei de uniformă școlară, dar a avut elemente care mi-au plăcut foarte mult.

fashion

Ce am purtat?

Acestea fiind spuse, trebuie să vă povestesc de ce am fost așa de mulțumită de ținuta mea fashion… stilizată de Flavius, evident :))). Ea a fost compusă din:

  • rochia mea plisată TomBabe, care a devenit foarte repede o piesă de bază a garderobei mele,
  • un tricou alb, destul de basic
  • un bomber, chiar dacă Mishuella m-a declarat prea sport pentru eveniment, doar că am avut pantofii care să mă salveze :)))
  • pantofii argintii de mireasă (nu sunt de unică folosință până la urmă)
  • un chocker de la Artisans d’Amour pe care abia așteptam să îl port
  • o poșetuță minusculă sub formă de inimă, în care nu încape mai nimic :)))

Combinat cu părul care era, la început, bucle și cel mai fain machiaj pe care mi l-am făcut vreodată singură (complet întâmplător) mi-a plăcut de mine maxim :))). Așa că ședința foto de după a mers strună. Ne-am pozat până și cu Luna. Am încercat să o învăț pe Adriana cum să fie mega divă… dar era cocoțată pe un scaun suspendat și nu a fost foarte deschisă la sugestiile mele :)). Și m-am distrat maxim.

fashion

Petrecerea a devenit mai privată, din păcate, dar sper ca, la următoarea ediție, să avem badgeuri și free pass pe tot parcursul evenimentului, peste tot. Sper! Acum, vedem ce se mai rezolvă :P.

Trebuie să le mulțumesc organizatorilor pentru invitație și sponsorilor pentru cadouri. Am primit chestii super drăguțe pe care sigur o să le mai vedeți la mine pe stories. Cine au fost sponsorii? Kapa Center, Leonidas, Benvenuti, Felix Ramiro, Cupio și Wella.

fashion
My crew

Aș vrea să închei cu un sfat pentru publicul din oraș: dacă vreți să participați la un eveniment, fiți pregătiți să stați acolo de la început până la sfârșit. Este foarte urât să te tot plimbi în timp ce modelele defilează, cineva vorbește, oamenii încearcă să filmeze și să facă poze. Dar acestea sunt aspecte la care mai putem lucra, împreună. Important este că avem evenimente la care să participă.

Timișoara Fashion Week rocked! Doamna Costea, ați făcut o treabă excelentă. Restul sunt detalii. Felicitări!

Untold 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.