The birthday wishlist: 2021 edition

34 de ani blogu lu andra

Recunosc, dacă nu mă bătea Flavius la cap nici nu mai scriam lista de dorințe de ziua mea. Nu pentru că nu mi-aș mai dori o grămadă de lucruri. Sunt om. Sunt femeie. Sunt hoarder. Evident că îmi doresc multe lucruri. Doar că am scris și am scris listele astea de atâtea ori încât mi se părea cumva redundant. Doar că problema e că atunci când începi o tradiție, naști așteptări, iar oamenii au acum așteptări de la mine.

Un alt lucru care m-a ținut, cumva, să nu fac lista asta, este faptul că lucrurile pe care mi le doresc au crescut ca și valoare. Aici e în principal vina lui Flavius :)))), dar nu numai. Pur și simplu gusturile mele s-au rafinat și, în loc de cantitate, îmi doresc calitate. Așa că, dragii mei, lista de azi va avea doar 10 puncte (a perfect TEN), iar primul dintre ele este un vis pentru toată viața. Îl puteți ignora cu desăvârșire. Apare doar pentru că vreau să rămână consemnat cât de mult mi-a plăcut această piesă în mod particular :))).

Dar hai să nu vă mai terorizez cu introducerea și să trecem la treabă.

10. Cărți. Orice fel de cărți. În perioada asta citesc extrem de mult și extrem de divers, deci pot primi orice în dar pentru că mă voi bucura de ele.

9. Pandora. Mai trebuie să spun de ce? Dacă ne-am văzut măcar o dată live sau ați mai fost pe aici sigur știți că Pandora este obsesia vieții mele. Aș putea să primesc Pandora la fiecare aniversare și la fiecare moment festiv. M-aș împodobi cu Pandora din cap până în picioare și dacă vi se pare că exagerez nu mă cunoașteți suficient de bine :)))). În plus, colecția din vara asta e atât de frumoasă încât o ADOR! Și aici includ și inelul cu scoici, să ne înțelegem :D.

8. Rochițe largi și colorate pentru vară. Și da, le-am pus la plural pentru că dacă primesc doar rochițe nu o să mă supăr sub nici o formă :)))))).

7. Lenjerie de pat. Nu am preferințe, doar o latură practică ascunsă în mine și o specificație: să fie mare. Știu că that.s what she said, dar a spus-o cu un scop: paturile noastre sunt gigantice :D.

6. O ”zână” de la Tombabe. Poate fi colierul, poate fi tricoul, nu sunt pretențioasă, doar zână :D.

5. Catan. Acum că suntem la casa noastră am început să mai strângem câte un joc, două. Marta ne-a învățat rău :))). Deci poate fi și altceva, nu doar Catan (orice în afară de Sequence și de Ticket to ride pe care le avem deja) pentru că la un moment dat va mai veni și iarna și vom mai sta și în casă împreună cu prietenii și trebuie să avem opțiuni :D.

4. Un tricou feminist de la Laura Chiriță pentru că toate ar trebui să fim feministe până la urmă.

3. O cameră foto instant. Nu am preferințe legate de brand sau de culoare. Poate fi un Instax sau un Polaroid sau am văzut unele cute prin Cărturești. Nu sunt pretențioasă :D. Doar că îmi doresc o cameră foto din asta de ceva timp deja și dacă nu o primesc în dar va trebui să iau măsuri și să o achiziționez cât de curând singură :))). Nu se mai poate fără.

2. Geanta asta pufoasă de la Chiara Ferragni. Care știu că arată ca un prosop și nu înțeleg nici eu de ce îmi place atât de mult, dar mi se pare absolut perfectă pentru vară. Mă și văd cu ea undeva pe o plajă, căutând un loc de relaxare sub soare și mi se pare că ar fi perfectă. Sau dacă nu, undeva pe marginea unei piscine, cu un cocktail fancy în mână și geanta mea prosop lângă mine. Ba mi se mai pare și super practică pentru că aș putea să dorm pe ea la nevoie :))))).

chiara ferragni sponge bag

1. The Chanel Rocket Bag. Am descoperit geanta asta într-un clip de la Haute le Mode și m-am îndrăgostit pur și simplu de ea. E o ediție limitată, creată pentru colecția Chanel Toamnă/Iarnă 2017 și este o bijuterie, efectiv. Dacă va ajunge la mine vreodată, îi fac o cutie de sticlă și o pun în ea pentru că e prea cute, pur și simplu. Bineînțeles că o să o și port. Cum aș putea să nu vreau să port asemenea frumusețe?

chanel rocket bag

Cam asta ar fi lista mea pentru 2021. Nu e prea lungă, dar nici prea scurtă. Cred că e numai bună ca să își facă lumea o idee și numai bună să îi inspire pe cei care vor să facă un cadou drăguț vara aceasta… chiar dacă nu mi-l fac mie :))). Și dacă e cineva care după ce citește acest articol își achiziționează sau primește Rocket Bagul de la Chanel, mă aștept să îmi trimiteți măcar o poză, dacă nu mi-l arătați live.

Mai e foarte puțin până la ziua mea, așa că spor la cumpărături și dacă aveți întrebări suplimentare, stresați-l pe Flavius :*.

Untold 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.