The little red dress and Artisans d’Amour

artisans d'amour

Vreau să îmi cer scuze de acum pentru că am scris titlul în engleză. Mami, nu te încrunta. Pur și simplu nu suna bine în limba română. Și petrecerea de la Artisans d’Amour a fost mult prea mișto ca să nu o descriu așa cum se cuvine.

O lume roz ca Artisans d’Amour

Pe 28 februarie Artisans d’Amour a lansat cel mai nou parfum de la Bijoux Indiscrets: Bubblegum. Acesta este o nebunie roz, care parca a fost creată special pentru Artisans. Are un miros puternic de gumă turbo și pe mine mă duce cumva cu gândul la copilărie. Da, știu, e greu să asociezi Artisans cu copilăria, dar acest parfum este atât de jucăuș, încât nu are cum să nu te ducă puțin cu gândul și acolo. De la sticla de mică divă, la mirosul de căpșuni, totul este creat pentru a te face să te simți răsfățată și apetisantă.

Cum am contribuit la organizarea întregii seri, am vrut ca totul să fie perfect. Decorul a fost desprins din norișorii roz în care trăiesc în mod normal :))). Am avut prosecco, mâncare bună și muzică pe măsură. Tot ce mai trebuia să fac era să găsesc o ținută demnă de așa o seară faină.

artisans d'amour

Strălucitoarea rochie roșie

Nu vreți să știți câte ținute am încercat cu o seară înainte. Îmi venea să îmi arunc toate hainele din dulap. Am descoperit haine pe care nici nu mai știam că le am :))). Și după o oră de îmbrăcat și dezbrăcat și defilat și pufăit, am găsit o ținută acceptabilă: o fustă de piele neagră și un top cu paiete reversibile albastre. Eram destul de mulțumită și m-am pus să dorm.

Dar peste noapte habar nu am ce am visat și mi-am amintit de rochia mea cu paiete roșii reversibile, realizată de Larisa Kius. Vă dați seama că m-am trezit cu o adevărată epifanie. Adică rochia asta este super glam. A fost realizată pentru o nuntă. Dar evenimentele de la Artisans d’Amour sunt atât de strălucitoare încât se potrivește de minune.

Am asortat-o cu o pereche de botine aurii, papucii mei de bază când vine vorba despre evenimente :))). Și am zis că văd eu cum mă machiez. Părul deja mi-l făcuse Adriana super creț, ca să se asorteze cu o coroană de bomboane pe care Flavius a făcut-o special pentru mine. Doar sunt o regină :P.

artisans d'amour

Prietenul la nevoie se cunoaște

Nu am apucat să vă povestesc asta, dar am o prietenă care este make-up artist. Bine, am mai multe prietene care fac asta, dar pe Maria o știu din copilărie și îmi place maxim să merg la ea să mă răsfețe. Prima oară m-a chemat prin ianuarie și m-a machiat dumnezeiește. Zici că nu eram eu. Sau eram un fel de eu varianta Cleopatra, așa conturați aveam ochii. Mi-a plăcut la nebunie.

Așa că în momentul în care mi-a spus că are timp să mă machieze pentru petrecerea de la Artisans, vă dați seama că am sărit în sus de fericire. Am ajuns la ea la salon, Hair District by Samy Dragomir în caz că sunteți curioși, m-am pus cuminte pe scaun și m-am pregătit pentru a fi fabuloasă. De fapt mai fabuloasă :))).

Dacă rochia mea era super sclipicioasă, machiajul a trebuit să fie la fel, o nebunie cu glitter și smoky eyes. Surpriza au fost buzele. Habar nu am ce le-a făcut Maria, dar păreau mai mari și m-a dat cu chestii care nu s-au dus toată ziua. Adică ea m-a machiat pe la 2 jumate și eu seara la 11 cand am ajuns acasă încă aveam ruj pe buze.

artisans d'amour

Petrecerea

Evenimentul a fost, evident, genial! Am povestit cu o grămadă de oameni, am vorbit despre produsele Artisans, am băut vestitul prosecco :))) și am cântat. Da, da. Am avut muzică live datorită minunatei Alina Mihocas. Are fata asta o voce de leșini. În plus, este și foarte darnică, nu ține microfonul doar pentru ea. Și da, de aici puteți înțelege că am cântat și eu :)))). Ce a ieșit… să spunem că nu va vedea prea curând lumina internetului :D.

În rest, m-am distrat maxim la photo boothul pe care Estela l-a adus special pentru eveniment. Și m-am bucurat să văd atâția oameni fascinați de noul parfum și de Artisans d’Amour în general :D. I just love this brand!

Voi pe unde ați mai petrecut în ultimul timp? Și sunteți pregătiți să mai vedeți câteva poze? 😀

Birthday Vinyl Photo Background | Birthday Cake Smash
Bubblegum
artisans d'amour
Candy Monroe
artisans d'amour
With the lovely, amazing, Adriana 😀
artisans d'amour
new to my friend squad 😀

artisans d'amour

Untold 2018

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.